Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Csoka
Barça B

2009.10.31. 22:39:13

socio66 írta:
Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.
Pont ezt néztem én is,vártam,hogy majd Faragó Ricsi felismerje,de hallgatott,ezért elbizonytalanodtam. :)
Ő lehetett az,és ez nem rossz jel azért.
Akkor mondhatnánk hogy tárgyalásról lehetett szó ha mondjuk otthol játszott volna a Barca de idegenbe játszott egész egyszerűen eljött egy meccsre ennyi :roll:
miihii
KHAL

2009.10.31. 22:31:08

Cooltiszo írta:...
93. percben nem lehet elveszíteni egy meccset.
Nem is vesztettük el :wink:

Am nagyjából jól mondod :P

Hozható 2 pontot hagytunk benne a meccsben.A "külső körülményektől" függetlenül nyerhető meccs lett volna,ha jobb a helyzetkihasználásunk.Ha pontosabbak vagyunk elől,akkor jöhet az egész pereputty bíróstól,mindenestől.Így meg elég volt egy elég indiszponált védő balszerencsés megmozdulása és máris maradt az egy strigula :? Ez messze nem Piqué és Csiga meccse volt.
Leóról csak annyit írnék,h sztem elég görcsösen játszik.Például a befejezéseknél tűnt fel,h mostanában olyanokat nem tud belőni,amiket korábban simán,rutinból bevágott.A második félidő közepe után volt egy kiugrása kicsit oldalról,a kapus jól zárta a szöget,azt még oké,h nem lőtte be.De a kipattanónál visszaszerezte és egy az egyben volt a kapussal szemben.Át akarta emelni,ahogy szokta,de megint nem jött be.Az utóbbi pár meccsen volt jónéhány hasonló szituja,amikor nem jött össze ez a mutatvány.
A győzelemhez most is kevésnek bizonyult ez a produkció,Kazanyban sokkal több kell.
A mai meccs talán már a BL meccsnek a jegyében telt.Nem rángattuk szét az istrángot,de ha korrekt a játékvezetés,akkor bizonyára behúzzuk.És ennyinek is elégnek kellett volna lennie ma.Érthető,h nem szaggatják szét magukat a srácok,főleg,h tulajdonképpen kontroll alatt volt a meccs.És előfordul,h "azokon a napokon" minden összejön.Ma sikerült kifognunk ezt,ez van.Veretlenek maradtunk és a legtöbb lőtt góllal,a legkevesebb kapottal állunk a tabella élén.
De most aztán tepernünk kell a hidegben,h a tatároktól elhozzuk a naon fontos 3 pontot.

Lesz ez még jobb is.Remélem a játékvezetés is!Katasztrófa... :evil:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2009.10.31. 22:27:29

Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.
Pont ezt néztem én is,vártam,hogy majd Faragó Ricsi felismerje,de hallgatott,ezért elbizonytalanodtam. :)
Ő lehetett az,és ez nem rossz jel azért.
menczel
Entrenador del Barça

2009.10.31. 22:25:33

mess2009 írta:egy idegbaj volt ez a meccs! tudtam, hogy nem lesz elég az egy gól, de hát mit lehet tenni? ha nincs góllövő csatár nincs győzelem.
ezuttal Guardiola az első számú hibás, rosszul cserélt és nem cserélt!
tudom, hogy Csiga nem volt nagy szám, de Marquezt ilyen meccsre behozni bűn! Busquets le kellettvolna vinni félidőben, és én Maxwelt is behoztam volna Abidal helyett.
Nem kerülhetjük meg persze, hogy a Messi, Xavi,Ibra hármas is gyenge napot fogott ki, Iniesta és Pulyol viszont nagyot játszottak.
hát ez van, a szomorú az hogy ez nem valami jó ómen az orosz meccs előtt!
Pep egyébként is legendásan rosszul cserélő edző. Rosszul és későn. Védelmünk nagyon rossz formában van (kivéve Puyi).
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.31. 22:24:28

Szerintem nem kevered! :D
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2009.10.31. 22:24:03

Richardinho írta:kiábrándító, semmitérő [auto_cenzúra] volt az egész. gratula Pique-nek a megye kettes teljeaítményért
ne cseszegessed a Piquét!!! :evil: remekül jáccott véleményem szerint a meccsen! sajnos ien előfordul még a legjobbakal is!! sokat köszönhetünk Piquének még akkor is ha rugott 1 öngólt!!
Dantes
Jugador del Barça

2009.10.31. 22:21:56

Látom sok helyen repkedtek az üres üvegek... hááát nálunk is.

Az eredménytől függetlenül én roppant módon bízok a csapatban. Igaz voltak ma gyengébb teljesítmények, de ha 4. v. 5 - 1 -re hozzuk ezt a meccset az ellenfélnek szava se lett volna.

Ebben a stadionban pedig évekre visszanyúlóan roppant húzós meccseket játszunk.

