Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
fly20

2009.11.07. 23:58:41

Nos hát akkor Milan elleni mind2 meccsen megmentették a madridot 1 góltól, most pedig 2 pont elvesztésétől, ugyanis nem volt les.
Annyira bírom, hogy azt észrevetted, hogy az atleticós helyzet az nem volt les, de bezzeg amikor Higu ugrott ki teljesen egyvonalban és ziccerbe vitte a kapusra azt befújták az teljesen véletlenül elfelejtődik.
Sebaj. :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.11.07. 23:56:48

ozsimiki írta:csóró atma...Aguero visszahozhatott volna egy pontot, de Casillas jó helyen volt.
Cassilas nélkül már sehol nem lenne a madrid. Idegesítő hogy mindig ő hozza a pontokat. :evil:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.11.07. 23:55:01

Nos hát akkor Milan elleni mind2 meccsen megmentették a madridot 1 góltól, most pedig 2 pont elvesztésétől, ugyanis nem volt les.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.07. 23:53:39

csóró atma...Aguero visszahozhatott volna egy pontot, de Casillas jó helyen volt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elbandi
Capitá del Barça

2009.11.07. 23:44:50

Gyerünk atletico még kettőt :P :twisted:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.07. 23:34:14

Ez az Athletiko Madrid egy á ki se mondom. Ennél a klubnál olyan alapvető problémák vannak szerintem, amit már évek óta csak hurcolnak magukkal. Az egész klubbot át kéne szervezni mert amit csinálnak az illetékesek évek óta az egy hatalmas nagy 0-val egyenlő. Még a wc-s nénit is elküldeném biztos ami biztos és másikat vennék fel a helyére. Alapvető változások kellenek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.11.07. 23:34:12

Ramos a 10. fordulóig bírta. Aguero buktatásáért egyből pirosat kapott. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.07. 23:24:41

Capon írta:Hát így visszaemlékezve nem nagyon rémlik olyan meccs amikor az Atletiko megverte volna a Realt. Mostani meccsre is 0-4 et tippeltem.
Már közel jársz hozzá... 0-3. Az Atlético gólpasszt adott Higuainnak.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.07. 23:19:07

Hát így visszaemlékezve nem nagyon rémlik olyan meccs amikor az Atletiko megverte volna a Realt. Mostani meccsre is 0-4 et tippeltem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.07. 22:58:58

Mikaos írta:Na, mi az? Getafe után a másik madridi csapat is leadja a meccset a Big Brothernek? :P :lol:
Viccet félretéve, azért megerőltethetné magát az Atlético...
Az Atletico szebb napjain sem szokott bírni a Reallal, valahogy sejtettem, h nem most, ilyen ürülék formában csípik el őket.
zsuni
Capitá del Barça

2009.11.07. 22:56:07

..és gyorsan tegyük hozzá ,hogy Barca szurkoló.
feri bácsi Realos, norbibácsi pedig Barcás. egyébként jol játszik a Real, elégedettek lehetünk
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:50:12

Na, mi az? Getafe után a másik madridi csapat is leadja a meccset a Big Brothernek? :P :lol:
Viccet félretéve, azért megerőltethetné magát az Atlético...
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.07. 22:49:05

..és gyorsan tegyük hozzá ,hogy Barca szurkoló. :)
csakamadrid
kudu
Entrenador del Barça

2009.11.07. 22:48:16

Nézem az Atl Mad-Real M meccset, de hogy ez a riporter mennyire a Realt dícséri egész meccs alatt. Hihetetlen....
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.07. 18:42:27

azért nem "baj", ha mondjuk 20 pont fórral nyerünk egy bajnokságot, mert az az ellenfeleinket, köztük elsősorban a madridot minősíti, azt jelzi, h mekkora a különbség köztünk és közöttük.
az meg nem túl nagy probléma nekem, ha ők messziről nézik a seggünket, nem pedig célfotóval vagyunk jobbak náluk. 8)

maximálisan egyetértek a két Gáborral.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.07. 13:06:08

