Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam ide de most már muszáj
Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek

(bár ink. komikus) bárki bármit mondd sztem ez a Madrid fikarcnyival sem jobb a 3 héttel ezelőttinél,mindössze annyi van h nyertek ha a Getafe ellen 1 jó 2.félidővel, és x-eltek egy vezér mentes nyugdíjas Milannal, és máris körbe vannak udvarolva.
Ma egy semmire sem jó Atletico 10 perc alatt oan szinten "alázta" le a Real Madridot h az nem igaz.
És az őszintét megvallva előtte tény,hogy jobb volt az RM de távoli lővésekkel veszélyeztettek többnyire nem pedig kidolgozott támadásokkal.
Az első komolyabb csapat megfogja csapni őket ha így folytatják.
Casillas-Komolyan ő nem emberből van ebben biztos vok elképesztő amit produkál.
Pepe-azt mond nekem mindenki amit akar így a Liga legjobbja úgy a Liga legjobbja egy komolyabb ellenféllel szemben egyből cumizik
S.Ramos- csapnivaló , minősíthetetlen teljesítmény hónapok óta.
Kaká- jó-jó de sose lex már az ami akk volt mikor aranylabdát nyert a Milanban, hiányzik belőle vmi ezt mondtam már nyáron is.
Benzema: SZVSZ eddig nagy 0 de még benne érzem h több van
Xabi: Citrom díj sztem, nem hiszem el egyszerűen h ez uanaz az ember aki röpke fél évvel ezelött még a Pool esze volt.
a többiekkel kapcsolatban nem nyilatkozok mert nem naon figyeltem őket az utóbbi időben.
Az itt jelenlévő madridisták teljesen korrektek ált. ezért kiváncsi vagyok arra hogy hasonlóan látják-e mint én

és perxe Barcás véleményekre is:D