Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Busi elég fiatal. Vagy mellé még egy fiatal vkp-t?sjay írta:SZtem VKP poszton kellene erősíteni,mert ha Yaya lesérül nincs védekező középpályásunk. Sztem egy fiatal játékost kellene a padra nem Robinho nevűeket:D
nem tévedsz!! igazad van. Én vagyok a hülye. Kihagytam az írásombol véletlenül. Mea culpa.palesz77 írta:Szerintem Ronaldinhonak az a poszt feküdt a legjobban. De lehet hogy tévedek, bár az az Aranylabda talán jelent valamit...Capon írta:Ez a Robinhos cikk csak erősíti azt az elképzelést, hogy télen már valszeg megszerezzük a brazilt. Az ár szerintem nem lesz probléma, ahogy az sem ha nem tudjuk kölcsönbe elhozni fél évre. Nem hinném, hogy ez dugába dönthetné a dolgot. Minden esetre nem kell készpénznek venni a de egyre valószínűbb hogy Robinho érkezik. Nem mondhatnám, hogy kesergek miatta. Nála alkalmasabb személyt szerintem nehezen találhatnánk. Nem is emlékszem mikor játszott a csapatban utoljára ténylegesen bal támadó. Utoljára talán Overmars tudta bejátszani a bal oldalunkat bár ö inkább kp volt. Ribéry-t pedig már nem látnám szívesen a csapatban. Annyit nyalt már mindkét oldalnak, hogy elkopott a nyelve.Szóval Dinho óta nem játszik ott igazi balszélső, bár Titi sem lehet nagy panasz, de nem az igazi azért - mindamellett, hogy termeli a gólokat, de azok kb 75%-át úgy lövi, mintha éppen középcsatár lenne. Amúgy egyetértek veled mindenben
A kis biciklikirály meg jöhetne télen szerintem. Nem lenne gond. Végre megint lene egy Brazil virtuóz a csapatban. Ha hiányérzetem van a csapat miatt, az egy ilyen virtuóz.Nem létszükség, eddigis tökéletesen működtünk annélkül - bár most Ibra is csinál hasonlókat - csak egy 5-0-nál szeretek látványos cseleket is látni... Nem mintha Ini meg Messi cselei nem tetszenének, csak én imádom nézni az igazi dribbliket
Meg amúgyis, nagy erősítés lenne a balszárnynak. Gondoljatok bele, akkor simán tolhatnánk egy Brazil szélsőhátvádsort, meg egy Argentín-Brazil szélsőtámadósort
Nem lenne gyenge érzésem szerint, remélem sikerül megegyezni...
Szerintem Ronaldinhonak az a poszt feküdt a legjobban. De lehet hogy tévedek, bár az az Aranylabda talán jelent valamit...Capon írta:Ez a Robinhos cikk csak erősíti azt az elképzelést, hogy télen már valszeg megszerezzük a brazilt. Az ár szerintem nem lesz probléma, ahogy az sem ha nem tudjuk kölcsönbe elhozni fél évre. Nem hinném, hogy ez dugába dönthetné a dolgot. Minden esetre nem kell készpénznek venni a de egyre valószínűbb hogy Robinho érkezik. Nem mondhatnám, hogy kesergek miatta. Nála alkalmasabb személyt szerintem nehezen találhatnánk. Nem is emlékszem mikor játszott a csapatban utoljára ténylegesen bal támadó. Utoljára talán Overmars tudta bejátszani a bal oldalunkat bár ö inkább kp volt. Ribéry-t pedig már nem látnám szívesen a csapatban. Annyit nyalt már mindkét oldalnak, hogy elkopott a nyelve.
Sergit és Keitátt minek neveznénk tehát ?sjay írta:SZtem VKP poszton kellene erősíteni,mert ha Yaya lesérül nincs védekező középpályásunk. Sztem egy fiatal játékost kellene a padra nem Robinho nevűeket:D
Ezek közül Tenerifét és a Gijont B csapattal is ütni kell, a Sevilla jó csapat, de otthon nem szokott velük problémánk lenni, sztem ellenük és bőven elég Busquets v. Márquez a vkpnak. A Valladolid idegenben nem igérkezik könnyűnek, de nem is verhetetlenek, szóval én parázok. Emiatt a 4 meccs miatt biztos nem vennék télen vkp-t.Tenerife idegenben
Sevilla itthon
Valladolid idegenben
Sporting Gijon idegenben.
