Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
raul0791
Barça C

2009.11.08. 11:24:31

hátha neked az számít, hogy jóképű-e... én nem itélkezem. :D
Jó igazad van akk tényleg nagy játékos ugyanis ha igaz amit írsz akk tényleg egyedülálló egyszerre 2 poszton jáccani egy időben nem semmi
olyanról meg biztos nem hallottál még, hogy kizárt rá, vagy hasonló. de ezt hiába magyarázzátok be, Pepe akkor tényleg kikapcsolta etoot, és ha kellett messit is.
Real fan.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.11.08. 11:21:50

Pepe tényleg a világ legjobb védője! Életem álma lenne ha Piqué helyére őt igazolnánk ! Rendkívűl gólerős , gyors technikás higgadt játékos mellesleg jóképű!:D:D:D Ő egy ász! Szerintem hagyjuk békén egymást :)
SEX N MONEY...
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.08. 11:21:22

raul0791 írta:
Világ legjobb védője Pepe :wink:pedig megint bebizonyította mennyit ér egy komolyabb játékos/ellenfél ellen.
érdekes, etoo és messi nem nagyon tudták 1 az 1-ben megverni az el classicon mikor 0-1re nyertünk. ezek szerint ők nem nagy játékosok? :wink: a barca nem nagy klub? :wink: ezt nem én mondtam... :lol:
Jó igazad van akk tényleg nagy játékos ugyanis ha igaz amit írsz akk tényleg egyedülálló egyszerre 2 poszton jáccani egy időben nem semmi :twisted: :twisted:
raul0791
Barça C

2009.11.08. 11:18:08

Világ legjobb védője Pepe :wink:pedig megint bebizonyította mennyit ér egy komolyabb játékos/ellenfél ellen.
érdekes, etoo és messi nem nagyon tudták 1 az 1-ben megverni az el classicon mikor 0-1re nyertünk. ezek szerint ők nem nagy játékosok? :wink: a barca nem nagy klub? :wink: ezt nem én mondtam... :lol:
Real fan.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.08. 11:13:00

A posztján világlegjobbja' Pepe úgy pattant le a "hatalmas termetű" Agüeroról, hogy öröm volt nézni. Ha Ibráról pattan le így, akkor ok, de Agüero és Ibra felépítése nem ugyanaz...
Hihetetlen gyenge egy figura. Ügyetlen nyakigláb bohóc.
Szerk: azt azért tartom, hogy a meccset megérdemelten nyerték, mert az Atletico 70 percig semmit sem csinált.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.08. 11:05:38

Azt se tudta csórikám melyik bolygón van.
Remélem minden Real szurkoló elmormolt egy imát és megköszönte a teremtőnek h ilyen kapusuk van :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.08. 10:35:23

Jó kis meccs volt a tegnapi madridi derbi. Nem hittem volna, hogy gondja lehet a Realnak, de Ramos megint bizonyította, hogy hangyányi agya sincs a játékhoz. Az Atletico nem lenne rossz csapat, de a védelme rettenetesen gyenge. A madrid összességében picit jobb játékot hozott, mint eddig, no de azért ez még messze nem az a szint, amit elvárnának maguktól. Kaká jó volt úgy 40 percen keresztül, Benzema meg egy túlértékel emberke-és akkor még finom voltam. Összességében megérdemelten nyerték meg a meccset, az Atletico meg csak magát okolhatja, nem lehet 45 perc előnyt adni senkinek sem. Attól, hogy a végén majdnem x lett, még igaz, hogy ha nincs Ramos kiállítása, messze nem ilyen szoros a vége.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.11.08. 01:53:00

Ha Piqué nem követ el kapitális hibát Pamplonában, megnyugtató előnyünk lenne a Real mákja ellenére. Nem a szerencsén múlik egy bajnokság végeredménye.
de akkor ha a getafe berúgja a 2 kapufáját és nyernek, akkor ugyanitt vagyunk, vagy ha messi 3évesen a La Corte utcán végül átmegy a piroson, akkor most hentes segéd lenne Új-Mexikoban.
Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...
amugy is népművészeti cserépedény mákos Real, mert jó a kapusuk. az állatok. bezzeg Iniesta amikor beverte a chelsea ellen a gól a 463. percben, ott fel sem merült. hogy kikaphatott volna a Barcelona, és uszik a Bl. na ott sem a csapaton mulott, hanem Iniesta-n.
Megsúgok valamit.

