Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.23. 15:08:22

Szép gólt szerzett. Jó volt látni, h végre gólt lőtt, kell az önbizalmának, h jól játszon és h egyre többször legyen eredményes.
Az első gól előtt adott egy hatalmas keresztlabdát, az is pompásra sikeredett.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.23. 14:41:57

Picit valóban Messis volt. A meccset nem láttam, nem tudom hogyan játszott, de ez szép gól volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ercsike
Barça B

2009.12.23. 14:38:45

Megnéztem a gólját....hát szerintem nagyon szép volt :D nekem kicsit-ahogy elindult szélről,majd egyedül bevitte és belőtte-Messire emlékeztetett. Tudom,messze vannak egymástól,de ez így eszembe jutott,ahogy néztem :D
Csak így tovább,kicsi Bojan :) !!!
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
csdewl
Capitá del Barça

2009.12.23. 13:35:56

Most néztem meg a gólját ,hát nagyon szép volt! így tovább Bojan!!!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
madmax87
Jugador del Barça

2009.12.23. 01:07:14

Bojan két gyönyörű gólt lőtt mostanában ( a barátságos meccsen meg a katalán szinekben is) iszonyatosan szeretem a játékát, remélem több percet kap madj bizonyítani.... Hajrá Kicsiiii
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.16. 19:47:20

kanty írta:Nagyon görcsösen játszott ma.
Látszik rajta, h nagyon akar bizonyitani, de ez a teljesitményét hátráltatja.
Érzi ő is, h egy esetleges rossz szezonnal nem lesz biztos a helye jövőre.

Én sajnálnom, h nincs formába. Nagyon birom a stilusát és úgy érzem, h egy nagy tehetség. Remélem hamarosan valami változni fog nála, pozitiv értelembe.
Idény elején lehengerlő volt, aztán megsérült. Azóta keresi önmagát. Nekem a mai meccsen is tetszett a játéka, csak nem volt nagyon mérvadó a dolog, mert egy már megtört csapat ellen állt be. De beállása után sztem Pedro aktívabb lett, tehát jól mozgott Krkic és ráadásul jól ki is vette a részét a kényszerítőkből, volt egy-két zseniális labdája 15 perc alatt, csak sajnos Messi elszúrta az egyiket, a többire meg nem emlékszem. :( Gólt meg nem lőtt, pedig nem állt távolt igazából a dologtól, de görcsös volt az utolsó pillanatokban. Meccshiánya van, ha ezt orvosolják Pep mesterék, akkor 2 bomba jó középcsatárunk lesz, akik különböző stílust képviselnek és akkor igen nehéz lenne ellenünk taktikát kitalálni. :arrow: Körülbelül semmi esélye nem lenne annak, hogy kikapunk. :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.16. 19:18:31

Nagyon görcsösen játszott ma.
Látszik rajta, h nagyon akar bizonyitani, de ez a teljesitményét hátráltatja.
Érzi ő is, h egy esetleges rossz szezonnal nem lesz biztos a helye jövőre.

Én sajnálnom, h nincs formába. Nagyon birom a stilusát és úgy érzem, h egy nagy tehetség. Remélem hamarosan valami változni fog nála, pozitiv értelembe.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Devid16
Jugador d'estrella

2009.12.13. 11:42:57

Hát szerintem nem volt nagy eresztés...azonban ha azt nézzük hogy ki játszik a "helyén"...hát ha a szívére teszi az ember a kezét és azt mondja hogy Henry ezzel a teljesítménnyel jogosultabb a játékra mint ő akkor no comment...azért ő is elég nagy tehetség... de úgy érzem nem kap elég lehetőséget... a másik oldalon Pedro szvsz többet kap...pedig igen fényesen indult a pályája de most eléggé úgy néz ki hogy csak egy tehetség marad. remélem valami változni fog mert az egyik kedvencem.am jó hogy befektetett egy új csukába :D

off:tudom hogy vak vagyok ha róla van szó de akkoris ez a véleményem :oops:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.13. 11:33:52