Így alakult. Bár a bírókat nem szoktam elővenni, de kezd bennem is elhatalmasodni egyfajta üldözési mánia... és q***-ra megnéztem volna 10 emberrel mit csinál az utolsó fél órában az ellenfél..., bár 11-el sem csinált semmit egy-két elvetélt támadást leszámítva.

Összességében pedig csak jót fog tenni mindenkinek...legközelebb majd jobban fognak koncentrálni meccs közben, és esélyt sem hagyunk ilyen balszerencsés eseteknek.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.31. 22:20:49

Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.10.31. 22:11:44

Rossz az irány és sok a formánkivüli ember - nincsen minöségi tartalék. Csigaés Busi nulla, nemcsak ma. Iniesta hiányzik középről, Ture miért padozik? Ennyi gólhelyzetet kihagyni -ez a vége. Persze még akármi lehet, de rosz előérzetem van. Sajnos a széleket nem is használjuk még mi is tömöritettük őket.
Fecó
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.31. 22:11:05

Rivaldo11 írta:A madrid meg kikap idegenben, bárhol is nyomja.
A Madid Madridban nyomja jövőhéten.
Városi derbi lesz Forlánékkal.

A Carderónban meg lehet égni rendesen.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Csoka
Barça B

2009.10.31. 22:10:34

messi70 írta:----------------V.V.--------------------

Puyol-------Piqué------Márquez------Abidal-----

------------------Touré--------------------

-------------Xavi-----------iniesta-----------

Messi--------------Ibra----------henry---- igy fognak kezdeni meglatjatok!
Ezt nem kellett meglátnunk :roll: :lol:
mess2009
Director del Fútbol

2009.10.31. 22:09:37

egy idegbaj volt ez a meccs! tudtam, hogy nem lesz elég az egy gól, de hát mit lehet tenni? ha nincs góllövő csatár nincs győzelem.
ezuttal Guardiola az első számú hibás, rosszul cserélt és nem cserélt!
tudom, hogy Csiga nem volt nagy szám, de Marquezt ilyen meccsre behozni bűn! Busquets le kellettvolna vinni félidőben, és én Maxwelt is behoztam volna Abidal helyett.
Nem kerülhetjük meg persze, hogy a Messi, Xavi,Ibra hármas is gyenge napot fogott ki, Iniesta és Pulyol viszont nagyot játszottak.
hát ez van, a szomorú az hogy ez nem valami jó ómen az orosz meccs előtt!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.31. 22:08:30

Ezt a meccset meg kellett volna nyerni. nem csak azért, mert már a kezünkben volt, hanem azért is, mert számtalan sanszunk volt arra, hogy bőven, gólokkal hozzuk ezt a derbit. Az első félidőben nem voltunk elég rámenősek, az ilyen meccseken pedig nem szabad veszni hagyni 45 percet. a másodikban már jóval aktívabbak voltunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Az osasuna megint hozta azt, amit ellenünk általában, ezt megszokhattuk már. Nem bánnám, ha kizúgnának a szezon végén. Na mindegy. A játékvezető teljesítménye egy nulla volt, egyetlen jó ítélete a sárga lap a kopasz gyereknek színészkedésért. Pontokat vesztettünk, de sebaj, majd behozzuk a jövő héten. A madrid meg kikap idegenben, bárhol is nyomja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.10.31. 22:02:27

Ilyen ideges még nem voltam Barca meccsen idén.
Messit is edzésen nem engedném lőni, se cselezni, 1 hétig csak passzoljon, hátha megtanulja.
Marquez és Csigri hatalmas tapsot érdemelnek. Nem szoktam szidni új játékost, még bízok is benne hogy lesz jobb, de eddig egy hihetetlen nagy favágó 0 ütemérzékkel. Marquez meg nem tudom mikor nem hibázott hatalmasat idén?
A bíró remélem feldugja magának a sípot, ott is annyi hasznát venné mint a szájában, bár lehet ezt még élvezné is. Ennyire egyértelmű pirosat rég látni, erre még szabadot se fúj.
Indiszponáltak voltunk végig, de megérdemeltük a 3 pontot. Szarok voltunk magunkhoz képest, de függetlenként sokkal többet tettünk a győzelemért mint az Osasuna, erre kinyalják a sport 1-en kb a seggüket, amikor a második félidőben helyeztecskéjük se volt, elsőben se voltak jobbak semmivel.
Busquets meccsenként sarkazik egy szépet, amúgy meg nem domináns védekezésben és csak a hátrapasszt ismeri. Nagyon idegesítő.
Egyedül Iniesta és Puyol emelhető ki, bár én Ibrát se illetném rossz szóval, amit tehetett megtette, használható labdát nem kapott ,pirosat harcolt ki.
93. percben nem lehet elveszíteni egy meccset.
Richardinho
Barça B

2009.10.31. 21:59:34

kiábrándító, semmitérő [auto_cenzúra] volt az egész. gratula Pique-nek a megye kettes teljeaítményért
Buitre
Jugador d'estrella