AZ ÉLETBEN NINCS HA.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.11.08. 01:28:34

Ha Piqué nem követ el kapitális hibát Pamplonában, megnyugtató előnyünk lenne a Real mákja ellenére. Nem a szerencsén múlik egy bajnokság végeredménye.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.11.08. 01:14:57

Fodor Gergő írta:Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...
Mert a barcának nem volt soha olyan hogy messi, ibra vagy neadjisten iniesta mentette meg a döntetlentől a csapatot
ha sok jó focista van egy klubban akkor evidens hogy egy-egy gyengébb szituációban akkor kiemelkedik egy közülük, plmost hogy 10 emberrel játszanak akkor a kapus.
Buitre
Jugador d'estrella

2009.11.08. 00:48:03

ez így nem okés. Mi van, ha Valdes nem fogja ki a tatárok ziccerét Kazanyban, oszt nyernek megint? Ez azt jelentette volna, h nem érdemeltetek volna 1 pontot sem? No ugye..
Fodor Gergő
Barça C

2009.11.08. 00:38:55

Real Madrid 5 írta:
Fodor Gergő írta:megint Casillasnak köszönhetik a győzelmet
A foci receptje 1. pont:
végy egy jó kapust

ő is egy ugyanolyan játékosunk mint a többiek, nem olyan mintha "megint a kapufa/széljárás/égből potyogó tehenek mentették meg a Madridot"...
Csak az a baj hogy így nyernek 3-0ról simán kikaphattak volna ha nem véd így és ez nem a csapaton múlott akár egy játékos akár nem... és akkor milyen jó a real meg csak egy pontra vannak tőlünk...
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.11.08. 00:29:11

Fodor Gergő írta:megint Casillasnak köszönhetik a győzelmet
A foci receptje 1. pont:
végy egy jó kapust

ő is egy ugyanolyan játékosunk mint a többiek, nem olyan mintha "megint a kapufa/széljárás/égből potyogó tehenek mentették meg a Madridot"...
zsuni
Capitá del Barça

2009.11.08. 00:28:12

Most csak a 3 meg nem adott szabályos gólt jegyeztem meg ellenetek, a teljesség igénye nélkül, csak annyit akartam mondani hogy ez eddig páratlan, de semmi sem fog múlni ezen.
Ha jön a 4. akkor már páros lesz :lol:
ez van, ma egy kicsit a Realnak fújt a bíró, máskor meg ellenük fog
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.11.08. 00:25:58

fly20 írta:
Most ezen fenn lehet akadni, csak nincs sok értelme.
A milannak nemadtak meg egy gólt oké, nekünk meg egy 11-est madridban.
Én nem azt mondom h nem tévendek a bírók, de ti úgy csináltok, mintha mindig csak a madrid javára tévednének, holott erről szó nincsen.
De ha ettől jobban érzed magad, akkor csak tessék.
Csak azis fura hogy példaként felhozol vmit pl atleti les, meg milan gól, ezeket kiemeled és itt tolod ezerrel, hogy a csúnya bíró csúnya madrid...
Közbe meg ahogyan mondod tudsz a realt sújtó ítéletekről is, csak hát ugye azzal nem lehet oltani a csapatot ezért az lényegtelen. :roll:
Az nem Atleti les volt, az kérlek 1 gól volt, amivel 3-3 lett volna, és 2-vel kevesebb pont nektek.
Emellett a Milan ellen itt is ott is megmentettek titeket 1 góltól.

Ez nem oltás, ez a tény. Egy szóval se kezdtem olyan "értelmes" eszmefuttatásba mint ami nálatok volt cselszki-Barca után, bíró, UEFA, Platini elintézte :D :D

Milan elleni meccsen nem hogy 11est, szvsz pirosat is kaphatott volna Zambrotta mert az brutális becsúszás volt Benzema ellen ráadásul páros lábbal.

Most csak a 3 meg nem adott szabályos gólt jegyeztem meg ellenetek, a teljesség igénye nélkül, csak annyit akartam mondani hogy ez eddig páratlan, de semmi sem fog múlni ezen.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.08. 00:25:18

marci. írta:
Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek
Ez nem igaz.Senki sincs elszállva a csapattól,sőt..
Max. a nyár elején dremteameztek a népek. :)
Nem én találtam ki:wink:
Akk olvass vissza már ha érdekel :lol: :lol: a fórumotokon milyen ömlengés ment 45 perc után :) de nekem8 nyilván elfogultak vagytok ti is ah mi is ez természetes ezért vagyunk szurkolók :wink:

peace
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.08. 00:20:05

Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek
Ez nem igaz.Senki sincs elszállva a csapattól,sőt..
Max. a nyár elején dremteameztek a népek. :)
Xabi: Citrom díj sztem, nem hiszem el egyszerűen h ez uanaz az ember aki röpke fél évvel ezelött még a Pool esze volt.
Osztom.Bűn gyenge a tag.Aki a Realba jön rögtön elfelejt focizni.. :roll:
Benzema: SZVSZ eddig nagy 0 de még benne érzem h több van
Jó lesz ő,figyeld meg! :wink:
csakamadrid
Buitre
Jugador d'estrella

