Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért nem kicsitt nyomott..eddig anyámnak nem tetszett, de most neki is bejött..ozsimiki írta:MC DC, elképesztő![]()
![]()
tényleg ösztönből nyomja, eddig is biztos voltam benne,de most már fáy is az lehet.
Ez nagyondurva.ozsimiki írta:MC DC, elképesztő![]()
![]()
tényleg ösztönből nyomja, eddig is biztos voltam benne,de most már fáy is az lehet.
Az egyik lába rövidebb születésétől kezdve.barca28 írta: amúgy nem tudjátok hogy miért igy megy DC
Nekem is ő a kedvencem...erre a videos dologra kiváncsi vagyok énis..ja megint szombaton barca meccs mondom nem látom a CSSZ-t de hálisten 10kor lesz a meccs...socio66 írta:Mai Csillag Születik-ben színpadra lép MC DC
Elvileg igensocio66 írta:Mai Csillag Születik-ben színpadra lép MC DC
barca28 írta:Kaptunk a suliból egy lapot ,hogy aki akarja beadatni a h1n1 elleni védőoltást az díjmentesen megteheti én azt mondtam itthon anyáméknak ,hogy nem akarom beadatni de ők aláhuzták azt hogy kérjük az oltást..na most ugyvan hogy jövő héten kapjuk meg...ennek van értelmes nem késő ez már?azt halottam hogy van ennek egy hogy is mondjam feltöltődési ideje a szervezetben...mind1 én nem fogok elmenni amikor az oltást kapjuk..hog majd attol haljak meg...
(Kihoztam ide,mert ez így már elég OFF ott.)culinho Rafa topicjába írta:Michaabee: nem fogod elhinni, de mielőtt írtam elolvastam a hsz-et, pusztán nem értek vele egyet. Norvégiában vizsgálják jelenleg, h mutálódott-e a vírus és ha igen, akkor hat-e a jelenlegi oltóanyag. Jelenleg nem bizonyított, h mutálódás miatt nem hatékony az oltás, nyílván nem emiatt nem oltották be magukat a játékosok. Az pedig, h a klub a játékosokra bízza-e az oltást szerintem nem magától értetődő, gondolj Ibrára, akiért 60 millió eurót kifizetett a klub. Nem hiszem, h Laportáékat ne érdekelné a kockázat.
HubmegLM10 írta:Sztem rossz topicba írtál...asszem az avataros topicba írtadMihu írta:Öööööööö...miért is lett kitölve az OFFTOPIC-ból a teremfocis hsz-em?![]()
![]()
Egy magyarázatot kérnék privátban
Tudtommal az offtopicba bármit lehet írni
Hirdetni nem hirdettem magamat, meg senki mást...azért írtam ide, nem a segítség kéne topicba, mert mondom ide aztán tényleg minden jöhet, oda meg nem...
A privátos magyarázatot előre is köszi.
Igen, szerintem valamit elnéztél, mert én is láttam, hogy rossz topikba írtad.Mihu írta:Öööööööö...miért is lett kitölve az OFFTOPIC-ból a teremfocis hsz-em?![]()
![]()
Hirdetni nem hirdettem magamat, meg senki mást...azért írtam ide, nem a segítség kéne topicba, mert mondom ide aztán tényleg minden jöhet, oda meg nem...
Sztem rossz topicba írtál...asszem az avataros topicba írtadMihu írta:Öööööööö...miért is lett kitölve az OFFTOPIC-ból a teremfocis hsz-em?![]()
![]()
tudom hogy furán hangzik, a racionális magyarázat nyilván nem ez lenne, de tényleg így van. akit esetleg mélyebben érdekel:MichaaBee írta: Ezt a 2 sort leszámítva minden szavaddal egyetértek.![]()
Hány olyan haláleset volt eddig, ahol kb. 10-50 év közötti egészséges szervezetű emberek haltak meg? Sokkal veszélyesebb az idősebbekre, akiknek már amúgyis gyengébb az immunrendszerük és valószínűleg van már más betegségük is. Ezenkívül a kisbabák vannak még veszélyben, mivel nekik még nem épült fel teljesen az immunrendszerük, így könnyen támadhatóak, de egy átlagos, egészséges emberre egyáltalán nem veszélyes.
Oltani szerintem nem szükséges, egyrészt úgyis mutál a vírus, másrészt se jót, se rosszat nem tesz.
Ezt a 2 sort leszámítva minden szavaddal egyetértek.katka írta:amúgy a vírus tényleg nem komoly, egy sima szezonális influenza minden évben 10x ennyi embert elvisz, csak annyi a különbség, hogy h1n1 inkább a fiatal, 1976 után született korosztályra veszélyes
azért az kicsit erős hogy a védőoltástól bárki is meghalhat. a védőoltás elölt vírust tartalmaz, attól aztán senkinek semmi baja nem lesz, maximum 4-5 napig fáradtság, izomfájdalom, enyhe szédülés, ilyenek. és szerintem ezért nem kapták meg a játékosok a szurit, mert a vezetőség nem akarta kockáztatni hogy bárki akármit is kihagyjon amiatt mert éppen akkor jöttek ki rajta az utóhatások és éppen egy kupac agyonmosott tehéntrágyának megfelelő fizikai állapotban van.LM10 írta:Ujabb ok, h miért ne adassuk be a védőoltástA focisták sem kapják meg, pedig ők a legdrágábbat is megkaphatnák. Ez egy sima influenza amit most felkaptak, h válság alatt több pénze legyen a gyógyszeriparnak...egyszerűen elkapta 3 Barcás, de pár nap múlva kigyógyulnak...normál egészséges ember nem halhat bele. Akinek van vmi elégtelensége azok halhatnak bele, de azt is meg lehet vhogy előzni. Akik meg egészségesek voltak, azok magában a védőoltásban halltak meg.
Váljak kedves egészségedre!socio66 írta:De bizony.chonggy írta:http://www.youtube.com/watch?v=g7uTDQ3h-fY
ez nem a MI Krojf kománk?? van part 2 és 3 is...
De bizony.chonggy írta:http://www.youtube.com/watch?v=g7uTDQ3h-fY
ez nem a MI Krojf kománk?? van part 2 és 3 is...