Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a belga magyarnál biztos nem lesz rosszabb...lui1698 írta:Na, majdnem lemaradtam arról a meccsről amit egész héten vártam.
Az általam 2 legjobban favorizált válogatott a spanyol és az argentín.
Remélem jó meccset láthatunk.
és nem lesz vajon kódolt a meccs idejére?mumk írta:A TVE adja a meccset, kezdés 20:45.chonggy írta:a mai Spanolország-Argentina meccset közvetitik??
Attól függ, melyik adó adja az Arsenal meccset. Ha a Digi, akkor lehet hogy a Fradi meccsnek lenne nagyobb nézettsége...barca99 írta:Félig off:szajko írta:A spanyol - argentín meccset nem adni...pedig lenne nézettsége.
Szerinted egy Arsenal - Liverpool vagy egy Fradi - Honvéd meccsnek nagyobb a nézettsége?
Félig off:szajko írta:A spanyol - argentín meccset nem adni...pedig lenne nézettsége.
A TVE adja a meccset, kezdés 20:45.chonggy írta:a mai Spanolország-Argentina meccset közvetitik??
Teljesen egyetértek Maradonával. Agüero már eleget volt az Atmában, de legkésőbb nyáron el kell engedni őt egy nagyobb csapatba.levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2006772
Elég gyenge idén az Atma és Agüero szerintem is többre hivatott.
Nem.chonggy írta:a mai Spanolország-Argentina meccset közvetitik??
én is ezt kerestem, de nem igazán találtam sehol. szóval sztem marad a netes verzió. amúgy 22:00 kor kezdődik a meccs.chonggy írta:a mai Spanolország-Argentina meccset közvetitik??