Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+Én azt is hallottam, h higanyt tartalmazz ami 2-3 éven belül idegbetegséget is okozhat...:Poldi:.. írta:amikor a doktor közölte mondokája végén az apróbetűs, mellékhatásos részt(tüdőgyulladás, 8 éven belüli bénulás), akkor édesanyám sarkon fordult, és hazajött ;D ;D
Haverom története...
Ez a további működése a most országos lefedettséggel megszűnő rádióknak a kamaj koma által vázolt műholdas módszerrel eléggé valószerű lehet, bár akkor az egész kereskedelmi felfogásukat komolyan át kellene gondolniuk, mivel az Európa ezen részére is sugárzó műholdaknak nemcsak Magyarországra, hanem jópár európai államra is kiterjedő nyalábjuk van...:Poldi:.. írta:Na meg is kaptam már a választkamaj írta:Tudom most sok Slágeres lelkébe fogok gázolni, de nagyon remélem, hogy ez a hír kacsa, mert én Roxy-t hallgatok éjjel-nappal (hála a Digitv rádió befogó képességének vidéken is hallható) és ha ők nem lesznek akkor nagyon zabos leszek![]()
![]()
!
Na meg is kaptam már a választkamaj írta:Tudom most sok Slágeres lelkébe fogok gázolni, de nagyon remélem, hogy ez a hír kacsa, mert én Roxy-t hallgatok éjjel-nappal (hála a Digitv rádió befogó képességének vidéken is hallható) és ha ők nem lesznek akkor nagyon zabos leszek![]()
![]()
!
Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom követtétek e az utolsó órákat, perceket.. háát kemény pillanatok, nehéz ilyenkor valamit mondani, nekem jóban rosszban ott volt a rádió mindig, minden esetre egy HATALMAS KÖSZÖNET srácok, Danubius az Én Rádióm!![]()
![]()
![]()
Demokráciának pedig ismét egy hatalmas bukása Magyarországon, 2009.
Csak remélni tudom, mi mást lehet, hogy tovább folytatódik mind a két rádió, rengeteg embernek sokat jelentettek.
Na,asszem a társaságodban csak és kizárólag világos sört fogok inniTim írta:...
Arra gondoltam hogy folyadékkal lehetne bejuttatni(persze csak olyannal ami nem átlátszó,mint pld. a vörösbor) ezért borozók környékén fogok ólálkodni amíg nem találok egy alkalmas alanyt. Kicsiben kezdem,de kitűzött célom a világuralom!
1.Létezik. Én is rendeltem az ebayről. Sajnos a nanochip nagyon drága volt ezért csak egy nagyobbacskát tudtam rendelni amit makrochip néven árulnak. Hála az ázsiai tömegtermelésnek elég olcsó volt.abraka írta: Egy vélemény:
Microchip...
1. ha létezne is ilyen, az előállítása után 10e ft-ból sem jönne ki egy oltás.
2. az emberiség kiirtására ezerszer könnyebb mód is van...
3. ez a sok sci-fi ejnye.
Aki akarja beoltatja magát, aki nem az nem.
De ilyeneket terjeszteni nem nagyon kéne, így is van elég ütődött, a politikusok által hit-vesztett magyar ember.
Mendemondákra hivatkozni saját egészséggel kapcsolatban.. ehhez csak gratulálni lehet.
Inkább maradok a tényeknél és a számoknál.
abraka írta: Egy vélemény:
Microchip...
1. ha létezne is ilyen, az előállítása után 10e ft-ból sem jönne ki egy oltás.
2. az emberiség kiirtására ezerszer könnyebb mód is van...
3. ez a sok sci-fi ejnye.
Aki akarja beoltatja magát, aki nem az nem.
De ilyeneket terjeszteni nem nagyon kéne, így is van elég ütődött, a politikusok által hit-vesztett magyar ember.
Mendemondákra hivatkozni saját egészséggel kapcsolatban.. ehhez csak gratulálni lehet.
Inkább maradok a tényeknél és a számoknál.
Egy vélemény:Tim írta:Hogy az oltás témához is hozzászóljak:Én nem oltatom be magam,mert nagyon félek hogy egy tosiba mikrocsippet (vagy nanocsippet) ültetnek belém,és aztán egy óvatlan pillanatban szívrohamot okoznak nekem távirányítással! És különben is megvagyok fázva(ami általában öt évente szokott előfordulni),tehát most nem aktuális.