Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért nem így van. Minden szurkolótáborban vannak idióták.úgy tűnik ott ez elfogadott színvonal
Hmmm... Melyik sportújságírók szerint?Megmondták az évszázad vicce a Real Madrid Very Happy Ez nem csak az én véleményem hanem sok sportújságíróé.
Mert mi cseréltünk edzőt?Mi nem csinálunk olyat hogy nem jönnek az eredmények és egyből edzőt cserélünk.
Ugyanez megy itt is.Madridistáktól nem várok semmit.
??Ez nem csak az én véleményem hanem sok sportújságíróé.
nem csinálunk olyat hogy nem jönnek az eredmények és egyből edzőt cserélünk.
Várjunk még ezzel,hátha sikerül valamit alkotni!...vagy azt nem tudják megemészteni, hogy kidobtak 260 millát-a semmire.
úgy tűnik ott ez elfogadott színvonalozsimiki írta:ezen meglepődtök?![]()
bár én is teljesen feleslegesnek tartom,h idejönnek páran,és kikérik maguknak a Barcások kárörvendését,ahogy azt is feleslegesnek tartanám,hogy egy-egy Barcás kérné ki a madridistán.
legtöbb szurkoló mindig is örülni fog a vetélytárs kudarcának,és ez teljesen rendben is van. persze nem kellene olyan magasságokig elmenniük,h ez a mostani xünk,és az ők kupakudarca egy szint![]()
![]()
hát igenRivaldo11 írta:"Pellegrinin akarják elverni a port, miközben ennek a guti nevű hermafroditának az agyával sincs minden rendben".-by Horti a Rapid meccs közben.
erikssonnal nyerték a bajnokságot.LG írta:Azért Mancini a Lazioval is nyert bajnokságot, ami azért nem kis dolog.de Manchini a legrosszabb választás, semmi különös nincs benne, megnyerte az olasz bajnokságot, nem volt vetélytárs, a BL-ben semmi, ott volt vetélytárs...
Úgy csinálsz,mintha valami egetverően nagy dolgot mondott volna Rafamarci. írta:Ja,otthon a szobájában el lehet..Márquez meg csak elmondta a véleményét, és mennyire igaza van!![]()
Ilyenkor azt "illik" mondani,hogy nem az ő dolga,csak a saját csapatomra koncentrálok stb.Csak fölös utálatkeltés.
Jaja, meg sem kéne tartani a sajtótájékoztatót, minek, ugyis mindig ugyanazt a sablon szöveget kell mondani a játékosoknak.marci. írta:Ja,otthon a szobájában el lehet..![]()
Ilyenkor azt "illik" mondani,hogy nem az ő dolga,csak a saját csapatomra koncentrálok stb.Csak fölös utálatkeltés.
Ja,otthon a szobájában el lehet..Márquez meg csak elmondta a véleményét, és mennyire igaza van!
Szerintem ez áll közelebb az igazsághoz.Gutitól "megszokhattuk",hogy igy viselkedik.1, Nem meleg, idegesítették a szurkolók, Ő nem bírta tovább, emberi reakció, de nem sportemberi.
Látom nem érted.Jaja, meg sem kéne tartani a sajtótájékoztatót, minek, ugyis mindig ugyanazt a sablon szöveget mondják a játékosok.
Azért Mancini a Lazioval is nyert bajnokságot, ami azért nem kis dolog. A BL-ban tényleg nem mutatott sokat, de az utódja, Mourinho sem.de Manchini a legrosszabb választás, semmi különös nincs benne, megnyerte az olasz bajnokságot, nem volt vetélytárs, a BL-ben semmi, ott volt vetélytárs...
Pedig nem volt rossz. Ugyanazt tudta hozni az Interrel, mint Mourinho. Sztem Mancini jó edző, vannak nála jobbak, de Pellegrininél lényegesen jobb. Ettől függetlenül most nem kéne a Madridnak váltani.sjd írta:Szerintem ezzel jellemezted a legjobban Mancinit: senki nem emléxik rá h milyen munkát végzettgygerike írta:Igazábol nem nagyon emléxek hogy az Internél milyen munkát végzett
Szerintem ezzel jellemezted a legjobban Mancinit: senki nem emléxik rá h milyen munkát végzettgygerike írta:Igazábol nem nagyon emléxek hogy az Internél milyen munkát végzett
Sokszor az igazság fáj legjobban, de ettől még sztem nem bűn kimondani az igazságot. Szóval sztem akik Gutit buzizták, nem mondtak semmi olyant, ami nem kellett volna, mert ő az.marci. írta:Nem kell ezt túlreagálni!
Gutit egész meccsen buzizták,bemutattot.
A Pellegrinis eset meg csak kamu,ha az orvosi stáb,és Esteban is azt állitja!
(Ha nem,akkor igen nagy [auto_cenzúra] van az öltözőben.)
ui:Márquez is mit pattog?Fölösleges konfliktus ez is.
Érdekes,h Messit vagy Xavit vagy Iniesta-t senki sem buzizza... , vagy akár Gerrard,vagy Lampard,akár Rooney vagy Fabregas...Totti vagy Diego,stb.ozsimiki írta:azért Guti-ra nem véletlen pont ezt a szidalmat szórták, nem azt írom,h helyes ez a szurkolóktól,de elég "érdekes" képek láttak már napvilágot róla az évek során.