A csapat tapsolva fogadta érkezését, Abidal még egy tockost is rápróbál.

Így van. Régebben egy hsz-ban összehasonlítottam Pepet és Frankot, és rengeteg javulást találtam a hollandhoz képest, DE cserélekkel belenyúlni a meccsbe pont annyira nem tud, mint elődje. Vagy ott az uccsó percekben Pique öngóljamenczel írta:Hát ez a meccs Pepen ment el ki merem jelenteni. 2 középcsatár a keretben mégis Messi kezd ott, ki is hagyta a 100%os helyzetet,amit egy született csatár aligha hagyott volna ki.
A bilbao edzője amint gólt kaptak cserélt. Pep 10 percig várt egy agyhalott Barcelonára hogy talál még egy gólt, aztán jött Bojan. Rá még 10 perc volt és jött Henry, ráadásul Xavi helyére. A teljesen impotens Pedro meg végigjátszotta a meccset.
Pep nagy edző, de rengeteget kell még tanulnia meccselés terén.
Tegnap este én is pont ezen gondolkoztam. De nem hiszem el, hogy ezt akárki jobban tudná Pepnél. És habár tegnap tényleg nem tűnt logikusnak 1-2 döntése, de bízzunk benne, szerintem tett már annyit le az asztalra.menczel írta:Hát ez a meccs Pepen ment el ki merem jelenteni. 2 középcsatár a keretben mégis Messi kezd ott, ki is hagyta a 100%os helyzetet,amit egy született csatár aligha hagyott volna ki.
A bilbao edzője amint gólt kaptak cserélt. Pep 10 percig várt egy agyhalott Barcelonára hogy talál még egy gólt, aztán jött Bojan. Rá még 10 perc volt és jött Henry, ráadásul Xavi helyére. A teljesen impotens Pedro meg végigjátszotta a meccset.
Pep nagy edző, de rengeteget kell még tanulnia meccselés terén.
Jah, csak középen sose fog formába lendülni.LG írta:Iniestának annyira az a poszt sem idegen, akár ott is képes világklasszis teljesítményre, de valóban a középpályán a legjobb. Messit én sem értem nagyon, de sztem mikor formában van, akkor középen is képes ugyanolyan jól játszani mint szélen.vki legyen oly kedves, és adjon logikus magyarázatot arra, h Messi-t és Iniestát miért "erőszakolja" idegen posztokra ?
Miért van az, hogy Messi továbbra is szinte az összes időt középen tölti, és miért Henry helyére hozta be Iniestát, miért nem mondjuk a már hetek óta nem pihent Keita helyére?
Iniestának annyira az a poszt sem idegen, akár ott is képes világklasszis teljesítményre, de valóban a középpályán a legjobb. Messit én sem értem nagyon, de sztem mikor formában van, akkor középen is képes ugyanolyan jól játszani mint szélen.vki legyen oly kedves, és adjon logikus magyarázatot arra, h Messi-t és Iniestát miért "erőszakolja" idegen posztokra ?
Miért van az, hogy Messi továbbra is szinte az összes időt középen tölti, és miért Henry helyére hozta be Iniestát, miért nem mondjuk a már hetek óta nem pihent Keita helyére?
Kicsit érzelemdús lett a vége, de természetesen egyetértek!jelwaz írta:Mehetne rózsásabban az a szekér, de nem érdekel. Peppel tripláztunk, a Barca a csapatom. Nem mindig lesz ilyen, talán egy évszázadban egyszer, és örülök, hogy megélhettem. Aki Barcás most bizonyítja! Most van szüksége a csapatnak a szurkolókra leginkább, és akármi történjék most nem fogok ujjal mutogatni. Mert látom, hogy mindenki szívvel küzd a pályán, és nekem ez több, mint akármelyik bajnoki, BL vagy kupa győzelem. Van, hogy rosszul megy a szekér, de csak a lélektelen játék megbocsájthatatlan. Ezt pedig én most személy szerint nem tudom felróni a csapatnak. Barca mindhalálig!
Te nem bírod Ibrát,nem örülték,h jött, leírtad párszor. ez a vélemény is annak a hagyománya.ElBartimaeus írta:Bocs a modiktól: Off:Sanama írta:Na ezaz !!
Kezdjük már szidni Ibraát is, aki a csapat legeredményesebb tagja, és az elmúlt hetekben talá Ő volt az kire egy szavunk sem lehetett,mert a csapat legjobbja volt.
De ez Pep topikja. Tény,hogy nem megy minden rózsásan, és változtatni fog, de nem gondoljátok,hogy ezeket Ő is észreveszi?
Azt hiszitek egy ilyen edző,mint Ő majd hagyja,hogy a betömörülő védelmek kiejtsék a csapatot a Bl-ből?
Ez vicc....
Gekkodan,
Nemtudom már melyik topikban írtad,de egyetértek az észrevételeiddel.
És ne hergeld magad, aki nem akarja megérteni, úgyis csak szidni fog mindent és mindenkit amit tud. Emlékezz csak mikor Ibra jött. Hányan szidták,hogy ÓÓÓ jaj stb., erre a csapat egyik legjobbja, és góllista vezető.
1.:Ibra a legeredményesebb, tényleg nem tolja rosszul, de ha tetszik, ha nem, néhány elem kihullott a csapatból az érkezésével, ami helyére jött más, csak még nem tudjuk kihasználni. Mert a játék képe sokat romlott, nincs meg az a lenyűgöző passzjáték a kapu előterében, kp-n még mindig sokszor hozzuk ki gyönyörűen, elöl eltűnt és engem pont az nyűgözött le annyira és most hiányolom.
Bocs a modiktól: Off:Sanama írta:Na ezaz !!
