Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak sajna ezt akkor már sehova se jegyzik felgygerike írta:2012 -ig számoljunk csakHa addig nem alakit vki nagyon nagyot mi leszünk a XXI század legjobbjai
Saját maga állt fel a kispadról, miután a FERENCVÁROS, Igaz Szurkolóinak Társasága megfenyegette a családjával egyetemben.zsuni írta:a Fradinak a legutóbb kirúgott edzője.Lehet, h én vagyok tájékozatlan, de még életemben nem hallottam róla. Ki ez?
a Fradinak a legutóbb kirúgott edzője.Lehet, h én vagyok tájékozatlan, de még életemben nem hallottam róla. Ki ez?
Lehet, h én vagyok tájékozatlan, de még életemben nem hallottam róla. Ki ez?Én még egyet mondok:Boby Davison
óvatosan, mert az évszázad vicce, és a barcelona 1 pontra vannak egymástól.....[/quote]Real Madrid csak múlttal tud jönni hogy ennyi meg annyi mindent nyertek, de és a jelen embere vagyok és a jövőé.
Én még egyet mondok:Boby Davisoneniee írta:karika880616 írta:Real drukker vagyok immár 10 éve. Úgy érzem az is egy nagy probléma, hogy a csapatom a múltból próbál megélni. Látva a keddi mérkőzést, azt kell hogy mondjam a sírás határán voltam. Ezzel a vereséggel a Real kinevettette magát az egész világon. És utána Valdano nyilatkozza azt, hogy bocsánatot kérünk a Madridizmustól. Az az igazság, hogy évek óta ezt mondják, mindig és mindig bocsánatot kérnek. Ők nem foglalkoznak semmivel, nagyszerűen megélnek, de mi szurkolóknak, átlag embereknek szarabbul esik egy ilyen vereség, mint a csapatnak. Legalábbis én nekem.
Remélni merem hogy innen már csak felfelé vezet út. Remélem, hogy a csapat visszanyeri becsületét, mert ezzel a meccsel úgy érzem teljesen elszállt az is. Én úgy hiszem, kellene egy olyan edző a Real-hoz, aki ki bírja hozni a max tudást a játékosokból, mert a keret az nagyon erős, de a játékosok nem tudják magukból kihozni a jó teljesítményt. Sajna a jelenben csak 2 ilyen edzőt látok, az egyik Guardiola, a másik Sir Alex, talán még Wenger, de mindhármuknak 0% esélyt adok hogy érkezzen, talán még kevesebbet. Ha én lennék ott elnök, csakis olyan játékosokat igazolnék, akiket az edző kinéz magának. De persze akkor nem lenne ennyi pénz a marketing-, a reklám, és a tévéjogok bevételéből.
HALA MADRID
En még egy edzőt tudok.. Hiddink. Szerintem ő lenne az igazi nektek.
Valahogy éreztem én is hogy erre gondolgygerike írta:2012= világvége. Én erre gondoltammindorokke_barca írta:Keresem az ok-okozati összefüggést. Kifejtenéd ezt légyszives?2012 -ig számoljunk csak Ha addig nem alakit vki nagyon nagyot mi leszünk a XXI század legjobbjai
2012= világvége. Én erre gondoltammindorokke_barca írta:Keresem az ok-okozati összefüggést. Kifejtenéd ezt légyszives?2012 -ig számoljunk csak Ha addig nem alakit vki nagyon nagyot mi leszünk a XXI század legjobbjai
Keresem az ok-okozati összefüggést. Kifejtenéd ezt légyszives?2012 -ig számoljunk csak Ha addig nem alakit vki nagyon nagyot mi leszünk a XXI század legjobbjai
Arra a 91 évre én a Barcának megelőlegezek 91 triplázást.Budo írta:aha, te is a jövőbe látszelkezdődött már a 21. század igen, de még hátra van belőle több mint 91 év.
aha, te is a jövőbe látszeniee írta:Igen pontosan, a Real Madrid a 20. szazad legjobb csapata. Ez igy van, volt.Lionel Messi Fan írta:kicsit ajánlom a real szurkolok figyelmébe a nemzetközi sportújságokat. Ott írták hogy az új Real Madrid a század vicce. Meg az amilyen hozzáállást nyújtanak. Real Madrid csak múlttal tud jönni hogy ennyi meg annyi mindent nyertek, de és a jelen embere vagyok és a jövőé.
De mar a 21. szazad fut egy ideje realos sracok, ami egyelore a Barcerlonarol szol. Es nagyon ugy nez ki, hogy ez meg csak a kezdet.
Igen pontosan, a Real Madrid a 20. szazad legjobb csapata. Ez igy van, volt.Lionel Messi Fan írta:kicsit ajánlom a real szurkolok figyelmébe a nemzetközi sportújságokat. Ott írták hogy az új Real Madrid a század vicce. Meg az amilyen hozzáállást nyújtanak. Real Madrid csak múlttal tud jönni hogy ennyi meg annyi mindent nyertek, de és a jelen embere vagyok és a jövőé.
karika880616 írta:Real drukker vagyok immár 10 éve. Úgy érzem az is egy nagy probléma, hogy a csapatom a múltból próbál megélni. Látva a keddi mérkőzést, azt kell hogy mondjam a sírás határán voltam. Ezzel a vereséggel a Real kinevettette magát az egész világon. És utána Valdano nyilatkozza azt, hogy bocsánatot kérünk a Madridizmustól. Az az igazság, hogy évek óta ezt mondják, mindig és mindig bocsánatot kérnek. Ők nem foglalkoznak semmivel, nagyszerűen megélnek, de mi szurkolóknak, átlag embereknek szarabbul esik egy ilyen vereség, mint a csapatnak. Legalábbis én nekem.
