Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amíg nem lobogtatja a szerződését,addig nagy bátorság ilyet kijelenteni...láttunk már csodákat...bali 15 írta:Livia Drusilla írta:Fabregas? Ő inkább idejönne, le se sz...rja a Madridot.
Livia Drusilla írta:A Madrid átigazolás - téma nem ül el...![]()
Csak nem bírnak egyenesbe jönni...![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... z-2006541/
A nyereségből is részesülnek? Ha a gazdasági év végén 80 milkát tud kaszírozni a klub, akkor szétosztják közöttük?LG írta:Azért, mert a sociok, vagy nálunk pl. a Barcában a culék tulajdonában van.
Ezt a baromságot...Livia Drusilla írta:A Madrid átigazolás - téma nem ül el...![]()
Csak nem bírnak egyenesbe jönni...![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... z-2006541/
levproff írta:Akkor már, meg se nézem!Minek, ha tudom az eredményét egy gyenge meccsnek!istyke6 írta:nov 29.-i El Clasico eredmenye
3--1
Köszi az infót!
Akkor már, meg se nézem!Minek, ha tudom az eredményét egy gyenge meccsnek!istyke6 írta:nov 29.-i El Clasico eredmenye
3--1
Rendes vagy... Pedig meg akartam nézni, így hogy lesz izgalmas?istyke6 írta:nov 29.-i El Clasico eredmenye
3--1
Bakker,a Tiéteket nem is láttamozsimiki írta: de mindkettőtöknél gyorsabb volt Ozsi bácsimég Lacinál is.
am teljesen igazunk van![]()
maradjanak az angol csapatoknál.
de egyszerre reagáltunk és ugrottunk neki szegénynekozsimiki írta:de mindkettőtöknél gyorsabb volt Ozsi bácsimiihii írta:
Szerk.:
Látom Kennykével egy rugóra járunk![]()
még Lacinál is.
am teljesen igazunk van![]()
maradjanak az angol csapatoknál.
de mindkettőtöknél gyorsabb volt Ozsi bácsimiihii írta:
Szerk.:
Látom Kennykével egy rugóra járunk![]()
Tudod,kik azok a culék/sociók?bali 15 írta:... néhány szimpla gazdag ember.
WTF????bali 15 írta:Jaja. Csak azt nem tudom hogy ez jó e vagy sem.![]()
Szerintem egy megamilliárdos jobb mint néhány szimpla gazdag ember.
Dehogy jobb, jó ez így, így jóval biztosabb,h maradunk a hagyományoknál,és nem egy multimilliárdos játékszere lesz a klubb.bali 15 írta:Jaja. Csak azt nem tudom hogy ez jó e vagy sem.LG írta: Azért, mert a sociok, vagy nálunk pl. a Barcában a culék tulajdonában van.![]()
Szerintem egy megamilliárdos jobb mint néhány szimpla gazdag ember.
Jaja. Csak azt nem tudom hogy ez jó e vagy sem.LG írta:Azért, mert a sociok, vagy nálunk pl. a Barcában a culék tulajdonában van.ziipp írta:Miért nem?ferninho írta:kár hogy nem lehet megvenni a spanyol csapatokat....
Azért, mert a sociok, vagy nálunk pl. a Barcában a culék tulajdonában van.ziipp írta:Miért nem?ferninho írta:kár hogy nem lehet megvenni a spanyol csapatokat....
Miért nem?ferninho írta:kár hogy nem lehet megvenni a spanyol csapatokat....
kár hogy nem lehet megvenni a spanyol csapatokat....Az megeshet, hogy nem nyernek semmit, de amíg találnak befektetőket, akik vállalják a számlákat, nem lesz gondjuk. A Madrid, de bármely más nagy klub is, akkora pénzt rejt magában, hogy biztos lesz vevő. Ha viszont megveszik a csapatot, az durva lesz. Igazi nagytőkés cápázás, ahol van akkora keret, hogy azt se bánják ha évekig bukó van dolgon, de utána... A spanyolok nagy klubja külföldi kézben.
Az megeshet, hogy nem nyernek semmit, de amíg találnak befektetőket, akik vállalják a számlákat, nem lesz gondjuk. A Madrid, de bármely más nagy klub is, akkora pénzt rejt magában, hogy biztos lesz vevő. Ha viszont megveszik a csapatot, az durva lesz. Igazi nagytőkés cápázás, ahol van akkora keret, hogy azt se bánják ha évekig bukó van dolgon, de utána... A spanyolok nagy klubja külföldi kézben.barca28 írta:lehet hogy akkor a Madridnak a BL is kicsi mert most már 5éve folyamatosan "direkt" kiesnek.
Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..nem tom ennek mennyi a valoságalapja...majd jönnek a Fradi stadionba jáccani![]()
Eleg nyilvanvalo,h van nemi kulonbseg a mutatott jatek kozott,mint ahogy az is,h a galaert es a semmitelen jatekkal elert gyozelemert is 3 pont jar.barca28 írta: jó most 1pont de azért szerintem elég nyilvánvalo a tegnapi meccset látva hogy a real ilyen játékkal nem fog nyerni semmit..az el clasico után meg már szerintem nem csak egyel min 4ponttal fogunk menni előttük....forca barca