Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.24. 00:50:51

Krojf írta:A mai napon (is) hosszabb sétát tettem Balassagyarmat utcáin és megdöbbenve tapasztaltam, hogy egyre több az üres ház, vagy lakás.
Jelenleg éppencsak 17 ezer lakója van a városnak, de a szám egyre alacsonyabb lesz.
Lassikán kiürül a város és elszaladnak az emlékei.
Felétek mi a helyzet?
Mert felénk a helyzet ilyen siralmassá kezd válni...
K.
Igen, a helyzet siralmas Norbi, de én nem ebből a szempontból vizsgálva mondom - a hatalmas munkanélküliség az ok. Az, hogy magyarként a saját hazádban hátrányos helyzetű vagy a szlovák állampolgárokhoz képest, akik sokkal jobb eséllyel pályáznak egy állásra, mint mi...
Nemrég megnyitott egy újabb Kínai áruház, a 7. a városban, menj be egy huszonéves hölgyismerősöddel és érdeklődjetek álláslehetőség iránt, amit hallasz majd, attól egy-két dolgot tisztábban fogsz látni.
Gyárak - milyen dolog az, hogy egy nő csak akkor tud bekerülni, ha az Úristent ismeri, persze, ha szlovák állampolgár akkor vörös szőnyegen kísérik be. A Zollnerből magyar állampolgárokat rúgtak ki, hogy helyettük szlovák állampolgárokat vehessenek fel!!

A Munkaügyi Központban azt javasolják a fiataloknak, hogy menjenek Pestre, mert a városunkban nincs lehetőség, semmi - és aki tud, el is megy, mert meg kell élni.
Aki itt marad vagy dolgozik feketén a vállalkozóknál vagy a ferdeszeműeknél, esetleg gyárban 3 műszakban, de legalább bejelentve esetleg elmegy a Tescoba 3 hónapra havi 53 ezerért, a kórházban folyamatos a leépítés, utcát söpörni is többen mennének, mint amennyire pénze van a KHT-nak.

Legközelebb ne csak sétálgass az utcákon Norbi, beszélgess egy pár emberrel - mire végzel - megint csak azt mondom - megértesz mindent.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 19:43:56

Krojf írta:A mai napon (is) hosszabb sétát tettem Balassagyarmat utcáin és megdöbbenve tapasztaltam, hogy egyre több az üres ház, vagy lakás.
Jelenleg éppencsak 17 ezer lakója van a városnak, de a szám egyre alacsonyabb lesz.
Felétek mi a helyzet?
K.
Mi lesz velünk,ha kiürül a Civitas Fortissima is(ehhez ajánlom Matúz Gábor új filmjét,bár gyarmatiként biztos láttad már, sztem zseniális)? Tényleg siralmasak a demográfiai viszonyok,de persze mindnyájan tudjuk, hogy ez nem véletlen, kilátástalanság,hitetlenség,médiamanipuláció és persze a kivándorlás mind ide vezet. Egyébként felénk még viszonylag jó a helyzet, Pest megye,Dunakanyar legszebb része, Verőce. Ide elég sok fiatal költözik,de csak azért vagyunk viszonylag sokan és gyarapszunk is. Ha nem költöznének ide,akkor itt is csökkenne a népesség, mert a helybéli, itt született, vagy legalább 10 éve itt élő verőceiek nem nagyon gyarapodnak, sőt....
levproff
Director del Fútbol

2009.11.23. 19:39:49

Felétek mi a helyzet?
K.
Szülőföldem.. :cry: (majdnem)
Szécsény...ott laktam én..és még a mai napig járünk vissza, mivel nagyszülők ott laknak. :)
(sopronból)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.23. 19:31:17

A mai napon (is) hosszabb sétát tettem Balassagyarmat utcáin és megdöbbenve tapasztaltam, hogy egyre több az üres ház, vagy lakás.
Felétek mi a helyzet?
K.
Blaugrana palocista maximalista!
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.23. 18:45:42

barca_bome írta:Annyira szánalmas volt tegnap a Heti Hetesben, mikor szó se volt a fociról, de a kedves, beszédhibás Farkasházy Tivadar azt találta mondani, hogy idézem:

