Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha gondolod átmehetünk az offtopicba, de nem kell erre a celebek kifejezésre ugrani, letettek valamit az asztalra, de aztán az én szememben legalábbis celebekké váltak. Egyébként elhiszem és tudom is, hogy ezt írja az egész világsajtó, de ettől még butaságnak tartom és nem kellene átvennie Tivadarnak. Egyébként épp Farkasházy az, aki nagyon messze áll a Hócipőjével a művészi szinttől. A többiekről pedig mind egyesével lehetne vitatkozni, csak meddő. Nyilván sok és a legtöbb celebtől többet tettek le az asztalra,de ha maguk is azzá válnak, akkor megmondom őszintén engem nem érdekel....ozsimiki írta:Utolsó off lesz ebben a topikban:
celebek? akik ott ülnek lehetnek unszimpatikusak azoknak akik más politikai nézetet vallanak,vagy egyszerűen nem szeretik ha arról és ahogy beszélnek,de a legtöbbjük érdemes művész,és jóval többet tett le elég sok porondon, mint a mostani CELEBEK, akiknek elég egy büdöset s.arni,hogy címlapra kerüljenek,és műsort kapjanak.
Tivadar álláspontját meg tényleg a fél világ híreszteli, olvassatok külföldi site-kat, ő azért van ott,h elmondja x dologról a véleményét, amivel sokan nem értenek egyet. és? ezért sikeres még mindig ez a műsor. ők színészek,művészek,írók, a celeb szó rájuk sértő.
innentől átmehetünk az offba,ha folytatni szeretnétek a heti hetesről, meg a véleményekről a vitát.
Teljesen egyetértek, a Heti Hetes már rgóta a magyar médiavilág és egyáltalán az országg egyik legnagyobb szégyene! Elképesztően szakmaiatlanok és ráadásul nem viccesek ezeknek a celebeknek a hozzászólásai, bármilyen témáról is legyen szó. Ez esetben sajnos pont akkor mondta ezt, mikor odakapcsoltam (néha kínzom magam:D),de egyből el is nyomtam. Na nem mintha a tele van vele a Hócipőm Teddy lenne a legrosszabb közülük, de az egyike ezeknek, az biztos.barca2010 írta:A kedves Farkasházy úr inkább azon gondolkodjon el, hogy mit művel a heti hetesben már évek óta. Mit képzel magáról ez a senkiházy, hogy a Henryt kritizálja. Egy rossz indulatú beszédhibás féreg.
Pontosan ezt írja, mondja az egész világ sajtója. Ha egy pillanatig is leállnának józanul gondolkodni, akkor nem írnának ilyet. De minden szavukkal szenzációt akarnak kelteni, ezért nagyobbat mondanak, mint amit valójában kéne. Meg persze gondolom az íreknek drukkolt pl. az idézett fazon.barca_bome írta:"Thievvy Henvy a hóna alatt vitte a labdát az írek ellen, kétszer is beleütött a labdába és ezzel tönkre tette a teljes eddigi karrierjét".
Nyilván nem akarja Henry, hogy újrajátsszák a meccset, de ha tényleg olyan sportszerűtlen lenne megtehetné azt is, hogy szarik az egészbe, majd elcsendesül a dolog...PEEtör írta:Leghőbb vágya szerintem.Aludni sem tud emiattNem mellesleg Henry kéri utólag a meccs újrajátszását,
Leghőbb vágya szerintem.Aludni sem tud emiattNem mellesleg Henry kéri utólag a meccs újrajátszását,
Futball. Én így szeretlek.Mikaos írta:Akkor is áll a játék, ha nincs videóbíró. Mert akkor addig ****-gatják a bírót, amíg bírják egy kérdéses, döntő ítélet során.faithnomore írta:akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül
Legalább az alatt a 20 mp alatt kiderülhetne, hogy mi történt valójában. Ennyibe kerülne...
Most ehelyett, a 20 mp alatt azt látjuk, hogy 10-en nekiesnek a bírónak, és fütyülnek a szurkolók, stb.
Akkor is áll a játék, ha nincs videóbíró. Mert akkor addig ****-gatják a bírót, amíg bírják egy kérdéses, döntő ítélet során.faithnomore írta:akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül
Csak azokra az esetekre gondoltam,ahol nem megy tovább a játék, ahol tovább megy, ott tényleg elvenné a foci hangulatát,sava borsát.miihii írta:A kosárlabdában könnyebben be tudja vezetni,mert egy esetleges szabálytalanság után nem marad még gyakran percekig játékban a laszti,mint fociban.NFL-ben is azért működik,mert pár másodperces akciók vannak és megszakad a játék.Ahol videobírót alkalmaznak,mindenhol áll a játék,amíg használják.Kalap1988 írta: Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.
Ha mondjuk van egy szélről beadott labda eltalálja a védő kezét a 16oson belül,és a bíró mondjuk továbbengedi,de megnézik odafent a videókat és mire kielemzik meg leadják a drótot a sporinak,percekig mehet még tovább a játék.Akkor fújnák vissza ez esetben?Hááát,cinkes.![]()
Én személy szerint mondjuk ellenére vagyok a videobírónak.Az ilyen esetek,mint ami kiindította a beszélgetést,ugyanúgy a futball részei.Ezek a drámák,emlékezetes cselekedetek -még ha megannyira sportszerűtlenek is- nekem tetszenek.Volt sok olyan,amikor adott pillanatban nem úgy gondoltam épp,mert a szenvedő fél oldalán voltam (![]()
) ,de akkor is,a fociban benne vannak az ilyenek.Ez is a sava-borsa...
