Barcával vagyok, 2ik idény elején.
Elsőben tripláztam (nem direkt volt

), megvettem mégy nyár elején Velosot és Joaot a Sportingból, Veloso azóta is kezdőember. Januárig Babel volt a balszélső, januártól idény végéig Ribery, de mindkettőjükben csalódtam.
Bajnokság: 99 ponttal nyertem, 13 ponttal megelőzve a második Atleticot.
Spanyol Kupa: Sima 3-0 a Sevilla ellen.
BL: hosszabítás 115ik perc Touré góllal 1-0 az Everton ellen.
Eui Szuperkupa: 2-0ra vertem a Donyekcekt.
KlubVB: nah ez vicces volt

első meccs 6-0, Ibra 4 gól 1 gólpassz, döntő 5-0, Ibra 3 gól 1 gólpassz. Szal Ibra kicsit böszme volt
Legjobb játékos Ibra, 47 meccsen 43 gól
Második idény: kaptam a vezetőségtől 80 misit

Agüerot elhoztam (46 misi, de Riberyt eladtam 40ért a Realnak), Kakat megvettem (20ért), Hamsikot (13ért a Valenciától), illetve az Osasuna 19 éves jobbhátvédjét (hülye neve van, de u.a. jó mint Dani Alves

). Majd még Ignacio Camacho jön januárban az Atléticotol. És még így is van 60 millám
Szezont jól kezdtem, Eui Szuperkupa Arsenal ellen 1-0, Spanyol szuperkupa Sevilla ellen 5-1es összesítéssel. Első forduló Valencia ellen 1-0, 3ik forduló Real ellen 1-0 (Madridban). Eddig mind a 8 meccsemet nyertem (6 bajnoki és 2 BL). Most jön a Villareal, elég húzós lesz sztem.
Lenne egy olyan kérdésem hogy ezt a 60milla átigazolási pénzt a vezetőség visszavonja az évvégén? Mert ha igen akkor összespórolok Fabregas valamennyit