"Thievvy Henvy a hóna alatt vitte a labdát az írek ellen, kétszer is beleütött a labdába és ezzel tönkre tette a teljes eddigi karrierjét".
Az hogy tönkretette volna a karrierjét az hülyeség , szakmai tudását nem lehet elvitatni a késsőbiekben sem, ellenben emberi oldalát annál inkább.
A karrierjénél pedig inkább a szakmai dolgok lesznek a mérvadó támpontok nem pedig Henry emberi oldala.
Pár sportolót azért fel lehetne hozni példaként akivel történtek hasonló dolgok mégsem tette tönkre a karrierjét. Fociban fel lehetne hozni tökéletes példaként Maradona-t akire most így ugy emlékszik a történlem hogy a minden idők egyik legjobb(vkinek legjobb) labdarúgója. És az ő kezezése komolyabb szituban is történt.
Schumachernek is volt pár afférja(Hill,Villeneuve,Monaco) ám mégsem úgy emlékszik rá senki hogy nagyon tönkrevágta volna a karrierjét, elég csak megnézni mikor felröppent idén a hír hogy visszatérhet szinte mindenki arra figyelt, minden(ki) mást elhomályosított.
Persze Henry "sportértéke" nem hasonlítható sem Maradonához és főleg nem Schumacher-hez.
Farkasházy pedig úgy tűnt tényt közöl nem pedig saját véleményt sztem ezzel lehetett pár emberkének a problémája.
A Heti Hetesben szereplői emberek Heti Hetesen kívüli munkáját elismerem, azon belülit én kevésbé.
Hozzám közelebb áll Fábry véleménye mégha néha kicsit keményebben is fejezi ki magát mint kellene. És azt sem hiszem hogy komolyabb lenne a különbség Fábry és Farkasházy műveltsége között.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 18:39:25

senkialfonz40 írta:
Tőlem is csak a saját véleményem: szerintem ízlések és pofonok, nekem a Heti Hetes humoros, tudok rajta nevetni, Fábry szintén az, néha a könnyem csorog, de nem elegánsabb a Heti Hetesnél az biztos! Néha iszonyat bu.kó tud lenni, de Ő szerintem Önmagát adja, így kerek a kép róla. Ő rengeteg embert nem tisztel, nem is hagyja beszélni kicsit sem, aki nem érdekli, ez például engem zavar, de, ha nem bírom tovább elkapcsolom.
Ezt, akinek nem inge ne vegye magára, de sokan azért nem nézik a Heti Hetest, mert a "baloldal szól" a csatornáról. Akinek ilyen aggályai vannak, annak csak gratulálni tudok, mert nem az érdekli humoros-e vagy sem, hanem a "mocskos kommunisták" hallatják hangjukat szlogennel takarózva forr a saját levében "gyűlölködve". Akinek csak szimplán nem jönnek be a poénok, az rendben van, emberek vagyunk.
És még valami! A Heti Hetes nem osztja meg az országot, nem uszít nyíltan, nem követeli, hogy töröljék el a "jobb oldalt" a föld színéről! Ezt a megosztást (ország, emberek) megteszi helyettük Orbán exminiszterelnök úr, csatlósaival, és, ha az emberek egymásnak esnének röhögne a markába és veregetnék egymás vállát Kövér Laci barátjával, meg a többi véresszájúval. :(
A baj az, hogy már az egy családba tartozó embereket is egymásnak tudják ugrasztani, holott a Parlamentben található háromszázvalahány embert Mi tartjuk el úgy hogy, a költségvetés bevételeit barátian osztják el újra és újra egymás között évente. :!:
Lehet, hogy sok embernek nem leszek szimpatikus, de ezerszer inkább egy "Gyurcsány Fletó", mint egy Orbán hadvezér! :roll:
PIRAMIS!
S.

Azt gondolsz,amit akarsz,de sajnálom, hogy ennyire átfolytál politikában, viszont ajánlom a sok újságolvasást, hogy rájöjj kiket tartasz te INKÁBBnek! Utolsó tolvajokat és gyilkosokat, a szó legszorosabb értelmében, ezt itt nem lehet leírni, úh,ha érdekel és akarsz hosszasan vitázni akkor esetleg küldj egy pü és msn-en szívesen állok elébe. Egyébként mégegyszer mondom, lehetne balliberális,jobbliberális vagy kommunista, vagy náci műsor is, ha nem HAZUDNÁNAK éjjel meg nappal,ahogy a klasszikusok mondják. Lehet valakiről csúnyán és illetlenül beszélni, mint Fábry (az sem szép dolog), de az legalább igaz!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.23. 18:34:28

csababarca írta:
Kalap1988 írta: ....

Bocs hogy beleszólok a vitába.
De mivel állandó nézője vagyok a Heti hetesnek,ezért pár észrevétel.
Először is amit ők képviselnek az is egy nézet.És nem feltétlen rosszabb mint a másikak nézete!
Ők a saját oldalukat is szidják,elég rendesen.
A másik hogy Fábry Sándorhoz hasonlóan nem köpték le még soha Orbán Viktor képét miniszterelnöksége alatt,illetve Orbán Viktort is a saját nevén szólítják,nem úgy mint Fábry aki rendszerint le Fletózta Gyurcsány Ferencet.Nem viselkedhet így közszereplő a tévében,egy állami megbízatást betöltő emberrel!
Farkasházy Tivadarról meg annyit,hogy lehet rossz humorista,művészileg nulla,de mégis akkora műveltséggel rendelkezik,amiről Fábry Sándor például csak álmodhat.

