Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De Adrianot is illik megemlíteni a Fenomén mellett!kanty írta:http://www.youtube.com/watch?v=z3dmN4DQ22w
Ronaldo két gólt szerzett a Palmeiras elleni rangadón.
Azért nem semmi a brazil, mindig képes felállni, ha igy folytatja ott lehet a vébén is.
Sajnos már az egész holland bajnokságnak nincs meg a régi varázsa. Pedig de szerettem a régi Ajaxotkanty írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... yenoordot/
Sajnos már ennek a derbynek sincs meg a régi varázsa.
A Feyenoord már jópár éve képtelen egy ütőképes csapatot pályára küldeni.
Itt nem arról van szó, hogy a dajkájuk, vagy sem. Eszetlenség lenne, mikor Európában vannak a legjobbak és nem sérültek.El fanático írta:Maradona nem a szárazdajkájuk, hanem az edzőjük... Nem valószínű, hogy mélyen megérintené a dolog, hogy kinek nem tetszik a több, mint 10 órás repülőút! Akire szüksége van, az boldogan jön - mindenki boldogan utazott Európából is haza a VB selejtetőkre és még nagyon sokan - lásd: Zanetti - boldogan utaztak volna.lionel10M írta:Gondoljátok végig. Miért utaznának argentín játékosok, mikor Európában vannak a legjobbak, és Európában lesz az összecsapás. Miért utaztassa 10 órákat?
Felesleges variálás volt a részedről.
Maradona nem a szárazdajkájuk, hanem az edzőjük... Nem valószínű, hogy mélyen megérintené a dolog, hogy kinek nem tetszik a több, mint 10 órás repülőút! Akire szüksége van, az boldogan jön - mindenki boldogan utazott Európából is haza a VB selejtetőkre és még nagyon sokan - lásd: Zanetti - boldogan utaztak volna.lionel10M írta:Gondoljátok végig. Miért utaznának argentín játékosok, mikor Európában vannak a legjobbak, és Európában lesz az összecsapás. Miért utaztassa 10 órákat?
A DigiSport a Brazília-Anglia meccset adja, az biztospalesz77 írta: 2: Mikor és hol lehet majd ezt a meccset megnézni?![]()
Szóra sem érdemes!palesz77 írta:3: Agüero az Atlético játékosaAmúgy tisztellek, hogy ezt leírtad ide, köszi mégegyszer minden fórumer nevében szerintem
Navast gondolom betegsége miatt nem,mondjuk most Sevillában lesz a meccs..spanyol válogatott most se hívta meg a két legjobb formában lévő jobbszélsőjét. Navas és Pablo Hernandez is nagyon nagy meccseket játszik mostanában
1: Ilyen támadókat egy válogatottbaEl fanático írta:Spanyolország-Argentína barátságos mérkőzésre behívott argentín keret:
Csatárok
Lionel Messi (Barcelona)
Gonzalo Higuaín (Real Madrid )
Carlos Tevez (Manchester City)
Sergio Agüero (Real Madrid)
Ezequiel Lavezzi (Napoli)
Az nekem is feltűnt, hogy sehol egy "Nóném Gonzalez".Fecooo írta:tudjátok ebben mi a fura? barátságos meccs lesz, mégis "normális" csapattal áll ki Argentína, bezzeg tétmeccseken tele volt a keret Dél-Amerikában játszó játékosokkal...
csak nekem kontrasztos ez?
tudjátok ebben mi a fura? barátságos meccs lesz, mégis "normális" csapattal áll ki Argentína, bezzeg tétmeccseken tele volt a keret Dél-Amerikában játszó játékosokkal...El fanático írta:...
El fanático írta:Spanyolország-Argentína barátságos mérkőzésre behívott argentín keret:
Kapusok
Sergio Romero (AZ Alkmaar )
Mariano Andújar (Catania )
Védők
Fabricio Coloccini (Newcastle United )
Martín Demichelis (Bayer Munich )
Gabriel Heinze (Olimpique Marseille)
Nicolás Pareja (Espanyol )
Cristian Ansaldi (Rubin Kazan)
Középpályások
Jonás Gutiérrez (Newcastle United )
Maximiliano Rodríguez (Atlético Madrid )
Javier Mascherano (Liverpool )
Fernando Gago (Real Madrid )
Esteban Cambiasso (Internazionale)
Ángel Di María (Benfica)
Pablo Aimar (Benfica )
Csatárok
Lionel Messi (Barcelona)
Gonzalo Higuaín (Real Madrid )
Carlos Tevez (Manchester City)
Sergio Agüero (Real Madrid)
Ezequiel Lavezzi (Napoli)
A Spanyol keret:
Kapusok
José Manuel Reina Páez(Liverpool F.C. )
Iker Casillas Fernández(Real Madrid C.F.)
Diego López Rodríguez(Villarreal C.F. S.A.D.)
Védők
Joan Capdevila Méndez(Villarreal C.F. S.A.D.)
Carles Puyol Saforcada(F.C. Barcelona)
Sergio Ramos García(Real Madrid C.F.)
Carlos López Marchena(Valencia C.F. S.A.D.)
Raúl Albiol Tortajada(Real Madrid C.F.)
Gerard Piqué Bernabéu(F.C. Barcelona)
Ignacio Monreal Eraso(Club Atlético Osasuna)
Középpályások
Marcos Antonio Senna Da Silva(Villarreal C.F. S.A.D.)
Xavier Hernández Creus(F.C. Barcelona )
Andrés Iniesta Luján(F.C. Barcelona )
Francesc Fabregas Soler(Arsenal F.C.)
Xabier Alonso Olano(Real Madrid C.F.)
Albert Riera Ortega(Liverpool F.C.)
Sergio Busquets Burgos (F.C. Barcelona)
Santiago Cazorla González(Villarreal C.F. S.A.D.)
Andoni Iraola Sagarna(Athletic Club)
Csatárok:
David Jiménez Silva(Valencia C.F. S.A.D.)
Fernando José Torres Sanz(Liverpool F.C.)
Álvaro Negredo Sánchez(Sevilla F.C. S.A.D. )
Juan Manuel Mata García(Valencia C.F. S.A.D.)
Daniel Gonzalez Güiza(Fenerbache S.K.)
Arról már elmondtam a véleményemet, h miért nem lehet minden idők legjobbját kijelenteni. Azért, mert pl. a század eleji labdarúgókat senki, ill. nagyon kevesen látták játszani. Ezen a listán is csak az elmúlt kb. 30 évből vannak játékosok. Én csak azokról a játékosokról tudok nyilatkozni, akiknek végig követtem a pályáját, és közülük valóban Zidane a legjobb középpályás, meg sztem a legjobb játékos is.bali 15 írta:Zidane a legjobb középpályás.
http://sportgeza.hu/futball/2009/10/29/ ... eppalyasa/