Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez még oké, Ibra lehet, hogy játszik, Messi lehet, hogy nem. Csak az a gond, hogy egyiknek sem a térdével van probléma.NSO írta:Zlatan Ibrahimovic valószínűleg pályára léphet az Internazionale elleni létfontosságú keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Barcelona másik sztárjának, Lionel Messinek kevesebb esélye van erre.
Mindkét játékosnak a térdszalagja sérült, Ibrahimovic azonban már együtt edzett a társaival.
Ez a mondat pedig...ez kész.NSO írta:A kisebb sérüléssel és A-típusos influenzával bajlódó Éric Abidal valószínűleg maszkban lép pályára.
ibránál nem bizonyításból fog fakadni a motiváció, hanem minden egyes idegszálából, ugyanis a szerencsétlen eléggé mániákusan akar már jó pár éve bl-t nyerni, és az ide igazolásában is komoly szerepe volt ennek, és nyilván nehezen tudná feldolgozni a drága ha a volt csapata hajítana le minket az európa ligábaPEEtör írta: Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos is
Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos isIbráért szorítok, hogy játszani tudjon. Ráadásul biztos vagyok benne hogy az Inter ellen 120%-on pörögne (ez mondjuk Samura is igaz lesz vélhetőleg),
Örülök,h lelkes vagy,de meg tudnánk oldani esetleg,h úgy 10-20 felkiáltójellel kevesebbel adod tudtunkra?messi70 írta:Megnyerjuk es kesz ha ezek az orult tehetsegek tenyleg tudjak vallalni a jatekot{Messi Ibra} akar gala is lehet belole bar ugy lenne adja a jo Isten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szoritok hajra Barca Hajra Fiuk es hajra mindenki aki barca szurkolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miert te tudnal jobbakat mondani?levproff írta:A cserék egyszerűen fenomenálisak..Leomessi14 írta: Cserek:Pinto,Fontas,Muniesa,Dos Santos,Jeffren
A cserék egyszerűen fenomenálisak..Leomessi14 írta: Cserek:Pinto,Fontas,Muniesa,Dos Santos,Jeffren