2009.10.31. 21:57:03

A Realnál sima hazai győzelem várható.
A Barca pedig pontokat hagyhat az Osasuna stadionjában.
Mi van?
végül is igazuk volt... :wink:
bár egyébként még én is fordítva mondtam volna, a jelenlegi helyzetet ismerve...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.31. 21:56:58

Az az igazság, hogy az egész csapat gyengén teljesített. Az Osasuna ugyanolyan gyenge volt, mint mindig szokott lenni - mi játszottunk rosszabbul.
Most nem voltam kibékülve Messivel - csomószor adhatta volna a labdát Ibrának, de mégis egymaga akarta megoldani. Rá kell szólni Pepnek. És ha berúgja az utolsó 2 helyzetét, akkor egyébként nem kéne "dühöngenünk" most.
Márquez meg szokás szerint elkönnyelműsködte a meccset, alaposan ráfáztunk erre.
Igazából a Keita-Iniesta-Ibra-Abidal 4-esen kívül a többiek vagy csak átlagos szintet hoztak, vagy önmaguk alatt teljesítettek.

A bíró pedig egy rakás 0 volt, remélem kap eltiltást az óriási hibája miatt. Tul.képpen ez azért számított, akárhogy is nézem: piros lappal kicsit másképp alakulhatott volna a meccs.

szerk.: azért kicsit belegondolva: jobb, hogy a 6-1-es nagy sikernek a "nagy mellénye" most bukott ki, s nem a Kazany ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.10.31. 21:59:19-kor.
pityi
Jugador del Barça

2009.10.31. 21:56:44

Mint a kazany ellen,mindent kihagyunk aztán tessék elment 2 pont. :twisted: :twisted:
kurdt
Megmentő :)

2009.10.31. 21:53:58

gekkodan írta:Iniestán kívül senkit sem lehet kiemelni
De, Puyolt!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.10.31. 21:53:52

Szeretnék gratulálni ehhez.

Az utolsó pillanatokban miért kell bohóckodni,s így elbszni 2 pontot ?

Szégyen.Ez a Busquets gyerek is elmehetne a bánatosba,ő vesztett labdát a gólt előtt,ha jól láttam.Egész meccsen alibizett,egy normális előre passza nem volt.

Marquezről ne is beszéljünk,azt hittem Csigát nem lehet alulmúlni,de neki sikerült.

A bíró egy bohóc.Pirossal kellett volna kifelé a gyereket,szó nélkül.

Áh,elesz a méreg,a tetves madrid meg tíz emberrel nyert.Azt nem értem,hogy ellenük miért nem képes felszívni magát a fostalicska Getafe,csak ellenünk parádéznak.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.10.31. 21:53:17

Nem akarok vészmadárkodni gyerekek, de a Rijkaard-érában is így kezdődtek a dolgok, már nem volt látványos játék, csak néha, mindig hoztuk vezettünk, aztán visszavettünk a tempóból, a helyzeteket már nem használtuk ki olyan könyörtelenül, azt hittük az egy gólos ezetés bőven elég, hova tovább rohanni. Annak meglett az eredméne, utolsó fordulókban elvesztettük a bajnoksgot, aztán jött a mélyrepülés, ez a meccs ennek a formahanyatlásnak minden jelét mutatta, úgyhogy itt az ideje elkezdeni változtatni a fejekben.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.31. 21:52:08

Nem érdemeltünk győzelmet, de ettől még ilyen amatőr módon egy világsztár csapat nem szórakozhat a 93. percben.

Marquezt elkezdik hintáztatni a lefújás előtt centikkel? Piqué rázavar VV-re? Komolyan nem tudom mit gondoljak, olyan gyengék voltunk ma, mint idén még soha. Iniestán kívül senkit sem lehet kiemelni, Keitát is csak a gólja miatt. Messi meccsek óta gyenge, Ibra nagyon akar, de valahogy Leo keresi önmagát. Xavi sem érezte a lényeget, ma nem érdemeltünk volna 3 pontot, mondjuk ki.

Ezért kár volt Rafát behozni, az ukrán sem lett volna rosszabb, csak Ő legalább belevág egy nagyot a lasztiba vagy a gyerekbe.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.30. 17:28:24

Varatrix írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... erok-28875

Mondtam már, hogy imádom a sporthíradót?
Mi van?
Ezek egy másik bajnokságot néznek.
Bocsánat a kifakadásért, de ez egyszerűen nevetséges.
Így linkeljen bárki bármit erről az oldalról. :?
Az, hogy tiltólistás a cucc, valamit elmond arról, hogy milyen minőségű írások vannak ott.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.30. 17:21:48

Mi van?
Nem véletlenül tiltott oldal, meg a szerkesztők is nevetségesek, nem is néznek utána semminek csak írják a hülyeségeiket
Visca El Barca
Kép
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.30. 17:18:26

Mi van?
Egyszerüen nevetséges,nem szoktam olvasni az oldalt dehát áá nem is értem az egészet.ezen csak nevetni lehet....irják hogy Pedro játéka kérdéses?erről valaki tud valamit? :roll:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Lezárt