Nem tartja be a szavát. Vagyis nem ad neki lehetőséget. Azt gondolta hogy most kiléphet Ronaldo árnyékából.miihii írta:bali 15 írta:
Fúú kezdek parázni. A Milan ajánlatot tesz Nani-ért aki összeveszett Fergie-vel 18 miller a játékos. Talán nekünk is bekéne jelentkezni érte?
(bár az is egy hülyegyerek szóval inkább hagyjuk)
Miért is?
bali 15 írta:
Fúú kezdek parázni. A Milan ajánlatot tesz Nani-ért aki összeveszett Fergie-vel 18 miller a játékos. Talán nekünk is bekéne jelentkezni érte?
(bár az is egy hülyegyerek szóval inkább hagyjuk)
Várjál. Csak 3 meccsen nem lesznek itt? De ez biztos bajnokságra vonatkozik. Na megnéztem. Január 10-31-ig tart a Afrikai nemzetek kupája.LG írta:Bizony...az Afrika kupára. Az meg nagyon sokáig tart ám. Ha ne vesszünk kp-t. arra a 3 meccsre, amig nem lesznek itt Keitáék legalább 30M E-ért akkor nem nyerünk semmit, de szvsz ki is esünk a bajnokságból.télen elmegy touré és keita, nem lesz egy darab cserénk se középpályára...
Bizony...az Afrika kupára. Az meg nagyon sokáig tart ám. Ha ne vesszünk kp-t. arra a 3 meccsre, amig nem lesznek itt Keitáék legalább 30M E-ért akkor nem nyerünk semmit, de szvsz ki is esünk a bajnokságból.télen elmegy touré és keita, nem lesz egy darab cserénk se középpályára...
Utoljára a 10.31.-én rendezett Braga-Benfica meccsen láttam játszani, amit a Braga nyert 2-0ra.bali 15 írta:Hát egy kilőve.nagyatyesz írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... an-2006679
Aki Mataról álmodozott a közeljövőben, az úgy néz ki letehet róla!
Mivel nem követem a portugál bajnokságot, engem is érdekelne, hogy Kerison hogy muzsikál? Tud róla valaki valamit?. Úgy tűnik hogy szűkül a kör gyerekek
.
Amúgy azt hallottam hogy Keirrison nemigazán kap lehetőséget Portugáliában. Vagy mégis? Fogalmam sincs elnyelte a föld...
Persze, hogy tudom ki az a Diego Buonanotte. Tehetséges srác, 21 éves és támadó középpályást játszik, balszélső...Bali 15 írta:Ismered Diego Buonanotte-t? River Plate játékos...
Ismerned kell szerintem hogyha érdekel téged az Argentín bajnokság.
Légyszi használj vesszőket meg pontokat, és tanulj eg írnikirály barca írta:Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.
Hát egy kilőve.nagyatyesz írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... an-2006679
Aki Mataról álmodozott a közeljövőben, az úgy néz ki letehet róla!
Mivel nem követem a portugál bajnokságot, engem is érdekelne, hogy Kerison hogy muzsikál? Tud róla valaki valamit?
És mi van akkor hogyha játszott a Madridban???Luis Enrique és Etó is játszott ember!!!király barca írta:Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.
király barca írta:De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.
Ember...csak gratulálni tudod neked, de tényleg...Cáceres14 írta:kellene egy csere jobbhátvéd mert még nagyon hosszú a szezon és lehet, hogy majd D.Alves újra megfog sérülni
ez a csere jobbhátvéd kevésbé támadó legyen hanem inkább jól védekező
Természetesen Rooney kellene ide.király barca írta:De hamár átigazolásról beszélunk akkort inkább Rooney érkezen mint robinho.Amugy is kinem sz........le a brazil válogatottat én utálom a brazilokat.Régotta a lelkett tartja a barcában xavi iniesta ha föjön pl.iniesta a pályára akkort ugy összetudjátszanni Henry-velés a többiekkel.Szóval szerintem nemkell változtatni a barcán.Deha jövöre téleg visszavonul Henry Akkort egy jolképzet fiatalt kéne igazolni de sztem
még marad egy két évet még Henry. MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!
FORCA BARCA
MESSI ZSENI