Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olyanról meg biztos nem hallottál még, hogy kizárt rá, vagy hasonló. de ezt hiába magyarázzátok be, Pepe akkor tényleg kikapcsolta etoot, és ha kellett messit is.Jó igazad van akk tényleg nagy játékos ugyanis ha igaz amit írsz akk tényleg egyedülálló egyszerre 2 poszton jáccani egy időben nem semmi
Jó igazad van akk tényleg nagy játékos ugyanis ha igaz amit írsz akk tényleg egyedülálló egyszerre 2 poszton jáccani egy időben nem semmiraul0791 írta:érdekes, etoo és messi nem nagyon tudták 1 az 1-ben megverni az el classicon mikor 0-1re nyertünk. ezek szerint ők nem nagy játékosok?Világ legjobb védője Pepepedig megint bebizonyította mennyit ér egy komolyabb játékos/ellenfél ellen.
a barca nem nagy klub?
ezt nem én mondtam...
érdekes, etoo és messi nem nagyon tudták 1 az 1-ben megverni az el classicon mikor 0-1re nyertünk. ezek szerint ők nem nagy játékosok?Világ legjobb védője Pepepedig megint bebizonyította mennyit ér egy komolyabb játékos/ellenfél ellen.
de akkor ha a getafe berúgja a 2 kapufáját és nyernek, akkor ugyanitt vagyunk, vagy ha messi 3évesen a La Corte utcán végül átmegy a piroson, akkor most hentes segéd lenne Új-Mexikoban.Ha Piqué nem követ el kapitális hibát Pamplonában, megnyugtató előnyünk lenne a Real mákja ellenére. Nem a szerencsén múlik egy bajnokság végeredménye.
amugy is népművészeti cserépedény mákos Real, mert jó a kapusuk. az állatok. bezzeg Iniesta amikor beverte a chelsea ellen a gól a 463. percben, ott fel sem merült. hogy kikaphatott volna a Barcelona, és uszik a Bl. na ott sem a csapaton mulott, hanem Iniesta-n.Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...
Mert a barcának nem volt soha olyan hogy messi, ibra vagy neadjisten iniesta mentette meg a döntetlentől a csapatotFodor Gergő írta:Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...
Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...Real Madrid 5 írta:A foci receptje 1. pont:Fodor Gergő írta:megint Casillasnak köszönhetik a győzelmet
végy egy jó kapust
ő is egy ugyanolyan játékosunk mint a többiek, nem olyan mintha "megint a kapufa/széljárás/égből potyogó tehenek mentették meg a Madridot"...
A foci receptje 1. pont:Fodor Gergő írta:megint Casillasnak köszönhetik a győzelmet
Ha jön a 4. akkor már páros leszMost csak a 3 meg nem adott szabályos gólt jegyeztem meg ellenetek, a teljesség igénye nélkül, csak annyit akartam mondani hogy ez eddig páratlan, de semmi sem fog múlni ezen.
Az nem Atleti les volt, az kérlek 1 gól volt, amivel 3-3 lett volna, és 2-vel kevesebb pont nektek.fly20 írta:
Most ezen fenn lehet akadni, csak nincs sok értelme.
A milannak nemadtak meg egy gólt oké, nekünk meg egy 11-est madridban.
Én nem azt mondom h nem tévendek a bírók, de ti úgy csináltok, mintha mindig csak a madrid javára tévednének, holott erről szó nincsen.
De ha ettől jobban érzed magad, akkor csak tessék.
Csak azis fura hogy példaként felhozol vmit pl atleti les, meg milan gól, ezeket kiemeled és itt tolod ezerrel, hogy a csúnya bíró csúnya madrid...
Közbe meg ahogyan mondod tudsz a realt sújtó ítéletekről is, csak hát ugye azzal nem lehet oltani a csapatot ezért az lényegtelen.
Nem én találtam kimarci. írta:Ez nem igaz.Senki sincs elszállva a csapattól,sőt..Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek
Max. a nyár elején dremteameztek a népek.![]()
Ez nem igaz.Senki sincs elszállva a csapattól,sőt..Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek
Osztom.Bűn gyenge a tag.Aki a Realba jön rögtön elfelejt focizni..Xabi: Citrom díj sztem, nem hiszem el egyszerűen h ez uanaz az ember aki röpke fél évvel ezelött még a Pool esze volt.
Jó lesz ő,figyeld meg!Benzema: SZVSZ eddig nagy 0 de még benne érzem h több van
Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek
igazából nem sokat mutat, nem lövöldözi a gólokat, de egyre többet mozog és passzol, részt vesz a csapat játékában. 21 éves, fejlödik még rendesen.Benzema: SZVSZ eddig nagy 0 de még benne érzem h több van
ma mind3 pontot ő szerezte volna?Buitre írta:Cassilas nélkül már sehol nem lenne a madrid. Idegesítő hogy mindig ő hozza a pontokat
ma mind3 gólt ő szerezte volna?
Most ezen fenn lehet akadni, csak nincs sok értelme.viszont a csapatodat megmentették rövid időn belül 3 teljesen szabályos góltól. Nem kukacoskodásból mondom, de ez a tény.
Teljesen véletlenül elfelejtődik?fly20 írta:Annyira bírom, hogy azt észrevetted, hogy az atleticós helyzet az nem volt les, de bezzeg amikor Higu ugrott ki teljesen egyvonalban és ziccerbe vitte a kapusra azt befújták az teljesen véletlenül elfelejtődik.Nos hát akkor Milan elleni mind2 meccsen megmentették a madridot 1 góltól, most pedig 2 pont elvesztésétől, ugyanis nem volt les.
Sebaj.