barca99 írta: Tehát én nem mondanám, hogy a spanyol bajnokság hogy visszaesett, vagy hogy más bajnokság mennyivel erősebb lenne.
Sztem meg nem az határozza meg, h milyen erős a bajnokság, h mennyire szoros. Pl. a német is szoros, még is egyre inkább esik a színvonal. Sokkal inkább azt kell figyelembe venni, h az innen kikerült csapatok mennyire állják meg a helyüket a BL-ban és az Uefa kupában/most már ugye EL-ban.
Az angoloknál meg igaz, h csak 2-en küzdenek évek óta a bajnoki címért, de a Pool és az Arsenal is olyan erős csapatok, h bármely más bajnokságot lazán nyernének, kivéve a spanyolt, amikor toppon a Barca, de pl. a Realnak nem lenne esélye ellenük. A BL-ban a 4 nagyból 3 rendszeresen ott van a legjobb 4-ben. De angliában ezen kivül még vannak nagyon erős középcsapatok is, újjabban főleg a City, de Aston Villát is érdemes megemlíteni.
Ezekből mondjuk a spanyolok is nagyon jól állnak, sőt, itt talán ők a legjobban, nagyon jól helyt szoktak állni a spanyol középcsapatok az európai kupákban. De a nagy csapatok közül, tehát a Barca-Real kettősből utóbbi mindig beég csak a BL-ban. Egyedül a Barca tartja a frontot az angolokkal.
Az olaszok meg a franciák sztem kb. jelenleg egyszint, reális esélyük BL-ban nincs. A németek még gyengébbek...
A hollandok is egyre mélyebbre sülyednek, portogáloknál a Porto, skótoknál a Celtic-Rangers kettős ami tud vmit mutatni. Törökök, görögök sem tudnak semmi kiemelkedőt.
Ami viszont pozitívum, a kelet-európai csapatok fokozatos fölzárkózása. :!: Elsősorban az ukrán és orosz csapatok Uefa kupában mutatott teljesítménye figyelemre méltó, és most már lassan, de biztosan egyre inkább kell a BL-ban is számolni velük, lásd: Barca csoportja...
Szóval a spanyoloknak van mit javítani , de én ezt nem úgy képzelem, ahogy itt sokan leírták. Én nem szeretnék jó Madridot, inkább azt szeretném, ha a Valencia, Sevilla, Atletico, Villarreal szintű csapatok emelkdnének föl a Madrid szintjére.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 13:05:14

Ugyan nem értem, mi ebben a "beszólás" (nem is állt szándékomban) de ha valakit ezzel megsértettem volna, ezennel bocsánatot kérnék. :wink:
Ami vicc, hogy a jelek szerint nincs is igazán különbség a dolgokban, hisz nekem az 5-6 pontos előny-és annak tartása- jelenti a bőven elég adrenalin adagot, addig mások, akik alapvetően izgalmas ligát akarnak, kb ugyanennyi előnyre vágynak. Más kérdés, ki hogy értelmezi ezt a pár pontos fórt. Mert nyertünk mi már ligát nem egyszer az uccsó játéknapon, reménytelen szituból ( a Tenerife két, egymás utáni évben is az utolsó fordulóban verte a madridot, mi mindkétszer nyertünk, így mi lettünk bajnokok, vagy 94'ben Djukics a záró forduló meccsén, az utolsó pillanatban kihagyott tizije hozta el nekünk az aranyat)-na, az aztán tényleg adrenalin.
De egye fene. Ha jövő májusban hasonló módon leszünk bajnokok-legyen. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.11.07. 13:13:54-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.07. 12:55:43

nekem semmi bajom azokkal,akik a megnyugtatóbb előnyre szavaznak,nem is vonom kétségbe őket, addig míg pl Riva te,nem "szólsz" be azoknak,akik szeretnek jobban izgulni,pl nálad :wink:

de csak a saját nevemben beszélek,és én is örülök a 4-5pontos difinek,mert az még nem lefutott,de kisebb biztonságot is ad, szóval tulajdonképp ugyanarról beszélünk.

Én azokat a helyzeteket nem szeretném,szeretem, ha már 10+pont előnyünk lenne és már minden más előbb lenne téma,mintsem az,h hú este mekkora meccs lesz,és milyen fontos a 3pont...ezeknél a szituációknál azért mégis máshogy érez az ember. Mintsem akkor amikor húdejó meccs lesz este,de ha pontokat vesztünk az is mind1...