2009.11.08. 00:19:19

nem sokan vannak, de akik igen, engem jobban idegesítenek mint téged. Természetesen erről szó sincs, én pld. csak szimplán azt könyvelem el pozitívumként, hogy a Milan ellen volt fél óra jó időszakunk, ma meg 70 perc. Ennyi. Oszt ha mi butusok erre verjük, hadd legyen benne örömünk :)
zsuni
Capitá del Barça

2009.11.08. 00:18:53

igazából nem sokat mutat, nem lövöldözi a gólokat, de egyre többet mozog és passzol, részt vesz a csapat játékában. 21 éves, fejlödik még rendesen.
Andris
Adminisztrátor

2009.11.08. 00:16:32

Buitre írta:
Cassilas nélkül már sehol nem lenne a madrid. Idegesítő hogy mindig ő hozza a pontokat

ma mind3 gólt ő szerezte volna? :roll:
ma mind3 pontot ő szerezte volna? :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fly20

2009.11.08. 00:15:12

viszont a csapatodat megmentették rövid időn belül 3 teljesen szabályos góltól. Nem kukacoskodásból mondom, de ez a tény.
Most ezen fenn lehet akadni, csak nincs sok értelme.
A milannak nemadtak meg egy gólt oké, nekünk meg egy 11-est madridban.
Én nem azt mondom h nem tévendek a bírók, de ti úgy csináltok, mintha mindig csak a madrid javára tévednének, holott erről szó nincsen.
De ha ettől jobban érzed magad, akkor csak tessék.
Csak azis fura hogy példaként felhozol vmit pl atleti les, meg milan gól, ezeket kiemeled és itt tolod ezerrel, hogy a csúnya bíró csúnya madrid...
Közbe meg ahogyan mondod tudsz a realt sújtó ítéletekről is, csak hát ugye azzal nem lehet oltani a csapatot ezért az lényegtelen. :roll:
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.08. 00:10:57

Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam ide de most már muszáj :)
Kissé idegesítő legalábbis számomra h a túloldal szurkerei már dream teamről bexélgetnek :D (bár ink. komikus) bárki bármit mondd sztem ez a Madrid fikarcnyival sem jobb a 3 héttel ezelőttinél,mindössze annyi van h nyertek ha a Getafe ellen 1 jó 2.félidővel, és x-eltek egy vezér mentes nyugdíjas Milannal, és máris körbe vannak udvarolva.
Ma egy semmire sem jó Atletico 10 perc alatt oan szinten "alázta" le a Real Madridot h az nem igaz.
És az őszintét megvallva előtte tény,hogy jobb volt az RM de távoli lővésekkel veszélyeztettek többnyire nem pedig kidolgozott támadásokkal.
Az első komolyabb csapat megfogja csapni őket ha így folytatják.
Casillas-Komolyan ő nem emberből van ebben biztos vok elképesztő amit produkál.
Pepe-azt mond nekem mindenki amit akar így a Liga legjobbja úgy a Liga legjobbja egy komolyabb ellenféllel szemben egyből cumizik :oops: :oops:
S.Ramos- csapnivaló , minősíthetetlen teljesítmény hónapok óta.
Kaká- jó-jó de sose lex már az ami akk volt mikor aranylabdát nyert a Milanban, hiányzik belőle vmi ezt mondtam már nyáron is.
Xabi: Citrom díj sztem, nem hiszem el egyszerűen h ez uanaz az ember aki röpke fél évvel ezelött még a Pool esze volt.
a többiekkel kapcsolatban nem nyilatkozok mert nem naon figyeltem őket az utóbbi időben.

Az itt jelenlévő madridisták teljesen korrektek ált. ezért kiváncsi vagyok arra hogy hasonlóan látják-e mint én :D és perxe Barcás véleményekre is:D
Buitre
Jugador d'estrella

2009.11.08. 00:10:40

Cassilas nélkül már sehol nem lenne a madrid. Idegesítő hogy mindig ő hozza a pontokat

ma mind3 gólt ő szerezte volna? :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.11.08. 00:01:34

fly20 írta:
Nos hát akkor Milan elleni mind2 meccsen megmentették a madridot 1 góltól, most pedig 2 pont elvesztésétől, ugyanis nem volt les.
Annyira bírom, hogy azt észrevetted, hogy az atleticós helyzet az nem volt les, de bezzeg amikor Higu ugrott ki teljesen egyvonalban és ziccerbe vitte a kapusra azt befújták az teljesen véletlenül elfelejtődik.
Sebaj. :D
Teljesen véletlenül elfelejtődik?
Ez a te feltételezésed, mert nem írtam le nem jelenti azt hogy elfelejtettem volna.
És a les, nem les kategóriához csak annyit: azt még be kell rúgni, viszont a csapatodat megmentették rövid időn belül 3 teljesen szabályos góltól. Nem kukacoskodásból mondom, de ez a tény.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fodor Gergő
Barça C

2009.11.07. 23:59:44

megint Casillasnak köszönhetik a győzelmet
Lezárt