Na a tegnapi meccset csak miatta néztem meg. Gyanús volt,hogy ennyire bíznak benne az emberek, megint....
Én hatalmas rajongója vagyok még mindig,de a véleményemet el kell mondanom.
A játékában semmi javulás nincs. Ugyanúgy keveset mozog, raklamál,mint ahogy már évek óta teszi. Ezeket az íveléseket álmából felébresztve is tudja csinálni.
Amikor megkapta a labdát, cselt nem mert csinálni rögtön kapunak háttal fordult, és jöttek a visszapasszok....
Egy lendületes megindulást nem láttam, vagyis
kísérletet rá.
Egy régi Ronaldinhot idéző szép
cselt nem láttam, tőle, cseltsorozatot írni sem merek.
Seedorfal szép volt a sarkazás,de kérem, ezt akárki meg tudja csinálni, nem ettől volt Ronaldinho az aki.
A büntetőt kegyetlenül bevarta, örülök,hogy miatta veszített pontot a Real,vagy inkább,hogy nyert 1et a Milan.
De én azt mondom , hogy nem történe vele semmi. Ugyan olyan,mint már évek óta, és ,hogy itt nem lesz neki feltámadás abban biztos vagyok. Ezt pedig nem azért mondom,mert nem szeretem, a kedvenc játékosaim egyike, és örülök,hogy láthattam élőben, de sosem lesz az ,vagy olyasmi,mint amikor 05körül volt.
Lehet,hogy lesz 3-4 jobb meccse, de több nem. Ő már nem azért játszik,hogy jobb és jobb legyen. Elég ha a nyilatkozatát nézzük. Igaz, szimpatikus,de egy 28éves játékosnak nem ezt kellene mondani,hanem,hogy Ő akarja megszerezni, no de mind1.
Szeretem, tisztelem, de sosem lesz még fele olyan lendületes és fele akkora játékos sem mint volt.