Én nyáron is a kölcsönadás mellett voltam. Alig játszik, meg ha játszik is, akkor általában gyengén, mindig látszik rajta a meccshiány, és az önbizalom hiánya. Kupacsatárnak meg létszámnövelőnek kár volt itt tartani. Ibra ha sérült v. vmi, akkor is inkább Messit teszi be középre a mester.
Guardiola fantasztikus dolgokat művel a Barcával, de Bojan egyértelműen nagy vesztese az ő érkezésének. Rijkaard alatt már igen komolyan tolta, úgy nézett ki, h a következő szezonban már akár alapember is lehet. De mintha a jó teljesítményét, és a fejlődését mintha ollóval vágták volna el. Ha Bojan akar vmilyen karriert befutni, akkor szvsz jobb ha odébbáll, legalább kölcsönbe.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.13. 08:47:58

Tegnap szinte megjátszhatatlan volt. Igaz nem muzsikált mögötte hibátlanul a középpálya ill. döcögősebb volt a támadásépítés a megszokottnál. Én picit úgy érzem, hogy ha így megy tovább akkor sosem lesz barca kvalitású játékos. Középcsatárnak nagyon alacsony, a szélen pedig közel sem nyújt kimagasló teljesítményt. Nagyon kellene neki a játéklehetőség, kölcsön kellene adni ha azt akarjuk, hogy a következő szintre lépjen.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Fodor Gergő
Barça C

2009.12.12. 22:02:58

Bojanon mi volt ez a vapci?? eddig ő nem Laserbe tolta?:O
amúgy jól állt neki:P
miihii
KHAL

2009.11.10. 23:55:06

Bizony,nagy grat neki a gólokért,meg a mai teljesítményéért!
Nyomassad csak,Bojan koma! 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.10. 23:52:16

nagyon jó meccse volt a kicsinek! a 2. gólja bárkinek dicséretére vált volna.
kezdi visszanyerni a sérülése előtti formáját! így tovább Bojan! =D> =D>
Xavinho
Capitá del Barça

2009.10.30. 12:35:31

Colos írta:Mellesleg Ibra ennyi idősen még a Malmöben játszott (8 meccsen 3 gólt szerzett a szezonban). Ha már "muszáj" hasonlítgatni...
Itt a pont.
Bojannak van ideje,h mire Ibra kiöregszik,addigra érett játékos legyen.Én hasonló alkatnak látom a maga posztján,mint anno Iniestát. Olyan játékosok között,mint akik körülveszik,pláne olyan edzővel, többet tanul,mintha a Tenerifében vagy vmi nevenincs bajnokságban szenvedne.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.10.30. 12:21:10

Mellesleg Ibra ennyi idősen még a Malmöben játszott (8 meccsen 3 gólt szerzett a szezonban). Ha már "muszáj" hasonlítgatni...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.30. 12:14:35

Egyet értek Palesz komával!
Elvégre a sérülése előtt senki nem írt, ilyen negatív hangvételben.
Aztán közvetlen a sérülése után játszik egy gyenge meccset, akkor egyből neki kell esni.
Van ideje, nem kell ilyen fiatalon Ibrahimovichoz hasonlítani.
Remek játékos válhat belőle, ha továbbra is keményen dolgozik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.30. 12:06:03

albicelesteX írta:Fiatal még,fejlődhet még, de idáig ez pocsék!Kölcsönbe el kellett volna engedni,küldeni,menni,kérni hogy mehessen!Azért nem egy Messi ez már most látszik!Lehet Ő is ilyen üstökös lesz!Azért valljuk be mondjuk egy BL meccsen vagy egy bajnokin is mikor vagyunk nyugodtabbak, ha Ő kezd vagy ha Ibra?Ha akkora ász lenne!Akkor nem lenne meleg a pite egy esetlege Ibra sérülés esetén!De sajnos meleg...
Hát ezen megakadt a szemem. Semmi személyeskedés, csak saját vélemény.