Félreértés ne essék,Fábry Sándort is megnézem mindig a tévében,mert engem ő is megnevettet.Csak érzékeltettem hogy nem jó a példa,mert ha valaki tiszteletlenül és ocsmány módon vélekedik a másik oldalról,az Ő,és nem a Heti hetes emberei.
Tőlem is csak a saját véleményem: szerintem ízlések és pofonok, nekem a Heti Hetes humoros, tudok rajta nevetni, Fábry szintén az, néha a könnyem csorog, de nem elegánsabb a Heti Hetesnél az biztos! Néha iszonyat bu.kó tud lenni, de Ő szerintem Önmagát adja, így kerek a kép róla. Ő rengeteg embert nem tisztel, nem is hagyja beszélni kicsit sem, aki nem érdekli, ez például engem zavar, de, ha nem bírom tovább elkapcsolom.
Ezt, akinek nem inge ne vegye magára, de sokan azért nem nézik a Heti Hetest, mert a "baloldal szól" a csatornáról. Akinek ilyen aggályai vannak, annak csak gratulálni tudok, mert nem az érdekli humoros-e vagy sem, hanem a "mocskos kommunisták" hallatják hangjukat szlogennel takarózva forr a saját levében "gyűlölködve". Akinek csak szimplán nem jönnek be a poénok, az rendben van, emberek vagyunk.
És még valami! A Heti Hetes nem osztja meg az országot, nem uszít nyíltan, nem követeli, hogy töröljék el a "jobb oldalt" a föld színéről! Ezt a megosztást (ország, emberek) megteszi helyettük Orbán exminiszterelnök úr, csatlósaival, és, ha az emberek egymásnak esnének röhögne a markába és veregetnék egymás vállát Kövér Laci barátjával, meg a többi véresszájúval. :(
A baj az, hogy már az egy családba tartozó embereket is egymásnak tudják ugrasztani, holott a Parlamentben található háromszázvalahány embert Mi tartjuk el úgy hogy, a költségvetés bevételeit barátian osztják el újra és újra egymás között évente. :!:
Lehet, hogy sok embernek nem leszek szimpatikus, de ezerszer inkább egy "Gyurcsány Fletó", mint egy Orbán hadvezér! :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 18:04:12

Milyen közfelháborodás lett egy szóból:D De megmondom őszintén teljesen mind1, tisztelném én mindegyikőjüket a múltjuk miatt, ha a jelenben nem tartanám őket hazugnak, stb-stb.... ahogy leírtam. Tv-ét pedig szerencsére nem nézek sokat, főleg nem ilyen csatornákat,de néha kell, hogy képben legyen az ember, az újság olvasás önmagában kevés,neten pedig nem szeretek.
Andris
Adminisztrátor

2009.11.23. 17:50:10

óóóó, itt valakik néznek tv-t. [-X
:)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2009.11.23. 17:43:57

MAga a celeb szó körülbelüli jelentése:híresség,közszereplő,'médiasztár'.
Ez alapján simán be lehet kategorizálni az összes embert,aki csak szóba került a beszélgetéseitek során.
Viszont ahogy kiderült,több verzióban van jelen az emberek megítélésében ez a megnevezés.Egyre divatosabb lecelebezni mindenkit,ki megkapta már azt a bizonyos 15 perc hírnevet (vagy még annyit sem...).
Ugyanúgy lehet celeb az,aki tisztes munkával évtizedek óta jelen van a médiában,így vagy úgy és azok a felfuttatott csilli-villi médiakummák,akik sorozatgyártásban jönnek az elmúlt pár évben.
Ozsival egyetértek,h pölö Gálvölgyire sértésnek hat a celeb szó.Vannak,akik jópár éve-évtizede tesznek le folyamatosan VALAMIT,értéket az asztalra.Tisztelettel,megbecsüléssel ejtik ki a nevüket az emberek a szájukon.És a maximum,amit mondanak rájuk:sztár.
Aztán ott vannak pölö a pennavillogtató riherongyok,akik másokon felfutva kerültek be a közéletbe és bármennyire is nemkívánatosak lennének a jóérzésű emberek számára,mégis újra és újra visszatérő vendégeik életünknek.Na,ők az igazi celebek,akikre mélységes megvetéssel mondom ezt a megnevezést,mert rájuk vonatkozóan a lehető legalantasabb értelmezésben értem ezt.
Szal lényegében az összesre rá lehetne nyomni a bélyeget,h celeb,de sokakra nézve tényleg sértésként hat a megnevezés,és h egy kategóriába van sorolva az összes ilyen ... közszereplő.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 17:37:33

