bojankrkic27 írta:ne legyünk már "argentínsajtó"... itt szó sincs messi rossz formájáról.. a zaragoza ellen is miket művelt már.. ha több szerencséje van ezen a két meccsen lőtt vna 5 gólt.. de a futball ilyen.. egy [auto_cenzúra] szerencsétlen góllal x lett a meccs.. és????? pont az ilyen helyzetekben kell a játékosok mellett és a csapat mellett állni... a győzelmeknél meg a kupáknál könnyü.. de ilyenkor is kell!!!!!! szóval sztem nincs itt semmi gond..! nah csak ennyit akartam.. peace!
A túrót nincs semmi baj Messivel. Tavalyhoz képest önzőbb lett. Vagy nem lett önzőbb, csak lassabb, vagy csak a cselei romlottak. Tök mindegy. Az számít, hogy önmagához képest mennyit cselez: aki jobban cselez, az többet hurcolhatja a labdát, nem válik a csapat kárára, de aki rosszabbul, az inkább passzoljon, az a legjobb. Ha valaki régen jól cselezett, és végigvitte a pályán a labdát és egyensúlyban volt, megtalálta magához képest a középutat és ezek után ha vagy a képesség marad fix és a játékos döntése változik, vagy a képesség változik, de ugyanannyit cselezne, akkor az egyensúly felborul és így romlik a teljesítménye. Nem tudom, hogy mi történt Messivel, sztem a 2 egyszerre: nem is megy neki most annyira és még ráadásul tenni is akar, leginkább magának akar bizonyítani, amit úgy lát jónak, ha nagy dolgokat visz véghez, nem csak egy egyszerű passzt. Amíg ezen nem tud változtatni, addig nem javul fel, vagy csak nehezen, de ha rájön, hogy úgy is játszhat jobban, ha az üresen állónak passzol, akkor megint a régi Messit fogjuk látni. A lényeg, hogy találja meg megint az egyensúlyt magában, mert a többivel nincs gond.
Meg tanulja meg belőni a helyzeteit!