Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.30. 23:00:22

Chino írta:Figyu, szinte minden focistát buziznak stb. meccseken. Ez is egy velejárója annak hogy profi sportoló valaki.
azért Guti-ra nem véletlen pont ezt a szidalmat szórták, nem azt írom,h helyes ez a szurkolóktól,de elég "érdekes" képek láttak már napvilágot róla az évek során.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.30. 22:55:46

Figyu, szinte minden focistát buziznak stb. meccseken. Ez is egy velejárója annak hogy profi sportoló valaki. Ezt tudni kell kezelni, az pedig hogy Granero azt állítja alapból baromság. Szerinted megmondaná ha úgy lett volna? Nehezen tudom elképzelni. Viszont nem hiszem hogy teljesen légbőlkapott lett volna, lehet, hogy nem azt mondta hogy menj a p...ba, de vmi történhetett, ráadásul nem egy nyugodt állapotban vonult a kispad felé.
Ha Pellegrini elmegy, pedig sztem még nagyobb sz@rban lesz a Madrid. Jön egy új edző, akinek min. 1-2 hónap míg beérik a munkája, addig nem hiszem hogy sziporkázna a csapat. Aki tehetne vmit az sztem -reális esélyeket nézve- Mou, Hiddink, Henk T.C.
A Getafe pedig pont egy olyan csapat aki a nagyoknak be tud tenni, ráadásul presztízsmeccs is. Szal kiváncsi leszek. Remélem meglesz a 6-os előnyünk.
Forca Barca!!!!
marci.
Jugador d'estrella

2009.10.30. 20:09:51

Nem kell ezt túlreagálni!
Gutit egész meccsen buzizták,bemutattot.

A Pellegrinis eset meg csak kamu,ha az orvosi stáb,és Esteban is azt állitja!
(Ha nem,akkor igen nagy [auto_cenzúra] van az öltözőben.)

ui:Márquez is mit pattog?Fölösleges konfliktus ez is.
csakamadrid
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.30. 17:13:09

Nem vagyok meglepődve Gutin , igazábol nem is értem hogy kitartja nagyra, mert szerintem eddig nem sok mindent tett le az asztalra. Pellegrininek szerintem mennie kell még 1 vereség után
Visca El Barca
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.10.30. 17:09:34

tök mindegy, h ki az edző, ha egy perez ül a nyakán. nem hinném, h nagyon megváltozott volna az elnökük a pár évvel ezelőtti önmagához képest, amikor anno del bosqué-t kiszórta a klubjukból. bár... ki tudja?
még az is lehet, h felnőtt a flóri a feladathoz.
és hát az is igaz, h nem is kell feltétlenül ő ahhoz, h kinyírjon egy edzőt, az elődje ugyanezt csinálta capelloval.
mindegy, lényeg, h nem egyszerű ott edzőnek lenni, de egy ilyen nyitással, mint amit pár hónapja bemutattak arrafelé, talán még elnöknek sem az...
elég kemény nyomás van rajtuk, akárhonnan nézem.
és ez nekünk dolgozik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.30. 16:59:34

A Real érzésem szerint ugyanott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Csak a keretet forgatták fel keresztül-kasul.
Ugyanakkor röhejesnek tartom az előszelét a szezonnak.
"Új galaktikus Real Madrid"
"Hazai pályán nyerik majd a 10. bajnokok ligája győzelmüket."
Ahogy beharangozták a játékosaikat.
Talán pont az a bajuk, hogy túl sokat várnak el tőlük.
A változtatások ellenére is egy kupa lett volna a reális elvárás.
És inkább egy Spanyol kupa.
Ami most már nem lesz könnyű feladat.
Ronaldot leszámítva pedig az összes friss igazolás nevetségesen teljesít.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.30. 16:56:51

barca28 írta: Manuel Pellegrini a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Guti egy kisebb sérülés, és nem büntetés miatt marad ki a Getafe elleni keretből. Érdekes, hogy néhány perccel korábban maga a játékos nyilatkozta, hogy tökéletes fizikai állapotban van és készen áll a játékra...

