Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vagy csak az a baj hogy kihagyott egy teljes szezont és még most is lesérült egy meccs után megint egy-két hónapra.... sztem inkább ez lehet a baj...barca0417 írta:Én annyira nem követem a Reál dolgait, de azt látom hogy egy kicsit tényleg elrontják a játékosokat. pl. Van Nistelrooyt én sose szerettem, de a legjobb befejező emberek közé tartozott, és ez már csak múlt idő ha ott marad. Semmi motiváltság nem látszik rajta, de ez érthető is mert tudja hogy nem tekintik fontosnak a keretben.
remélem az erre való reagálást is elolvastadFecooo írta:tudom, h tilos a madridistáról idézni, de végem van ettől:
"Nem kell ide a pánik hangulat, de vígadni, sincs miért. Ha ez sem rázza fel a csapatot (játékos, vezető, stb) akkor semmi. Talpon vannak két sorozatban. "
ez aztán a megnyugtató és fantasztikus teljesítmény![]()
![]()
fizikai képtelenség, h nov-ben két sorozatnál kevesebben legyenek versenyben![]()
, pláne, h a BL-ben főtáblán kezdtek
légyszíves azért ne állítsál valótlanságot...Én igazából csak annyit emelnék ki,hogy amíg nálunk tulajdonképpen a B-csapat jutott könnyedén tovább,addig a reálnál Ronaldo és az első meccsen Kaká kivételével mindenki ott volt. Ez azért nem mindegy a cserepad tekintetében... elvileg a reálé minőségibb. Hát ezek szerint nem.
...és fiatalokkalSanama írta:Kedves Madridisták !
Lehet nézni a Sportklubbot:
"Hogyan verjünk egy kis-spanyol csapatot hazai közönség ellen több góllal."
![]()
![]()
Lehet jókat röhögni, de hidd el, nem ez az elvárás legtöbbünknél.Nem kell ide a pánik hangulat, de vígadni, sincs miért. Ha ez sem rázza fel a csapatot (játékos, vezető, stb) akkor semmi. Talpon vannak két sorozatban.
Szörnyű"Magabiztos, tehetséges és jóképű; a marketingesek álma, elképesztő sebességű, kiváló erejű, a hálót csukott szemmel is érző tökéletes futballista." A Spektrum november 10-én, kedden 23:20 perctől egy 52 perces dokumentumfilmet vetít "A portugál csodacsatár: Cristiano Ronaldo" címmel.
ma pedig CR-ről lesz dok.film vagy micsodaEl fanático írta:Tegnap a Spektrumon volt egy műsor Zinedine Zidane-ról és ott szinte mindent elmondtak a madridról, amit én szoktam hangoztatni, pedig most láttam először azt az összeállítást
"Magabiztos, tehetséges és jóképű; a marketingesek álma, elképesztő sebességű, kiváló erejű, a hálót csukott szemmel is érző tökéletes futballista." A Spektrum november 10-én, kedden 23:20 perctől egy 52 perces dokumentumfilmet vetít "A portugál csodacsatár: Cristiano Ronaldo" címmel.
vicc az egész...kedd, 22:08 - A Real Madrid edzői stábja nem nevezte Ramost az Alcorcón elleni visszavágóra, mivel a hétvégi eltiltását ily módon akarták letölteni. A Fegyelmi Bizottság azonban kivételesen csak holnap ül össze, és erre a Real Madridot is figyelmeztették. Ramos így a Santander ellen kell, hogy letöltse a büntetését.
Na,na,na,na..szégyenek vagytok azok is maradtok.
Kár, hogy nem halottam ez egy kicsit megalázó... erről az jutott eszembe mikor megtapsolták Dinhot.ozsimiki írta:Úr Isten...remélem nem mostanában élem meg,h a Nou Camp közönsége az ellenfélnek ollézon,és minket meg fütyüljön...de megérdemlik.