Na, az NSO túllépett saját korlátain is. Azért ez nem semmi:
NSO írta:Zlatan Ibrahimovic valószínűleg pályára léphet az Internazionale elleni létfontosságú keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Barcelona másik sztárjának, Lionel Messinek kevesebb esélye van erre.
Mindkét játékosnak a térdszalagja sérült, Ibrahimovic azonban már együtt edzett a társaival.
Ez még oké, Ibra lehet, hogy játszik, Messi lehet, hogy nem. Csak az a gond, hogy egyiknek sem a térdével van probléma.
NSO írta:A kisebb sérüléssel és A-típusos influenzával bajlódó Éric Abidal valószínűleg maszkban lép pályára.
Ez a mondat pedig...ez kész.

Ez tényleg óriási! A keretben sincs, otthon fekszik 39 fokos lázzal, még van hátra 2 hét a felépüléséig, de ő ma maszkban fog játszani.
A meccshez kapcsolódóan egyébként, nincsenek jó megérzéseim az esti meccsel kapcsolatosan.

Nem szoktam a Barcával álmodni, de most megtörtént. Azt álmodtam, hogy 3-2-re nyertünk.
Egy nagyon nehéz meccs lesz még Ibrával és Messivel is, pláne nélkülük, de valahogy jó lenne megszerezni mind a 3 pontot hazai pályán. Ahogy Puyol és Busquets mondta, ez az Inter elleni meccs most felér egy döntővel! Bár nem szeretem ezeket a nagy fogadkozásokat, mivel mindig a nagy meccsek előtt szoktak ezek jönni és ilyenkor rosszul jövünk ki belőle (én így látom).
Remélem is, hogy úgy fognak hajtani mint egy döntőn és akkor nem lehet probléma. Döntetlen esetén sincs gond, csak akkor Ukrajnában a Dinamo ellen győzni kell.
Na a tippem mára:
Barca - Inter : 2-1.
Jó meccsnézést mindenkinek, én nem fogom látni, mivel délután indulok Pestre a Loki-Pool meccsre. Majd az óriáskivetítőt percenként figyelem, hogy mivan.
Na peace.