Az, hogy Ibra ha pályán van, nyugodtabbak vagyunk... Amikor Henry kezdett középcsatárként, akkor is nyugtalanabb voltam, mint amikor aztán Ibra beállt. Ibra a top3-ban is lehet hogy első - csatárokról beszélünk - szóval ez így szerintem nem fair Bojannal szemben.

És az, amit én le akarok írni:
Bojan idén jól játszott! Ha voltak "sztártársak", akkor neki is ment. Egy 19 éves gyerektől - most kb annyi lehet - ne várjuk már el, hogy húzza a csapatot. Messitől se várta ezt senki ennyi idősen. Kicsit nagyok letek az elvárások Messi felnevelése óta. Egy átlagos focista 24-25 éves korára éri el csúcsformáját, Ini is most lett ász. Ez most a Pedro ügyhöz is mondom, de Bojanra is igaz. És habár tényleg nem számít sokat az ifi ligában nyújtott teljesítmény, de az 1000 gól - majdnem - azért valamit csak jelent. Itt valóban nehezebb dolga van, de még a teste se fejlődött ki teljesen, - mivel még 20 sincs... - ennél még lesz erősebb alkatú is.
A posztja valóban lehet, hogy egy csatár mögött lenne az igazi, ezért örülnék neki, ha Ini-Ibra-Bojan-Messi sor lenne pályán, akkor Ini néha kimehetne szélre, Bojan meg be középre. De amúgy azt sem értem, ha olyan vészesen szörnyű, akkor miért rúgott a szezon elején elég sok gólt? Tudom, hogy nem azok a klaszis gólok voltak, de azért ő is termelt a sérülése előtt. Az meg, hogy a sérülés utáni első meccsén - a cseréket nem számolom, az semmire nem volt jó - nem teljesít úgy, mint a sérülése előtt?! Micsoda bűn! Iniesta pl rögtön csúcsformában játszott nem? Kicsit nagyok lettek az igények... Lehet, hogy nem lesz egy Ibra kaliberű csatár, de egy Villa szintet szerintem megüthet hamarosan. És még nincs itt az ideje, hogy kitörjön a nagyon tehetséges kategóriából, még 20 sincs!!!!! Szóval adjunk már neki időt!! Úgysincs senki, aki veszélyeztetné a fejlődését az ifiből... Pedro talán, mert benne jobban bízik Pep, de elvileg nem egy poszton játszanak.

Amúgy csak plusz infóként írom: A felkészülés alatt Bojan sokszor volt balszélső, és a befelé húzásait Pep is nagyon dícsérte. Ezt tényleg érzi, általában helyzetbe tud kerülni többször egy meccsen. Csak a befejezésnél vannak néha gondok még, mert leszáll a köd. De szerintem ezért is jó, hogy maradt, mert Ibra ebben tud neki segíteni - meg Henry és Messi is.

Egy szó mint száz, szerintem még korai a nagy robbanást várni, egy kis türelem kéne emberek! Egy Ibra kaliberű csatár esetleges kiesése mindencsapatot megviselne, szóval ezt ne hozzuk fel már - pl CR9 kiesése is megviselte a Realt, mert lássuk be, azóta kapnak ki folyton. Csak egy kis bizalom kéne, és türelem, hogy egyáltalán elérje a sérülése előtti formát, aztán lehet szidni megint.. De ne a sérülése utáni első teljes meccsén, ahol az egész csapat gyötrelmesen unalmas volt - kivéve 2-3 embert.

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, remélem azért valaki elolvassa :oops:
recrea
Llegenda del Barça

2009.10.30. 11:30:26

chi omega írta:
recrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
bojan soha nem játszott balszélsőt. minden edzőjénél középcsatár, az ifjúsági csapatokat is beleértve. dehát biztos ők a hülyék.
Valószínű, mert egyáltalán nem megy neki centerben. Az ifjúsági csapatokat felesleges összehasonlítani a "nagyokkal"! Javaslom, nézd meg az első fordulós Gijon elleni meccset, Bojan játékát és posztját. Utána meg nézd meg a tegnapelőtti produkcióját.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 10:37:45

