2009.11.23. 11:09:06
Nem értem én sem mi ez a nagy önbizalom a Madridisták részéről! Szerintem nem lesz könnyű meccs, mint a tavalyi (2-6),de bízom benne, hogy nyerünk. Most egy kicsit fáradtnak érzem a csapatot, de úgy gondolom, hogy egy Inter elleni akármilyen arányú győzelem levenné a terhet a játékosokról, és a classicon fölszabadult játékkal nyerni fogunk. Csak rajtunk múlik minden, ha frissek leszünk, akkor ez a Madrid nem lehet akadály. Az elmúlt meccsek is arról szóltak, hogy a befejezéseknél nem vagyunk frissek, különben nincs gond szerintem. Az, hogy nincs mindig parádé??? Hát istenem, ezt várni lehetett, hogy a tavalyi menetelést nem lesz könnyű megismételni. Jön két győzelem és minden rendben lesz ismét.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!