Kezdjük már szidni Ibraát is, aki a csapat legeredményesebb tagja, és az elmúlt hetekben talá Ő volt az kire egy szavunk sem lehetett,mert a csapat legjobbja volt.
De ez Pep topikja. Tény,hogy nem megy minden rózsásan, és változtatni fog, de nem gondoljátok,hogy ezeket Ő is észreveszi?
Azt hiszitek egy ilyen edző,mint Ő majd hagyja,hogy a betömörülő védelmek kiejtsék a csapatot a Bl-ből?
Ez vicc....
Gekkodan,
Nemtudom már melyik topikban írtad,de egyetértek az észrevételeiddel.
És ne hergeld magad, aki nem akarja megérteni, úgyis csak szidni fog mindent és mindenkit amit tud. Emlékezz csak mikor Ibra jött. Hányan szidták,hogy ÓÓÓ jaj stb., erre a csapat egyik legjobbja, és góllista vezető.
Azért ez nem teljesen így van. Vissza is keresheted nyugodtan mint mondott Pep, amikor Franky sablon játékával alig alig jöttek a meccsek. Azt mondta, hogy ha ő irányítaná a csapatot, akkor nem csak egyfajta rendszer lenne. Márpedig egy van, és az vagy bejön, vagy nem. Tavaly összejött tökéletesen minden, meg is lett az eredménye. Viszont idén nem, és pont ilyenkor kellene változtatni. Mi oka van egy triplázó edzőnek középre összpontosítani a játékot, amikor a vak is látta 20 perc után, hogy az a fal feltörhetetlen. Messi miért nem a szélen bolondította Alvessel a védőket? Talán a védelem mögé kerültek volna? Az átlövés a gyengeség jele?gekkodan írta:Na most kezdjük el Guardiolát is anyázni... Komolyan mondom, ha pár meccsen nem gálázunk, már megy a bőgés és szépen mindenkit elővesztek idővel.
Majd 2 éven át úgy játszunk, mint tavaly végig? Nem véletlen mondtuk el jópáran itt nyáron, hogy aki erre számít, az keressen magának más csapatot, vagy fifázzon egy jót.
Egyre inkább hiszem azt én is, hogy Keita a statisztikák királya. Van hat gólja bravo, még Ronaldot is előzi, viszont pont az hiányzik belőle, ami Iniestában megvan. Ők ketten Xavival sokkal jobban mozgatják a csapatot, a cseleikkel jobban bontják a falat. Keita meg jó lenne taktikai cserének, mert ha vezetünk, akkor nagyon hasznos játékos, de egy keményen tömörülő csapat ellen semmi pluszt nem tesz hozzá. Meg is szenvedjük kegyetlenül.OvaMind írta:KEITÁVAL NULLA A KÖZÉPPÁLYA!!!!
Hát, szerintem inkább arról van szó, h mikor az alapjáték nem működik (15%-ban), akkorra kellene egy B-terv. És nincsen. Pep úgy küldi fel a csapatot, hogy játsszuk a saját játékunkat, de néha ez kevés (nagyon ritkán). Szerintem így sem lenne baj, de.... KEITÁVAL NULLA A KÖZÉPPÁLYA!!!! Lőhet akármennyi gólt, vele rosszul játszik a csapat egy jól védekező ellenféllel szemben. Vegyük már észre hogy tavaly a Chelsea ellen is Xavi,Keita, Busquets kp-val álltunk fel! Ha Ini v Henry kiesik, sajnos félkarú óriás vagyunk.barcafan0911 írta:1. Nincs igazad.Capon írta:Anélkül, hogy bántanám Pep-et, mert nagyon kedvelem, taktikailag egy NULLA a csapat. Ha megvannak a megfelelő játékosok az adott játékrendszerünkhöz ha nem akkor is ugyan azt a taktikát nyomjuk újra és újra és újra és újra... Ha van bal támadónk ha nincs akkor is bal oldalon erőltetjük a játékot. A Jobb oldalról nem is szívesen beszélek. Messi az elmúlt idény végétől kezdve (bernabeui vendégszereplésünk óta) a legritkább esetben tartózkodik a jobb oldalon és miközben ott egy űr tátong mi bal oldalon erőltetjük a játékot úgy hogy megfelelő játékosunk nincs is arra a posztra. Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára, előtte meg 10 percig kelt passzolgatni miIbra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára,re eltudtuk juttatni hozzá a labdát és minden kezdődik előröl. A legnagyobb taktikai változtatásunk és ezzel ki is merült a repertoár, hogy Iniesta Keita helyére visszajön a kp-ra és ENNYI![]()
Nem az eredmény miatt vagyok dühös mert(nyerhettünk is volna) nagyon jó kis csapat ez a Tatár FC, hanem hogy nincs benne a játékunkban a váltás, semmi más elképzelés nincsen csak szorítsuk be az ellenfelet és próbáljuk meg 10 védőn átpréselni a labdát. Mikor lehetőség lenne a kontrára akkor is lelassítunk és elkezdünk passzolgatni teljesen feleslegesen. Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül), és a meddő szögleteinkről már inkább nem is mondok semmit.
2. Érdekes hogy taktikailag 0 az a csapat aki a la ligát vezeti és tavaly triplázott. Persze ha te így gondolod........, de azért Pep többet ért ehhez.
3. A footballt 22 ember játssza és nem 11![]()
4. Attól mert jó a keretünk, nem lehet 100 vagy 90%-os a győzelmi arányunk egy idényben. Ennek okán tessék elolvasni újra a 3. pontot.
5.Nem úgy megy az.Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné
6.Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül)
Bezzeg amikor meg sikerülnek akkor mi vagyunk az Isten királyok.