albicelesteX írta:Annak idején amikor Ők kezdtek a ki mit tudokon akkor szerintem kicsit nehezebb volt befutni mint ma!Ne felejtsétek el, hogy ezek az emberek lassan 30-40 év távlatában vannak benne az ismertségbe!Szóval nem jött ment tahóság só hősök!Meg "tehetségkutató" műsorok felfújt műmájerei!Annó szerintem azért nyert valaki ki mit tudot vagy egyéb tehetség kutató versenyt mert tehetséges volt és nem cuki csajok kedvence vagy éppen csini cicababa!Bár az utóbbi lehet számított!De nyilván nem sms-el meg telefonhívással győzött senki sem!Ők mai napig színházban játszanak, a régi szeszélyes évszakok meghatározó alakjai voltak,humoristák,színészek!Nem celebek!Nekem a celeb a Miki által leírtak akik vagy a testükkel és gátlástalan viselkedésükkel vagy azért mert teljesen idióták és ez kell a népnek címszó alatt futnak vagy azért mert tündibündi jó pasi!Nekem ezek nívótlan,szinvonaltalan emberek akik sajnos ebből ma nagyon jól élnek!
Nézd itt be is rekeszthetjük avitát,mert más fogalmi keretekkel dolgozunk. Én leírtam nektek miért tartom celebnek őket és mit értek a celebségük alatt. Nem azt,amit leírtál, úgy hogy így nehéz vitázni...
albicelesteX
A Vadász

2009.11.23. 17:05:33

Annak idején amikor Ők kezdtek a ki mit tudokon akkor szerintem kicsit nehezebb volt befutni mint ma!Ne felejtsétek el, hogy ezek az emberek lassan 30-40 év távlatában vannak benne az ismertségbe!Szóval nem jött ment tahóság só hősök!Meg "tehetségkutató" műsorok felfújt műmájerei!Annó szerintem azért nyert valaki ki mit tudot vagy egyéb tehetség kutató versenyt mert tehetséges volt és nem cuki csajok kedvence vagy éppen csini cicababa!Bár az utóbbi lehet számított!De nyilván nem sms-el meg telefonhívással győzött senki sem!Ők mai napig színházban játszanak, a régi szeszélyes évszakok meghatározó alakjai voltak,humoristák,színészek!Nem celebek!Nekem a celeb a Miki által leírtak akik vagy a testükkel és gátlástalan viselkedésükkel vagy azért mert teljesen idióták és ez kell a népnek címszó alatt futnak vagy azért mert tündibündi jó pasi!Nekem ezek nívótlan,szinvonaltalan emberek akik sajnos ebből ma nagyon jól élnek!
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 15:34:58

ozsimiki írta:Kalap!

először is kösz a választ, megértem a véleményed, viszont különbözőek vagyunk, nálam például egyáltalán nem degradálja le a heti hetesben bemutatott szereplésük,azt,h mennyit tettek a honi művészetért pl Gálvölgyi,Hernádi,és Bajor.

Teddy műveltségét se kizárólag a hócipő alapján kellene megítélned,és leírnod,h neked nagyobb a műveltséged, egy bőven idősebb embernél. (nem egyenesen arányos a megélt év,a műveltséggel,de szerintem rengeteg mindent tud Farkasházy,még ha pl neked a fizetett hirdetései miatt nem is szimpatikus)

összefoglalva: lehet,h a heti hetes nagy része x-et mond politikailag,de nem azért mert kényszerítik rá,egyszerűen azért mert így gondolják, sajnos (valakiknek sajnos) a műsorban a többségük így és nem úgy gondolja. ettől még egyáltalán nem ítélem el őket,és nem érzem,hogy emiatt "eladták volna a lelküket". nem tudhatod (igaz én sem,csak úgy írsz róla mintha 1000% lenne) hogy ők valóban nem-e így gondolják,ahogy mondják. (én hiszek Gálvölgyinek,Hernádinak,Bajornak, sőt amikor volt Havas (na ő se semmi stílus) neki is)

Fábry: engem nem zavar a stílusa, persze megértem azokat akiket igen, vele sincs semmi bajom, és örülök,h marad a nézőpontjánál.