Természetesen ha egy adott idényben lealáznak minket rengeteg ponttal,azt adjuk vissza ahogy lehet,én összességében több idényt magába foglalva írtam le a saját elképzeléseimet. amiben lesznek laza dolgok,lesznek nagyon szoros dolgok,és lesznek átlagosak :D
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 12:46:19

Mondom, ha 5-6 opontos előny végig van, az oké. Ez nekem megnyugtató. Aki hangoztatja hogy a szoros bajnokság a jó, annak igaza van-de csak utólag visszatekintve gondolja úgy. Amikor ott vagyunk, akkor mindenkinek az a jó, ha sima előny van.
Ezt lehet el nem ismerni, csak az meg kevésbé hihető. És nem is hiszem, hiába hangzik jól.
10 emberből 9 a tuti előnyre vágyik. És az legyen a legnagyobb bajunk, hogy az utolsó 4-5 meccs már tét nélküli.
A másik: Egy évszámot kérnék. Mikor volt utoljára olyan liga, ahol a Madrid, és mi is kiemelkedően teljesítettünk?
Annyit elárulok, hogy nagyon vissza kell menni az időben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.07. 12:43:53

barca99 írta:gycsapatos (mégha az ASR egyszer -11-ről is majdnem behozta az Intert), az angolban is ott a Chelsea és a MU, a Pool ugye már vagy 20 éve nem volt bajnok, az Arsenalnak meg mindig közbejön valami (majd idén robbantanak). :D
De mondjuk hozzá kell azt tenni, h ez a négyes azért rendesen körbe szokta verni egymást, ez Spanyolországban nem igazán mondható el (ellenünk a Villareal és a Sevilla tudott pontot hazavinni, Madridot meg majdnem mindenki megverte :D)

Szerintem most kétféle dologról beszélünk egyébként, amikor azt mondjuk, h "nyerjük meg izgalmasan a bajnokságot", az olyan, mintha a Chelsea elleni meccset néznénk meg ismétlésben, amikor azt mondjuk h "legyen izgalmas a bajnokság", akkor az olyan, mintha hnap játszanánk egy BL-elődöntőt a Chelsea ellen
Magyarul ne keverjük össze azt, h "ha már bajnokok leszünk, az legyen izgalmas", és azt h 1-4. hely között bárhol végezhetünk
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.07. 12:17:40

Capon írta:Azért a Skót bajnokság ha belegondolunk nem is áll ilyen szempontból messze a spanyoltól. Ez is már évek óta 2 csapatos és ahogy elnézem még évekig ez a tendencia fog folytatódni.
Ha még jobban belegondolunk, az olasz pár éve egycsapatos (mégha az ASR egyszer -11-ről is majdnem behozta az Intert), az angolban is ott a Chelsea és a MU, a Pool ugye már vagy 20 éve nem volt bajnok, az Arsenalnak meg mindig közbejön valami (majd idén robbantanak). :D

Tehát én nem mondanám, hogy a spanyol bajnokság hogy visszaesett, vagy hogy más bajnokság mennyivel erősebb lenne.

Azzal viszont egyetértek, hogy a győzelem akkor a legjobb, amikor hatalmas csatákat vívsz, és úgy leszel a végén győztes (más kérdés, hogy ilyen helyzetben viszont iszonyat tré veszíteni). Bár magamat ismerve tökéletesen megértem Rivaldo11-et. Az a tuti, amikor nem szorít az ing nyaka. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.07. 12:15:39

Rivaldo11 írta:Akik szeretik az adrenalint, azoknak ajánlom az ejtőernyőzést, vagy a sziklamászást biztosítókötél nélkül. Én azt szeretem, ha végig kezünkben a bajnokság, és van egy megnyugtató 5-6 pontos előnyünk. A szezon hosszú, nem árt ha nem kell idegörlő meccseket nyomni minden héten. Többek között ennek köszönhettük a triplát is.
Akik meg azt írják hogy a szoros küzdelemet szeretik, ugyanúgy örülnek, ha botlik egyet a madrid.
Egyvalamiben azonban egyetértünk: Mindegy hogyan, csak legyünk bajnokok. :D
tényleg nagyon humoros lett, muhahaha :roll: :D

az adrenalinos részt is lehet többféleképpen értelmezni, de könnyebb egyből a rosszabbik oldalát megfogni,és arra kontrázni :roll:

nálam a nagy küzdelem nem azt jelenti,h nyögvenyelősen nyernénk minden meccsen,hanem hogy végig szoros lenne a bajnokság (az a 4-5 pont is az szntem bőven)így nem dőlhetnénk hátra 4-5meccsel a vége előtt. de úgyis több ilyen lesz,mintsem laza és nyugodt bajnokság, ami mellett könnyedén tudunk figyelni majd a Bl-re,meg Kupára.