Na ugye hogy ugye.... :D látod Guti barátom kellett neked a szádat jártatni most csüccs van egy ideig..talán nem is baj gyengülni nem fog a Madrid sőőőőt........

Mancini: "A Real Madridot edzeni? Soha ne mondd, hogy soha! Mindig is számos együttessel hoztak szóba. Meglátjuk majd, hogy mi történik a következő hetekben..."

hát vele se lennétek kinnt a gödörböl.........

Más:7végén a Getafe legyűri őket :twisted:

Én is hallottam hogy Mancini neve is felmerült. Igazábol nem nagyon emléxek hogy az Internél milyen munkát végzett, már mint hogy kemény kezű edző vagy milyen??
Visca El Barca
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.10.30. 16:50:06

Szánalmas a madridi sajtó. Csoda volt h eddig jöttek folyamatosan a jó eredmények. Fél csapat le lett cserélve, eddig se volt vmi szemkápráztató a játék, csak eddig a sztárok 1-1 villanásukkal megoldották a dolgot. MOst meg 1 vereség után már a sajtó edzőt akar cserélni. Pellegrini jó edző, de úgy néz ki h képtelen lesz a sztárokat kezelni. Mindenesetre nagyon remélem h Perez elküldi! Ramost is ostobaság volt elküldeni. Ha elküldik, nem tudnak helyette jobbat hozni. Az igazán nagy edzők, akik képesek sztárokat kezelni, rendszerint meg vannak állapodva, elmozdíthatatlanok. Csak néhány példa:
SAF,Wenger,Ancelotti,Mou,Pep...Ezek vagy már hosszú évek óta egy csapatnál vannak, vagy a közelmúltban váltottak csapatot.
Talánk Hiddink és Scolari az, akik jók lehetnének, ezek közül utóbbi egyáltalán nem biztos h beválik, előbbi ellenben remek megoldás lehetne.
A lényeg viszont: ameddig Perez úgy magyarázza be a játkosainak h ők valóságos félistenek, addig az égadta világon senki se lesz képes kezelni őket! :roll:
A Fifa egy szégyen
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.30. 16:45:16

Manuel Pellegrini a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Guti egy kisebb sérülés, és nem büntetés miatt marad ki a Getafe elleni keretből. Érdekes, hogy néhány perccel korábban maga a játékos nyilatkozta, hogy tökéletes fizikai állapotban van és készen áll a játékra...

Na ugye hogy ugye.... :D látod Guti barátom kellett neked a szádat jártatni most csüccs van egy ideig..talán nem is baj gyengülni nem fog a Madrid sőőőőt........

Mancini: "A Real Madridot edzeni? Soha ne mondd, hogy soha! Mindig is számos együttessel hoztak szóba. Meglátjuk majd, hogy mi történik a következő hetekben..."

hát vele se lennétek kinnt a gödörböl.........

Más:7végén a Getafe legyűri őket :twisted:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
ultrasur
Madridista

2009.10.30. 13:55:30

fanbommel, Adebayor és egy rakat focista él ezzel az önkifejezési módszerrel
nagy a nyomás rajtuk szerintem még mindig jobb amit Pepe vagy Cantona csinált. Egy meccsen ezerszer hallani azt hogy bzd meg kabbe, kumma anyád stb és ez is néha előfordul de álszentség ebből ekkora ügyet csinálni.
De részemről lezárom ezt a vitát remélem a közel jövőben nem tesz ilyet Real játékos.
Titinho
Director del Fútbol

2009.10.30. 13:31:18

ultrasur írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8418
Ezt ajánlom a helyi edző jelölteknek a mutogatás meg tényleg parasztság
de egy ilyen meccsen benne van a pakliban és sajnos elég gyakori.
Ahha...
Tényleg, azt fogja nyilatkozni, hogy elküldtem az 'edzőbát a p*csába...persze, hogy nem akarja a nyilvánosság elé tárni, hogy igenis bajok vannak az öltözőben. Csak szólok, hogy hasonló helyzet volt nálunk a Barcánál is Rijkaard utolsó évében (Deco, Ronaldinho, Edmílson esetek pl.) és persze jöttek az interjúk, hogy: Nem...ezek nem igazak, az nem úgy volt! Na ja...persze. A végén kiderült, hogy tényleg úgy voltak azok a dolgok.