Csababarcával pedig egyetértek abban,hogy a Heti Hetes tagjai még annyira sem tiszteletlenek mint Fábry, egyszerűen elmondják a véleményüket.
Miki! Nézd én is megértem a véleményed és tiszteletben tartom és tényleg különbözőek vagyunk:) A műveltséges dolgot nyilván nem tudhatom, csak viccnek szántam,de nem nyűgözött le a tudása sosem, ezért írtam. Azt gondolnak a világról és a politikáról,amit csak akarnak, ez természetes, de vannak nyilvánvaló hazugságok, a fizetett hirdetés pedig ( nem arról szól a történet, hogy kirakta a Bkv emblémát, hanem napvilágra került egy dokumentum, szerződés, amiben felkérték Teddy-t, hogy egy rövid és vicces,embereknek szimpatikus, írásban dícsőítse a BKV-ét. Ha jól tudom volt hasonló akciója a rendőrséggel kapcsolatosan is. Azért ez minden csak nem korrektség és művészet) . Azt pedig már rég nem hiszem el az ún balliberális oldal egyik jeles értelmiségiéről sem, hogy ő tényleg 100%-osan így gondol. Ez messzire vezetne, úh nem megyek bele, hogy miért, elég legyen annyi, hogy elképzelhetetlennek tartom,mert millió dolog a napnál is világosabb mára. A kampányidőszakot pedig még egyszer ajánlom a figyelmedbe, mert feltűnő lesz a változás. Fábry stílusa pedig csúnyább abban az értelemben, ahogy ti írjátok,de ő következetes és nem hazudik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 15:29:00

barca_bome írta: Ez meg, hogy "művészek" szerepelnek a Heti Hetesben egyenesen nevetséges. Sokkal, de sokkal nagyobb művészek vannak tőlük Magyarországon, akik a művésziességüket a színházakban, stb. mutatják meg, nem pedig a médiában és a bulvársajtóban. Nem az a művész, aki a legismertebb az országban, hanem az, aki tényleg valódi értéket közvetít. Nekem ez a véleményem.

Bajor egy nagy alkoholista, akinek a poénjai is az ivászatról szólnak,
tehát attól,h szerepelnek a heti hetesben,és ezáltal a tévében,már el kell felejteni,h ők a mai napig színházakban lépnek fel? Gálvölgyiék heti hetes előtt is bőven színházasak voltak már, és elég sok valódi értéket "közvetíttetek" már. :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 15:26:38

Kalap!

először is kösz a választ, megértem a véleményed, viszont különbözőek vagyunk, nálam például egyáltalán nem degradálja le a heti hetesben bemutatott szereplésük,azt,h mennyit tettek a honi művészetért pl Gálvölgyi,Hernádi,és Bajor.

Teddy műveltségét se kizárólag a hócipő alapján kellene megítélned,és leírnod,h neked nagyobb a műveltséged, egy bőven idősebb embernél. (nem egyenesen arányos a megélt év,a műveltséggel,de szerintem rengeteg mindent tud Farkasházy,még ha pl neked a fizetett hirdetései miatt nem is szimpatikus)

összefoglalva: lehet,h a heti hetes nagy része x-et mond politikailag,de nem azért mert kényszerítik rá,egyszerűen azért mert így gondolják, sajnos (valakiknek sajnos) a műsorban a többségük így és nem úgy gondolja. ettől még egyáltalán nem ítélem el őket,és nem érzem,hogy emiatt "eladták volna a lelküket". nem tudhatod (igaz én sem,csak úgy írsz róla mintha 1000% lenne) hogy ők valóban nem-e így gondolják,ahogy mondják. (én hiszek Gálvölgyinek,Hernádinak,Bajornak, sőt amikor volt Havas (na ő se semmi stílus) neki is)

Fábry: engem nem zavar a stílusa, persze megértem azokat akiket igen, vele sincs semmi bajom, és örülök,h marad a nézőpontjánál.

Csababarcával pedig egyetértek abban,hogy a Heti Hetes tagjai még annyira sem tiszteletlenek mint Fábry, egyszerűen elmondják a véleményüket.
Kép
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.11.23. 15:19:46