A kosárlabdában könnyebben be tudja vezetni,mert egy esetleges szabálytalanság után nem marad még gyakran percekig játékban a laszti,mint fociban.NFL-ben is azért működik,mert pár másodperces akciók vannak és megszakad a játék.Ahol videobírót alkalmaznak,mindenhol áll a játék,amíg használják.Kalap1988 írta: Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.
Teljesen egyetértek Capon, nem ördögtől való a dolog. Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.Capon írta:Azért nem hinném, hogy ez ekkora problémát jelentene. Ne olyan embereket képzeljünk már el akik még életükben nem láttak TV-t sem kamerát és azt sem tudják mit kezdjenek. Sztem nem nehéz elképzelni, hogy egy játékvezető nézi monitorok előtt a mérkőzést és mondja az infókat a bírónak aki dönt. Ha a bíró rosszul dönt akkor 5másodperc alatt rászólnak a fülére aztán ennyi. Egy bedobásnál több idő elmegy. Nem ez fogja akadályozni a játékot.mixer írta:Szerintem se kéne "technikailag megújítani" a focit.
Ha bevezetnék fociban is a saszsemet, akkor ki döntené el, hogy mikor kell használni? A játékosok vitatkoznának percekig? Amíg nem találnak ki valami olyasmit, ami elég hatékony és nem nagyon hosszabbítja a meccs időtartamát, addig jó minden ahogy van.
Henryt meg nem ítélem el, mint minden sportoló nyerni akart és abban a tizedmásodpercben így döntött.
Ugye a FIFA és a döntéshozók azzal érvelnek a videobíró ellen, hogy a focit a világ minden pontján ugyan azzal a feltételekkel kell játszani. Vannak országok ahol nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta megoldást. Ezzel úgy hiszem nem is nagyon lehet vitatkozni. Viszont az olyan meccseket amiken Euro 100milliók múlnak és nézők 10-100 milliói néznek, egyszer úgy is eljön ez a fajta változás. Ma már túl sok múlik ezeken a mérkőzéseken.
Azért nem hinném, hogy ez ekkora problémát jelentene. Ne olyan embereket képzeljünk már el akik még életükben nem láttak TV-t sem kamerát és azt sem tudják mit kezdjenek. Sztem nem nehéz elképzelni, hogy egy játékvezető nézi monitorok előtt a mérkőzést és mondja az infókat a bírónak aki dönt. Ha a bíró rosszul dönt akkor 5másodperc alatt rászólnak a fülére aztán ennyi. Egy bedobásnál több idő elmegy. Nem ez fogja akadályozni a játékot.mixer írta:Szerintem se kéne "technikailag megújítani" a focit.
Ha bevezetnék fociban is a saszsemet, akkor ki döntené el, hogy mikor kell használni? A játékosok vitatkoznának percekig? Amíg nem találnak ki valami olyasmit, ami elég hatékony és nem nagyon hosszabbítja a meccs időtartamát, addig jó minden ahogy van.
Henryt meg nem ítélem el, mint minden sportoló nyerni akart és abban a tizedmásodpercben így döntött.
Ez azért megoldható lenne, hasonlóan az NFL-hez, lenne mindkét csapatnak mondjuk 3 lehetősége, amikor beszól hogy ezt a szituációt újra szeretné nézetni a bíróval. Így nem néznének vissza minden kis dolgot, de meg komolyabbakat igen. Most érted, ezt már ki lehet alakítani. Ha pl valaki kap egy szabadrúgást, és aztán gól lesz belőle, már nem lehetne a videóbíróval visszavonatni, mert ha nem is volt szabálytalanság, akkor is azt mondjuk még a szabadrúgás előtt kellett volna megnézetni. Vagy hasonlók, azért ez annyira nem bonyolult...Sanama írta:Mikaos,
Nekem ne próbáld megmagyarázni,hogy a Videóbíró csak az "ilyen" szitukban lesz használatos.
A nagy francokat.
Ha már lesz, miért ne kérhessem akkor amikor akarom? Mert a "kis" szabálytalanság nem szabálytalanság?
Mi van ha kicsit rúgok a bokádba 21méterre a kaputól, nem ugrok a hátadra 4méterre attól? Akkor nem kérhetem ki?
Én teljes mértékben ellenzem a Videóbíró dolgot, szerintem hülyeség, a sport nem erről szól, hogy gépesítsünk mindent.
Ez is hozzátartozik a foci "szépségeihez", habár nem szép dolog...
Én értem ezt .ozsimiki írta:Sanama írta:
Messi-s téma:
Jaa, szóval ha én kézzel beverek egy gólt, végül kikapunk, akkor még engem fogtok sajnálni ???![]()
nem, csupán akkor nem lesz semmilyen súlya,és így jóval hamarabb válik érdektelenné. ez elég egyértelmű folyamat.
Sanama írta:
Messi-s téma:
Jaa, szóval ha én kézzel beverek egy gólt, végül kikapunk, akkor még engem fogtok sajnálni ???
ha az írek lőttek volna 120.ban egy gólt, akkor se rinyálna már rég ennyi ember...Espanyol lőtt a végén...Mihu írta:.szerintem a culékat és a madridistákat egy kicsit jobban izgatta az szerintem, mint egy francia állampolgárságú Marseille szurkolót, hogy kijut-e a válogatott a VB-re...