A másik dolog meg ez amit a mutogatásról írtál: tényleg parasztság de egy ilyen meccsen benne van a pakliban és sajnos elég gyakori. Hogy micsoda??? :shock: Te milyen meccseket szoktál nézni jóbarát? Ilyen meccsen benne van, meg, hogy gyakori? Nálatok biztos. :lol: Először Capello most meg Guti :wink: Ez egyáltalán nincs benne és óriási nagy parasztság.

De az mekkora volt! Emlékszem, hogy akkorát röhögtem ezen, hogy besírtam:
Kép

És itt van Guti is:
Kép

Mindig is mondtam, hogy Guti csak egy túlsztárolt, szerencsétlen. És még valaki jobb játékosnak tartja egy Xavinál is. :? Atyaúristen...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ultrasur
Madridista

2009.10.30. 13:12:33

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8418
Ezt ajánlom a helyi edző jelölteknek a mutogatás meg tényleg parasztság
de egy ilyen meccsen benne van a pakliban és sajnos elég gyakori.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 13:01:31

Classico-ig remélem még eltöketlenkednek Madridban mert kell a pontelőny, de azután örülnék neki ha magukra találnának. Már megint az egész világ rajtuk röhög, sorra jelennek meg a negatív cikkek stb. Nem szedik össze magukat akkor semmivel sem lesz jobb a spanyol bajokság mit előtte volt. Pedig aztán már tényleg a világ legjobb labdarúgói játszanak spanyolban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kurdt
Megmentő :)

2009.10.30. 12:46:51

Én valamilyen perverz és szemét módon szeretném, ha Perezék elküldenék Pellegrinit.... :oops: :twisted:
Emlékezzünk, tavaly közvetlen a Clasico előtt távozott Schuster is és eléggé jól jártunk (bár valszeg amugy is nyertünk volna)
Ha jövő héten menne Pellegrini, az szvsz ártana annyit a Madridnak, hogy az egyébként nagyon is kiélezettnek ígérkező Clasico-ból mi jöjjünk ki jól....és akkor már remélhetőleg nincs is megállás!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.30. 12:42:59

ozsimiki írta:
bali 15 írta: Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre. :?
hogy mit? azért ennyire ne túlozzunk.

miért érezné meg ezt évekig a brigád? kizárt. max ennek a szezonnak egy részében, legrosszabb esetben rájuk nézve az egészében.

de 3-4 évre? Pellegrini miatt? vicc. azért mert 4 hónapja dolgozik a csapattal?

indokold már meg miért hat ki majd a madridra ez 3-4 év erejéig :?: :roll:

főleg úgy,h az elnök hozzá a playakat,nem az edző, ha jön új edző, simán tud majd vmit kezdeni velük idővel. (de nem 3-4év)
A 3-4 év nekem is soknak tűnik! Nehéz dolog ez, mert nem látunk bele a lapokba, de az előrejáték anyaga nem tűnik rossznak. Ha Pellegrini nem tudja a "sztárokat" helyrerakni, akkor nincs esélye a kispadon! A futballhoz és a Real mezéhez való alázatot, a heti százmilliókat keresőktől meg kell követelni, különben egy nagy szellentésen kívül más nem fog történni és az edző mehet a levesbe. (lehet, hogy már ment is csak még nem tudunk róla) Szerintem, ha most vált edzőt a Madrid, akkor még időben lép a változáshoz, de, hogy találnának-e megfelelő edzőt, azt nem tudom. :?:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.30. 12:26:44

Rivaldo11 írta:Nem lep meg guti viselkedése. Egy pökhendi, túlsztárolt nulla. Az elfogult madridista verzió szerint "tophárom irányító"( :lol: hát persze). Úgy vágnám ki a csapatból, hogy észhez sem térne.
Egyetértek!!!!! :)
R"bali"M
Barça C

2009.10.30. 12:07:12

Boixos írta:
barca28 írta:ezt a cáfolatot csekkoljátok....nagyon baba...pff. Guti ..vicc egy ember...