Kalap1988 írta:Szóval kicsit késve,de válaszolok! Azt gondolom, hogy ők azzal, hogy pusztán megélhetési célokból vállalták, hogy sokszor nem értelmes emberhez méltó témákról beszélgessenek,(ha viccesen is,de a művészi humornak tanítania lés nevelnie is kell) illetve politikai érdekeknek alárendelték magukat (mert a napnál is világosabb, hogy ők melyik oldalhoz húznak és miként nyilvánulnak meg sokszor undorító, ocsmány módon, ennél már az általam ugyan tisztelt,de a stílusa miatt nem annyira szeretett Fábry is elegánsabb), Gálvölgyi, Bajor vagy Hernádi letett valamit az asztalra, de a szememben épp ezzel a saját eredményeiket és intellektusukat eladó viselkedéssel degradálódtak celebbé. Lehet véleményük a politikáról és minden másról is, de a színvonal is valami elképesztő, ráadásul ezt nem megrendelésre kellene tenni és nem egy ilyen intellektuális szakadék műsorban. Farkasházy ezzel szemben még művészi szinten sem tett le sokat az asztalra, engem pl sosem tudott megnevettetni, ráadásul nem egy és nem két elismert humoristától (nyilván nem személyesen
) hallottam, hogy a szakma nagyjai közé sem lehet sorolni. Emellett fizetett politikai hirdetések futnak a Hócipő című csodás lapjában (mint a BKV-tól kapott pár évvel ezelőtti megbízása) és bár még nem ítélték el,de alapos gyanú miatt per folyik ellene adócsalás ügyében. Ezek alapján úgy vélem, hogy ezek az emberek (jó, hogy Hajóst nem említetted,mert ő az egyik mélypont és szinte semmit sem rakott le az asztalra) eladták magukat a szó legrosszabb értelmében véve. Mert művészi szerepből átléptek az alantas,bulvár kategóriába és megbízásokat is teljesítenek( most is elég sok politikai van a Heti Hetesben,de nézz rá kampányidőszakban és csak a stílust figyeld). Ezzel szemben például Fábry, akinek szintén nem tetszik a kissé tahó stílusa és sok vendége, de próbál értéket közvetíteni, amikor behív celebeket, akkor azokat szó szerint úgy megalázza, hogy meg sem értik. A politikáról pedig bármit mond neki az RTL és bárhogy fenyegeti (mert hidd el, megteszik), nem alkot más véleményt, az elveit követi. Csak nem tudják kirúgni,mert akkora nézettsége van, egyszerű matematika. Ezzel szemben,ha valaki saját újságában fizetett politikai hirdetést ad közre, vagy olyan minősíthetetlen hazugságokat megenged (ez utóbbi már a Heti Hetesre is vonatkozik), olyan stílusban, amely szintén minősíthetetlen,magának, mint amiket ők megtesznek, akkor a szememben igazi hamisíthatatlan celebbé válik és devalválja a színpadon és a színházban teremtett értékeiket is.
Egyet értek! Mostanára már ott tartunk, hogy a celebségen is lesznek/vannak alfajai, lásd Heti Hetes.

Ez meg, hogy "művészek" szerepelnek a Heti Hetesben egyenesen nevetséges. Sokkal, de sokkal nagyobb művészek vannak tőlük Magyarországon, akik a művésziességüket a színházakban, stb. mutatják meg, nem pedig a médiában és a bulvársajtóban. Nem az a művész, aki a legismertebb az országban, hanem az, aki tényleg valódi értéket közvetít. Nekem ez a véleményem.

Bajor egy nagy alkoholista, akinek a poénjai is az ivászatról szólnak, Hajós, róla meg ne is beszéljünk, ő tényleg mindennek az alja, mikor betették egyszer a Showder Klubba is olyan hajj de jó poénokat mondott, hogy majd le estem a székről... :? Farkasházy művész úr pedig egy beszédhibás senkiházi a kis mimikéjével együtt. :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 15:18:01

csababarca írta:

Először is amit ők képviselnek az is egy nézet.És nem feltétlen rosszabb mint a másikak nézete!
A másik hogy Fábry Sándorhoz hasonlóan nem köpték le még soha Orbán Viktor képét miniszterelnöksége alatt,illetve Orbán Viktort is a saját nevén szólítják,nem úgy mint Fábry aki rendszerint le Fletózta Gyurcsány Ferencet.Nem viselkedhet így közszereplő a tévében,egy állami megbízatást betöltő emberrel!
Farkasházy Tivadarról meg annyit,hogy lehet rossz humorista,művészileg nulla,de mégis akkora műveltséggel rendelkezik,amiről Fábry Sándor például csak álmodhat.

Félreértés ne essék,Fábry Sándort is megnézem mindig a tévében,mert engem ő is megnevettet.Csak érzékeltettem hogy nem jó a példa,mert ha valaki tiszteletlenül és ocsmány módon vélekedik a másik oldalról,az Ő,és nem a Heti hetes emberei.
Nézd azt írtam, hogy lehet véleményük,de többet hazudnak abban a műsorban, mint ahány csillag van az égen. Fletó meg annyit sem érdemel, hogy leköpjük, nem szeretem Orbánt, sőt,de ég és föld a két ember.... Leköpni talán nem kellett volna,de mint írtam én sem szeretem Fábry modorát.Ugyanakkor elismerem és látni kell, hogy ő igenis az elvei mellett áll ki, egy olyan csatornán(ahová mondjuk én be se tenném a lábam), ahol ellenszele van (azért abba nem megyünk bele remélem, hogy miért is írom ezt,mert egyértelmű:)). Gyurcsány meg ugyan megbíztuk(én aztán nem),de csak azért,mert ocsmányul átvert mindenkit. A két ember műveltségét pedig ne hasonlítsuk össze,mert ezekből a műsoraikból nem tudunk rá következtetni, Fábry más stílust képvisel, míg Teddy próbál okoskodni a műsorban. Tudod, hogy szokták mondani: az okos ember hülyéskedik, a buta meg okoskodik(persze ez csak ártatlan közbevetés, nem kell halálosan komolyan venni) Teddynél sztem nekem, 3-ad éves egyetemistának jóval nagyobb műveltségem van:). Szóval összességében megrendelésre hazudnak a Heti Hetesben és ez ocsmány.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.11.23. 15:22:56-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.23. 15:05:59

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 14:43:04

ozsimiki írta:
Kalap1988 írta: Ha gondolod átmehetünk az offtopicba, de nem kell erre a celebek kifejezésre ugrani, letettek valamit az asztalra, de aztán az én szememben legalábbis celebekké váltak.

Nyilván sok és a legtöbb celebtől többet tettek le az asztalra,de ha maguk is azzá válnak, akkor megmondom őszintén engem nem érdekel....
mitől válltak azzá? nézzük azokat akik a kezdetektől ott vannak: Bajor,Gálvölgyi,Hernádi, Farkasházy...

szerepelnek folyamatosan a heti hetesben, ennyi, ahogy 10éve is. mellette színház, színészet, amit eddig is csináltak. Farkasházy se kapott műsort..traccsolok, pösze vagyok,vagy mittomén milyen beszédhibám van szeressetek címmel,meg egyik se. Gálvölgyinek kezdetektől volt rltlen műsora,de még anno a közszolgálatin is. mellette ugyanúgy melózik,ahogy a fentebb említettek is. egyáltalán nem média szajhák szerintem.

szóval mitől váltak "celebekké" számodra?
Szóval kicsit késve,de válaszolok! Azt gondolom, hogy ők azzal, hogy pusztán megélhetési célokból vállalták, hogy sokszor nem értelmes emberhez méltó témákról beszélgessenek,(ha viccesen is,de a művészi humornak tanítania lés nevelnie is kell) illetve politikai érdekeknek alárendelték magukat (mert a napnál is világosabb, hogy ők melyik oldalhoz húznak és miként nyilvánulnak meg sokszor undorító, ocsmány módon, ennél már az általam ugyan tisztelt,de a stílusa miatt nem annyira szeretett Fábry is elegánsabb), Gálvölgyi, Bajor vagy Hernádi letett valamit az asztalra, de a szememben épp ezzel a saját eredményeiket és intellektusukat eladó viselkedéssel degradálódtak celebbé. Lehet véleményük a politikáról és minden másról is, de a színvonal is valami elképesztő, ráadásul ezt nem megrendelésre kellene tenni és nem egy ilyen intellektuális szakadék műsorban. Farkasházy ezzel szemben még művészi szinten sem tett le sokat az asztalra, engem pl sosem tudott megnevettetni, ráadásul nem egy és nem két elismert humoristától (nyilván nem személyesen
) hallottam, hogy a szakma nagyjai közé sem lehet sorolni. Emellett fizetett politikai hirdetések futnak a Hócipő című csodás lapjában (mint a BKV-tól kapott pár évvel ezelőtti megbízása) és bár még nem ítélték el,de alapos gyanú miatt per folyik ellene adócsalás ügyében. Ezek alapján úgy vélem, hogy ezek az emberek (jó, hogy Hajóst nem említetted,mert ő az egyik mélypont és szinte semmit sem rakott le az asztalra) eladták magukat a szó legrosszabb értelmében véve. Mert művészi szerepből átléptek az alantas,bulvár kategóriába és megbízásokat is teljesítenek( most is elég sok politikai van a Heti Hetesben,de nézz rá kampányidőszakban és csak a stílust figyeld). Ezzel szemben például Fábry, akinek szintén nem tetszik a kissé tahó stílusa és sok vendége, de próbál értéket közvetíteni, amikor behív celebeket, akkor azokat szó szerint úgy megalázza, hogy meg sem értik. A politikáról pedig bármit mond neki az RTL és bárhogy fenyegeti (mert hidd el, megteszik), nem alkot más véleményt, az elveit követi. Csak nem tudják kirúgni,mert akkora nézettsége van, egyszerű matematika. Ezzel szemben,ha valaki saját újságában fizetett politikai hirdetést ad közre, vagy olyan minősíthetetlen hazugságokat megenged (ez utóbbi már a Heti Hetesre is vonatkozik), olyan stílusban, amely szintén minősíthetetlen,magának, mint amiket ők megtesznek, akkor a szememben igazi hamisíthatatlan celebbé válik és devalválja a színpadon és a színházban teremtett értékeiket is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 14:10:03

albicelesteX írta:bocs hogy beleugatok!Utálom ezt a celeb szót!ma már itt mindenki az lehet aki kidobja a melleit meg a seggét!vagy bUdOs bunkó!Vagy csak szimplán bevándorló!Számomra többet ér egy olyan ember aki a tudásával válik ismert emberré!De ez a celebezés meg amerikai majmolás ez szerintem marha gusztustalan és undorító!
igen, számomra is lekicsinylő jelző, ezért is írtam amit. ezt a szót megtartanám a jelen kor benkőjének,győzikéjének és a többi...annácska,stb.