Remélni merem hogy innen már csak felfelé vezet út. Remélem, hogy a csapat visszanyeri becsületét, mert ezzel a meccsel úgy érzem teljesen elszállt az is. Én úgy hiszem, kellene egy olyan edző a Real-hoz, aki ki bírja hozni a max tudást a játékosokból, mert a keret az nagyon erős, de a játékosok nem tudják magukból kihozni a jó teljesítményt. Sajna a jelenben csak 2 ilyen edzőt látok, az egyik Guardiola, a másik Sir Alex, talán még Wenger, de mindhármuknak 0% esélyt adok hogy érkezzen, talán még kevesebbet. Ha én lennék ott elnök, csakis olyan játékosokat igazolnék, akiket az edző kinéz magának. De persze akkor nem lenne ennyi pénz a marketing-, a reklám, és a tévéjogok bevételéből.
HALA MADRID
- az egy dolog, h hatalmas szégyen volt az Alcorcón elleni poszás, nehezen is emésztjük, pl én is az elmúlt héten folyamatosan hánytam, ha eszembe jutott; márpedig soxor gondoltam rá......vagy azt nem tudják megemészteni, hogy kidobtak 260 millát-a semmire.
Így van... Végre valaki jól látja a helyzetet. Nagyon nagy szégyen egy harmadosztályú csapattól 4-0-ra kikapni, és nem lehet nem megtörténté tenni... De én egy kiváló eredménynek tartom, hogy 9 forduló után a bajnokságban, mindössze egyetlen 1 pont a lemaradásunk a szó szerint világverő Barcelonával szemben.nagyitomi írta:ez a real tényleg nem játszik szépen és csúfos kudarcokat élt már meg ebben a szezonban is,de nem figyelmen kívül hagyni,hogy a bajnokságba 1 pont hátránnyal másodikak és a bl-ben is vezetik a csoportot,ezzel nem felmenteni akarom a szörnyű teljesítmény alól a játékosokat,de temetni még korai a gárdát...
nem azt írtam h nem fog rá senki emlékezni hanem senkit nem fog érdekelni, lényegtelen lesz, ha mi nyerjük meg a kupát. nem ugyanaz. (szövegértés...)Rivaldo11 írta:Mindenki emlékezni fog rá. De ha nem, mi teszünk róla, hogy ti emlékezzetek. Ablaktisztitóktól, meg jegyellenőröktől kaptatok egy négyest.Ez überciki, és semmi sem változtathat rajta.
Én a Marca-n nem emlékszem ilyesmire. Az AS írt hasonlót, de ott nem a csapatot nevezték az évszázad viccének, hanem a találkozót minősítették így.
Mindenki emlékezni fog rá. De ha nem, mi teszünk róla, hogy ti emlékezzetek. Ablaktisztitóktól, meg jegyellenőröktől kaptatok egy négyest.Budo írta:Persze, gáz, hogy kikaptunk 4:0-ra egy harmad osztályú csapattól, de kit fog érdekelni, ha esetleg végül sikerül megnyerni a kupát?Lionel Messi Fan írta:Megmondták az évszázad vicce a Real MadridEz nem csak az én véleményem hanem sok sportújságíróé.
Sportújságírók?Többen azt is mondták anno, hogy Király Gabeszt leigazolja az Arsenal
egy ilyen címmel könnyebben fogy a lap
![]()
Én a Marca-n nem emlékszem ilyesmire. Az AS írt hasonlót, de ott nem a csapatot nevezték az évszázad viccének, hanem a találkozót minősítették így.a 0-4es zakótok utáni házi kurírotok, a marca jelent meg ezzel a szöveggel.
Persze, gáz, hogy kikaptunk 4:0-ra egy harmad osztályú csapattól, de kit fog érdekelni, ha esetleg végül sikerül megnyerni a kupát?Lionel Messi Fan írta:Megmondták az évszázad vicce a Real MadridEz nem csak az én véleményem hanem sok sportújságíróé.
és honnan tudod mit fog hozni a jövő?Lionel Messi Fan írta:Real Madrid csak múlttal tud jönni hogy ennyi meg annyi mindent nyertek, de és a jelen embere vagyok és a jövőé.
a 0-4es zakótok utáni házi kurírotok, a marca jelent meg ezzel a szöveggel.mrjoe írta:Konkrétan melyik sportújságban volt ez így benne pontosan szó szerint?
Konkrétan melyik sportújságban volt ez így benne pontosan szó szerint?kicsit ajánlom a real szurkolok figyelmébe a nemzetközi sportújságokat. Ott írták hogy az új Real Madrid a század vicce.
A játékosok hozzáállásával vannak a legnagyobb gondok. Ezt senki nem vitatja. Bár a Getafe elleni meccsen már voltak biztató jelek a változásra.Meg az amilyen hozzáállást nyújtanak.