Ha mindenképpen szavazni kéne, akkor én Luis Suárezre tenném a voksomat. Robinho nekem sosem volt szimpatikus annyira, mindig is egy agyilag gyenge játékosnak tartottam. Ezt persze lehet, hogy már kinőtte, mert már mutatott ilyen jeleket a Konföderációs kupán. Szerintem két önző-jellegű játékos talán sok lenne egy csapatba, márpedig nálunk már van egy Messi. Suárez sokkal passzosabb játékos, és nagy játékintelligenciával rendelkezik (lát a pályán), hovatovább elég gólerős (ő a leggólerősebb szélső Európában jelenleg). Tudom, azt mondjátok, hogy zsákbamacska, mert holland bajnokság - de szerintem Robinho legalább olyan zsákbamacska, nem tett még le olyan sokat az asztalra, mint pl. Ibra. Nem fogok "harcolni" Robinho ellen, és vele is türelmes leszek, mint mindenkivel, ha leigazoljuk végül, csak szívem szerint nem őt választanám.
De engedjétek meg, hogy a hónap viccét ideírjam.
News of the world szerint a Barcelona kész egy 95millás ajánlatot tenni Wayne Rooney-ért

Oké, hogy bulvárlap...de legalább egy kicsit összeszedhetnék magukat, hogy reális dolgot írjanak, és inkább hiányposztra, mint atombiztos (Ibra) helyre tippeljenek