Heti Hetes magja művész.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.11.23. 13:49:34

bocs hogy beleugatok!Utálom ezt a celeb szót!ma már itt mindenki az lehet aki kidobja a melleit meg a seggét!vagy bUdOs bunkó!Vagy csak szimplán bevándorló!Számomra többet ér egy olyan ember aki a tudásával válik ismert emberré!De ez a celebezés meg amerikai majmolás ez szerintem marha gusztustalan és undorító!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 13:12:59

Kalap1988 írta: Ha gondolod átmehetünk az offtopicba, de nem kell erre a celebek kifejezésre ugrani, letettek valamit az asztalra, de aztán az én szememben legalábbis celebekké váltak.

Nyilván sok és a legtöbb celebtől többet tettek le az asztalra,de ha maguk is azzá válnak, akkor megmondom őszintén engem nem érdekel....
mitől válltak azzá? nézzük azokat akik a kezdetektől ott vannak: Bajor,Gálvölgyi,Hernádi, Farkasházy...

szerepelnek folyamatosan a heti hetesben, ennyi, ahogy 10éve is. mellette színház, színészet, amit eddig is csináltak. Farkasházy se kapott műsort..traccsolok, pösze vagyok,vagy mittomén milyen beszédhibám van szeressetek címmel,meg egyik se. Gálvölgyinek kezdetektől volt rltlen műsora,de még anno a közszolgálatin is. mellette ugyanúgy melózik,ahogy a fentebb említettek is. egyáltalán nem média szajhák szerintem.

szóval mitől váltak "celebekké" számodra?
Kép
katka
Barça B

2009.11.23. 01:40:56

El fanático írta:
Sanama írta: Szerintem ez emberfüggő... Hogy mit vált ki belőled a védőoltás.
Ha sz*r lenne, mindenki 40fokos lázzal feküdne otthon.

És annyira azért nicnsenek sokan, akik rosszul lesznek tőle.
Érdekes, hogy azon ismerőseim körében, akik oltattak az idős /70-85 éves korosztály / tagjai, akiknek alapból a koruk miatt számos betegsége van és kb. 2 maréknyi gyógyszert szednek / nap, ők nem betegedtek meg az oltást követően.

De a 9-20 éves korosztály tagjai kivétel nélkül kidőltek - láz, torokgyulladás, nátha...
mivel a vírus alapból jobban megüti a fiatalabbakat.
amúgy meg az szerintem sima feledékenység/felelőtlenség h csak az egyik szurit íratják fel... abban van a nagy pénz ha viszik a h1n1 vakcinát, a szezonálisat meg általában bónuszként hozzáadják, de azt úgyis beadatja magának az a konstans x számú ember aki minden évben megcsinálja... az új szurit meg el kell adni mert csak pár hónapig lesz ekkora hype, utána senki nem veszi már meg :D
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.23. 00:16:12

Sanama írta: Szerintem ez emberfüggő... Hogy mit vált ki belőled a védőoltás.
Ha sz*r lenne, mindenki 40fokos lázzal feküdne otthon.

És annyira azért nicnsenek sokan, akik rosszul lesznek tőle.
Érdekes, hogy azon ismerőseim körében, akik oltattak az idős /70-85 éves korosztály / tagjai, akiknek alapból a koruk miatt számos betegsége van és kb. 2 maréknyi gyógyszert szednek / nap, ők nem betegedtek meg az oltást követően.

De a 9-20 éves korosztály tagjai kivétel nélkül kidőltek - láz, torokgyulladás, nátha...

Különben, volt aki elment H1N1 oltást felíratni és a doki "csak" a sima kombinált oltást írta fel, ami ugye nem tartalmazza az új vírust...

Nem tartom lehetetlennek, hogy az öregek azért nem dőltek ki, mert a rafinált dokik nagyrészt a "régi" fajta oltást írják fel a fizető pácienseknek is, meg az öregeknek is, annak is fogynia kell, aztán aki nem figyel a patikában, az így járt...
A sulisokat viszont lelkiismeretesen beoltják, ki is dől mind 1 nap leforgása alatt.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.11.22. 22:33:14

Ronal.10 írta:Xbox 360a kinek van? És kinek megy a COD6?..elvileg kell hozzá egy Fw ami Dashboard: 2.0.7371.0-csinál..(igaz nekem már ujabb van vagy nem tom).,.ki kell irni még egy Active.iso dvd dl-t..betenni és utána a játékot és mennie kéne. Na most nem tudok FW-t frissiteni.. Segitsen vki.! :lol: :evil:
Nekem van 360-am töltsd le a legújabb dashboardot rakd rá pendrivera és az magától automatikusan frissíti... amúgy lehet, hogy neked wave3-ra kell patchelni.
Lezárt