Bojan sokat már nem hiszem hogy tudna fejlődni testalkatra. Magasabb nem igazán lesz max széltébe de úgy meg felesleges. Egyáltalán nem vékony a srác. Combja már elég izmos felsőtestről nem tudok véleményt mondani mert nem igen láttam, de nem hiszem hogy ott is problémák lennének. Testileg nem tud hova fejlődni már. Inkább a helyét kéne megtalálni a csapatban mert ahol játszatják ott nem igazán jó. Elöbb is felvetettem, hogy talán a pályára küldött támadoktól kéne függővé tenni a felállást. Oké maradjon a 4 védő 3 kp. De legalább a csatársorban lehetne variálni a szerepeket. Mert az azért nem nagy taktikai repertoár hogy Messi bejön középre és akkor Bojan kimegy szélre mert ugyan ott vagyunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2009.10.30. 10:17:50

chi omega írta:
recrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
bojan soha nem játszott balszélsőt. minden edzőjénél középcsatár, az ifjúsági csapatokat is beleértve. dehát biztos ők a hülyék.
Azért ilyen testalkattal más bármelyik ifi korosztályban játszani, meg más európa legjobb 31, és spanyolország legjobb 19 felnőtt-profi csapata ellen tolni.

Bojannak óriási fizikális fejlődés kéne, ha valaha is középcsatár szerepkört akar betölteni, mint állandó tag, hátmég mint kezdő.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.30. 10:11:42

herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.30. 10:03:03

barca28 írta:
gygerike írta:Én bizok benne, fiatal, tehetséges és jó játszott a sérülése előtt. Minden esély megvan rá hogy majd 1 pár meccs mulva ott folytatja. Én személy szerint nem örülnék ha elmenne , remélem egyedül dos Santos volt olyan türelmetlen
nem csak őő Fabregas is :?
Más: _Minden esélye megvan hogy akkora sztár legyen mint Messi a körülmények adottak a tehetsége vitathatalan és a természetével sincs semmi gond..drukkolok neki én lennék a legboldogabb ha végre megérne a srác :wink:
Azért ez így szerintem kicsit erős. Akkora sztár mint Messi? Na ne már. Én speciel semmi kiemelkedőt nem látok benne, ami miatt Messi nyomába érhetne. Nem rossz játékos ugyan és még fiatal is, de szerintem nem ugyanaz a kategória. És azzal is vitatkoznék, hogy a természetével ne lennének gondok. Én Messi-t a mai napig nem látom úgy kiakadni 1-2 szabálytalanság, vagy elrontott helyzet miatt, mint Bojan-t. És nem csak Messi-t, hanem a Bojan-hoz hasonló korú fiatalokat sem. 2007 óta mindenki a nagy dobásra vár tőle, hogy majd most megmutatja, de aztán megint semmi. Csak nehogy ő is az a bizonyos "örök igéret" maradjon.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.30. 09:52:10

Továbbmegyek: jól érzi a passzok ritmusait, aránylag jól tartja a labdát :arrow: középpálya szinte.
Csatárteljesítménye csapnivaló, akár szélen játszik, akár nem, olyan gyermeteg megoldásai vannak kapu előtt az esetek 90%ában, hogy rossz nézni. És ez a rész áll a szezon elejére is, amikor amúgy nagyon jól játszott.

Persze arra az Iniesta kategóriájú támadó középpályásra gondolok itt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
recrea
Llegenda del Barça

2009.10.30. 08:43:13

Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
albicelesteX
A Vadász

2009.10.30. 08:17:26

Fiatal még,fejlődhet még, de idáig ez pocsék!Kölcsönbe el kellett volna engedni,küldeni,menni,kérni hogy mehessen!Azért nem egy Messi ez már most látszik!Lehet Ő is ilyen üstökös lesz!Azért valljuk be mondjuk egy BL meccsen vagy egy bajnokin is mikor vagyunk nyugodtabbak, ha Ő kezd vagy ha Ibra?Ha akkora ász lenne!Akkor nem lenne meleg a pite egy esetlege Ibra sérülés esetén!De sajnos meleg...
Kép
Lezárt