nekem attól függetlenül,hogy végére megnyugtató előnyünk lett tavaly, a tavalyi év se volt izgalom mentes,már már úgy tűnt utolsó szakasznál,h feljönnek ránk teljesen,és utána robbantottunk és behúztuk viszonylag könnyedén.

az ilyen bajnokságokkal kiegyeznék, a lényeg,h ne legyen az elejétől egyhangú,és ne dőljön el decemberre az egész, de ilyen úgy se lesz.

szóval nekem tavaly is bőven megvolt az adrenalin adagom :wink: :D
akik meg még annyit se szeretnek izgulni év közben,mint tették azt tavaly,azoknak nem a foci a sportjuk,ha már ilyesmiket dobálunk a másikra :roll:
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.07. 11:39:09

katka írta:
senkialfonz40 írta: És tudom, Sevilla, Valencia, Madrid(akár mindkettő), jó csapatok, de jelen pillanatban mind felett állunk! Ezért az utolsó pillanatban eldőlő bajnokság nem vágyálmom, az azt jelentené, visszaestünk minden téren!
en spec. arra gondoltam hogy nojenek fel hozzank.
nyilvan nem azt hogy essunk vissza es szenvedjunk.
es ezt most nem feltetlenul az aktualis szezonra ertem, hanem hosszu tavon. most oszinten, ti neznetek szivesen egy olyan bajnoksagot mint pl a skot?

es ehhez meg annyit hogy egy iszonyatosan eros bajnoksagot megnyerni 5-6 forduloval a vege elott az mekkora dicsoseg lenne! most kb az van hogy (szamolva egy jo madriddal) gyakorlatilag a ket clasicon dol el a bajnoksag, es emellett meg mindenki elpottyant par pontot itt-ott. tehat ha mondjuk nyerunk otthon es pl ikszelunk a bernabeuban, akkor sorsolastol fuggoen akar mar januar vegen meg lehet mondani h na sracok, itt mar nagy gondok nem lesznek, toljuk a bl-t, a bajnoksagban meg a fellabu szertarossal is megverjuk a tenerifet.
nyilvan a jatekosoknak ez az opcio kenyelmesebb, de kovezzetek meg, en szeretem a dramat :lol:
persze ez szigoruan maganvelemeny, es nem, nem fogok panaszkodni ha 40 ponttal nyerunk. mielott vki felreert.
Természetesen nem értettelek félre csak a megrázó vereséget magyaráztam a saját értelmezésem szerint. Jelen pillanatban azt gondolom, ha a Sevilla és a Valencia tudja hozni azt a formát, amit láttunk néhányszor és a Madrid nem javul látványosan sokat, akkor a második hely sem borítékolható. :) Ezért írtam korábban, hogy a kiegyensúlyozottság a legfontosabb tényező.
katka
Barça B

2009.11.07. 11:33:21

senkialfonz40 írta:
Rivaldo11 írta:Akik szeretik az adrenalint, azoknak ajánlom az ejtőernyőzést, vagy a sziklamászást biztosítókötél nélkül.
ejtoernyozes iszonyat jo. meg a bungee jumping. ha mar. :D
megeri kiprobalni. meg akkor is ha nem szeretnel szoros bajnoksagot :wink:
(off vege)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.07. 11:31:13

Rivaldo11 írta:Akik szeretik az adrenalint, azoknak ajánlom az ejtőernyőzést, vagy a sziklamászást biztosítókötél nélkül. Én azt szeretem, ha végig kezünkben a bajnokság, és van egy megnyugtató 5-6 pontos előnyünk. A szezon hosszú, nem árt ha nem kell idegörlő meccseket nyomni minden héten. Többek között ennek köszönhettük a triplát is.
Akik meg azt írják hogy a szoros küzdelemet szeretik, ugyanúgy örülnek, ha botlik egyet a madrid.
Egyvalamiben azonban egyetértünk: Mindegy hogyan, csak legyünk bajnokok. :D
A kiemelttel teljesen egyetértek, és még humorosra is sikerült, az utána levővel szintén, szerintem is jó az a pár pontos pszichés előny. :)
Lezárt