mondjuk azt nem is vártam el a gyerektől, h azt mondja:
"igen, valóban elküldtem a pcsába az edzőmet."

amikor nekiugrott nemrég casillasnak, azzal (és még több régebbi szereplésével) már bőven bizonyította, h egy idegbeteg állat is tud lenni, ha olyan a szitu, szal mondhat utólag akármit.
Az a helyzet, mint ahogy megírták, mindenki azt hisz amit akar... Aki alapból nem szereti Gutit az úgy is azt mondja hogy ez így történt, a többiek meg az ellenkezőjét... De ami nem történt meg azt nem lehet bevallani... Ha meg valóban elhangzott az ominózus beszólás, akkor az a következő néhány meccsen ki fog derülni...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.29. 23:56:08

bali 15 írta: Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre. :?
hogy mit? azért ennyire ne túlozzunk.

miért érezné meg ezt évekig a brigád? kizárt. max ennek a szezonnak egy részében, legrosszabb esetben rájuk nézve az egészében.

de 3-4 évre? Pellegrini miatt? vicc. azért mert 4 hónapja dolgozik a csapattal?

indokold már meg miért hat ki majd a madridra ez 3-4 év erejéig :?: :roll:

főleg úgy,h az elnök hozzá a playakat,nem az edző, ha jön új edző, simán tud majd vmit kezdeni velük idővel. (de nem 3-4év)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.29. 23:01:12

Boixos írta:egyszerűen nincs idejük arra, h "majd összeérjen a brigád",
És soha az életben nem is fog összeszokni. Mert a türelmetlen vezetőség elküldi Pellegrini-t és az új edző új filozófiát hoz és ahoz is muszáj lesz hozzá szokni. Ha a Madrid elküldi Pellegrinit akkor elintézték magukat a következő 3-4 évre. De biztos hogy nem küldik el. Remélem nem ennyire hülyék. :?
levproff
Director del Fútbol

2009.10.29. 23:00:38

Rivaldo11 írta:Nem lep meg guti viselkedése. Egy pökhendi, túlsztárolt nulla. Az elfogult madridista verzió szerint "tophárom irányító"( :lol: hát persze). Úgy vágnám ki a csapatból, hogy észhez sem térne.
Azért nem mindenki..a "fele" elküldené Gutit melegebb éghajlatra! :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.29. 22:56:34

Nem lep meg guti viselkedése. Egy pökhendi, túlsztárolt nulla. Az elfogult madridista verzió szerint "tophárom irányító"( :lol: hát persze). Úgy vágnám ki a csapatból, hogy észhez sem térne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hau30
Capitá del Barça

2009.10.29. 22:36:24

karika880616 írta:Real drukker vagyok immár 10 éve. Úgy érzem az is egy nagy probléma, hogy a csapatom a múltból próbál megélni. Látva a keddi mérkőzést, azt kell hogy mondjam a sírás határán voltam. Ezzel a vereséggel a Real kinevettette magát az egész világon. És utána Valdano nyilatkozza azt, hogy bocsánatot kérünk a Madridizmustól. Az az igazság, hogy évek óta ezt mondják, mindig és mindig bocsánatot kérnek. Ők nem foglalkoznak semmivel, nagyszerűen megélnek, de mi szurkolóknak, átlag embereknek szarabbul esik egy ilyen vereség, mint a csapatnak. Legalábbis én nekem.
Remélni merem hogy innen már csak felfelé vezet út. Remélem, hogy a csapat visszanyeri becsületét, mert ezzel a meccsel úgy érzem teljesen elszállt az is. Én úgy hiszem, kellene egy olyan edző a Real-hoz, aki ki bírja hozni a max tudást a játékosokból, mert a keret az nagyon erős, de a játékosok nem tudják magukból kihozni a jó teljesítményt. Sajna a jelenben csak 2 ilyen edzőt látok, az egyik Guardiola, a másik Sir Alex, talán még Wenger, de mindhármuknak 0% esélyt adok hogy érkezzen, talán még kevesebbet. Ha én lennék ott elnök, csakis olyan játékosokat igazolnék, akiket az edző kinéz magának. De persze akkor nem lenne ennyi pénz a marketing-, a reklám, és a tévéjogok bevételéből.
HALA MADRID
Ez őszinte volt, és mindenben igazad van,de hogy bíztassalak elég korán jött a gyomros a Madridnak, és bizony meg van rá az esély,hogy fel állnak a padlóról.Valószínű szép lassan meg is teszik,és akkor kiélezett küzdelem lesz.Győzzön a jobbik!Visca Barca!
karika880616
Barça C
Kapcsolat:

2009.10.29. 22:29:08

Real drukker vagyok immár 10 éve. Úgy érzem az is egy nagy probléma, hogy a csapatom a múltból próbál megélni. Látva a keddi mérkőzést, azt kell hogy mondjam a sírás határán voltam. Ezzel a vereséggel a Real kinevettette magát az egész világon. És utána Valdano nyilatkozza azt, hogy bocsánatot kérünk a Madridizmustól. Az az igazság, hogy évek óta ezt mondják, mindig és mindig bocsánatot kérnek. Ők nem foglalkoznak semmivel, nagyszerűen megélnek, de mi szurkolóknak, átlag embereknek szarabbul esik egy ilyen vereség, mint a csapatnak. Legalábbis én nekem.
Remélni merem hogy innen már csak felfelé vezet út. Remélem, hogy a csapat visszanyeri becsületét, mert ezzel a meccsel úgy érzem teljesen elszállt az is. Én úgy hiszem, kellene egy olyan edző a Real-hoz, aki ki bírja hozni a max tudást a játékosokból, mert a keret az nagyon erős, de a játékosok nem tudják magukból kihozni a jó teljesítményt. Sajna a jelenben csak 2 ilyen edzőt látok, az egyik Guardiola, a másik Sir Alex, talán még Wenger, de mindhármuknak 0% esélyt adok hogy érkezzen, talán még kevesebbet. Ha én lennék ott elnök, csakis olyan játékosokat igazolnék, akiket az edző kinéz magának. De persze akkor nem lenne ennyi pénz a marketing-, a reklám, és a tévéjogok bevételéből.
HALA MADRID
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.29. 21:25:34

sztem egyébként ott krták el a madridnál ezt az egész dolgot, amikor capellot elzavarták, de ezt a lemezt már eléggé túljátszottuk...
Így van. Capello és Del Bosque között nem volt semmi elképzelés Madridban. Capelloval elkezdődött vmi, de nem hagyták dolgozni, abból amit ő felépített Schuster még megélt egy évig, azóta megint semmi.
Bár idén még nagyon korai lenne őket temetni, egy éppen épülő csapattól nem is lehet rögtön nagy eredményeket várni, idő kell hozzá. Csak hát a rengeteg befektetett pénz, és a sajtó hatalmas nyomást rak rájuk, a szurkolók is türelmetlenek, a kérdés, h az elnök türelmes-e. Perezt nem ugy ismerem, h nagyon türelmes lenne az edzőkkel, anno az izzadós csávót is(szégyellem, de nem jut eszembe a neve, pedig nagy alakja a labdarúgásnak) kidobta pár meccs után mint a macskát sz.rni, meg lúzerburgert is az első nagyobb gödörnél kirakta.
Ha most Pellegrinivel is ezt tenné, hatalmas hibát követne el(amit én nem bánnék), hagyni kell dolgozni az öreget, és télre/tavaszra talán kialakul egy valóban erős csapat.
Szvsz Gutit viszont ki kell rakni a keretből, télen elzavarni!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.10.29. 21:24:40

barca28 írta:ezt a cáfolatot csekkoljátok....nagyon baba...pff. Guti ..vicc egy ember...

mondjuk azt nem is vártam el a gyerektől, h azt mondja:
"igen, valóban elküldtem a pcsába az edzőmet."

amikor nekiugrott nemrég casillasnak, azzal (és még több régebbi szereplésével) már bőven bizonyította, h egy idegbeteg állat is tud lenni, ha olyan a szitu, szal mondhat utólag akármit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt