LG írta:Pedig nem az. Tavaly is az első pár meccset leszámítva gyatra volt. Az sem véletlen, h a City valószínűleg megválna tőle, méghozzá kevesebb zs-ért, mint amennyiért odament. Akkor most egy olyan játékos kell nekünk, aki megbukott egy angol középcsapatban? Hát nemtom, nemtom

Én igazából attól sem voltam elájulva, amit a Realban mutatott, igazából csak Schuster első szezonjában tudott villantani. Sztem ő egy bukott játékos, anno kikiáltották őt az új Pelének, mikor oda ment a Realba agyonsztárolták, ehhez képest csak nagyon kicsi töredékét tudta hozni az elvárásoknak. De tény, még mindig inkább ő, mint
Suarez.
De gondolkodhatna a vezetőség normálisabb játékosokban is, mint pl. Ribery.
Robinho,mint bukott játékos? Ne haragudj,de ezt viccnek szántad? másnak nem tudom elképzelni...
A realban húzóember volt Capellonál is meg előtte is(bár ugye2005-2006 a Barca éve volt), Shusternél is a meccsek nagy részében pályán volt.Mindkét bajnoki címből vastagon kivette a részét.
Tavaly pedig egy gyatra Man cityben 14 gólt rúgott 31 meccsen,ami nem rossz. Szóval enyhén szólva sem mondanám,hogy bukott lenne.
A válogatottban évek óta az egyik legjobb Kaká mellett.
Messivel,Ibárval,Henryval,Iniestával,Xavival,stb. az oldalán pedig elérhetné azt a szintet,amit fiatalabb korában jósoltak neki.Az ő bajnoksága a stílusa miatt a spanyol,ez egyértelmű.
A másik két névről meg annyit,h Suarezzel sokkal több probléma lenne,ez 100% (beilleszkedés,eléri-e a várt szintet,beleillik-e a taktikába,stb.)...nekem olyan Csiga/Hleb effektusnak hangzik...
Ribery pedig a nyári ide nyalok-oda nyalok játék után akkor sem kellene,ha ingyen jönne

Menjen szépen a reálba,ha az álmai klubja és nézzen szembe a kudarcokkal (véleményem szerint egy Ronaldo-Benzema-Raul-Ribery-Kaká 5ös már túl sok lenne a reálnak, a sztárok egymás tudását oltanák ki,mint anno a Beckham-korszakban).
Egyszóval Robinho kell ide,nem más és akkor elöl rendben leszünk.