Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe.miihii írta:...
Mondjuk szerintem rég ki vehette volna annyi idő alatt, de nyilván nem merte kockáztatni saját épségét.
Nekem kellett volna, de úgy akartam, hogy legyen benne valami bonyolultság. Közbe átgondoltam, lehet, hogy csak egy múló szeszély volt.Szandi írta:Hát azért elég sok helyen lehet kapni ilyeneket. Sima fekete pötty. Höh, ha nem neked kell, akkor: indulj el bármerre a városban, és 5 percen belül bele fogsz ütközni egy bizsuboltba. Ha meg neked kell, akkor: hát, nem hinném, h lehet ilyesmit szerezniBenga írta:Valaki nem tud olyan helyet, vagy netes oldalt, ahol vannak fülbevalók pl: gomb vagy ilyen sima fekete pötty vagy akármi?Elég ritka azért.
Amm meg gombosat simán gyárthatsz te is. Énis tele vagyok hómméd gombos ékszerekkel.
ő ahogy írtam 6, én meg (egyetemi matektudás kell hozzáozsimiki írta:nyertélitt csak 15, Ő 9,én 24
megkérdezhetem, h nálatok mennyi a korkülönbség? nálunk "mindössze" 17 évozsimiki írta:Szerintem elég fontos kérdés ahhoz,hogy bőven bent maradhasson, főleg az offtopicban, ha benéztem,vállalom a felelősséget,de mint látszik, nem vagyok egyedül ezzel a kétellyel
![]()
Fecooo! Persze, érthető, ez a feladatunk, vigyázni rájuk
http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2kozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen tartozik a téma a sporthoz,de azért elég fontos(?) és mostani problémáról van szó.
H1N1, Oltás.
a kérdés, ki hogyan vélekedik az oltásról? rengeteg pro és kontra érvet hallottam már,de érdekelne a véleményetek, ha beoltatnád magad,családtagod miért? (bár ez logikus elvileg,h miért) ha nem,miért?
(én nem oltatom be magam, de van egy kishúgom és mostanában kellene eldönteni,h sulis kereteken belül kapjon e védőoltást)
Neked és többieknek is köszi a választ, na meg azoknak is ,akik később írnak!Cooltiszo írta:A kis gyerekes témához nem tudok hozzászólni, de 2 közeli családi orvos ismerősünk se ajánlotta. Szerintük túl sok a mellékhatás, és egyáltalán nem olyan nagy a gond, mint be van állítva. Minden évben rengetegen halnak meg az influenza csomó fajtájától. Én nem értek hozzá, de hallatok rájuk, tényleg közeli ismerősök és ők se oltatják be magukat.levproff írta:Szóval:
Elösször mindeki úgy volt vele, hogy nem nem.
Most meg már nagyon sokan mondják, hogy kéne.(orvosok.stb) De azt, hogy ebbe is belekeverik a politikát az már sokk.
De erősíted az immunrendszered aztán nem lesz semmi.Legalábbis sok C kell.
Ja és én sem oltatom be magam és a családom se.
Az osztályunkból is csak 2-en.
A kis gyerekes témához nem tudok hozzászólni, de 2 közeli családi orvos ismerősünk se ajánlotta. Szerintük túl sok a mellékhatás, és egyáltalán nem olyan nagy a gond, mint be van állítva. Minden évben rengetegen halnak meg az influenza csomó fajtájától. Én nem értek hozzá, de hallatok rájuk, tényleg közeli ismerősök és ők se oltatják be magukat.levproff írta:Szóval:
Elösször mindeki úgy volt vele, hogy nem nem.
Most meg már nagyon sokan mondják, hogy kéne.(orvosok.stb) De azt, hogy ebbe is belekeverik a politikát az már sokk.
De erősíted az immunrendszered aztán nem lesz semmi.Legalábbis sok C kell.
Ja és én sem oltatom be magam és a családom se.
Az osztályunkból is csak 2-en.
egy cipőben járunk Miki... nekem is ott van a 6 éves kisöcsém, és őt beoltatjuk, mert az orvos is azt javasolta, magamat én se akarom beoltatni, de anyum nagyon nyaggat, h tegyem meg...ozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen tartozik a téma a sporthoz,de azért elég fontos(?) és mostani problémáról van szó.
H1N1, Oltás.
a kérdés, ki hogyan vélekedik az oltásról? rengeteg pro és kontra érvet hallottam már,de érdekelne a véleményetek, ha beoltatnád magad,családtagod miért? (bár ez logikus elvileg,h miért) ha nem,miért?
(én nem oltatom be magam, de van egy kishúgom és mostanában kellene eldönteni,h sulis kereteken belül kapjon e védőoltást)
http://index.hu/belfold/2009/11/09/te_beoltatod_magad/ozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen tartozik a téma a sporthoz,de azért elég fontos(?) és mostani problémáról van szó.
H1N1, Oltás.