albicelesteX írta:Fiatal még,fejlődhet még, de idáig ez pocsék!Kölcsönbe el kellett volna engedni,küldeni,menni,kérni hogy mehessen!Azért nem egy Messi ez már most látszik!Lehet Ő is ilyen üstökös lesz!Azért valljuk be mondjuk egy BL meccsen vagy egy bajnokin is mikor vagyunk nyugodtabbak, ha Ő kezd vagy ha Ibra?Ha akkora ász lenne!Akkor nem lenne meleg a pite egy esetlege Ibra sérülés esetén!De sajnos meleg...
Hát ezen megakadt a szemem. Semmi személyeskedés, csak saját vélemény.
Az, hogy Ibra ha pályán van, nyugodtabbak vagyunk... Amikor Henry kezdett középcsatárként, akkor is nyugtalanabb voltam, mint amikor aztán Ibra beállt. Ibra a top3-ban is lehet hogy első - csatárokról beszélünk - szóval ez így szerintem nem fair Bojannal szemben.
És az, amit én le akarok írni:
Bojan idén jól játszott! Ha voltak "sztártársak", akkor neki is ment. Egy 19 éves gyerektől - most kb annyi lehet - ne várjuk már el, hogy húzza a csapatot. Messitől se várta ezt senki ennyi idősen. Kicsit nagyok letek az elvárások Messi felnevelése óta. Egy átlagos focista 24-25 éves korára éri el csúcsformáját, Ini is most lett ász. Ez most a Pedro ügyhöz is mondom, de Bojanra is igaz. És habár tényleg nem számít sokat az ifi ligában nyújtott teljesítmény, de az 1000 gól - majdnem - azért valamit csak jelent. Itt valóban nehezebb dolga van, de még a teste se fejlődött ki teljesen, - mivel még 20 sincs... - ennél még lesz erősebb alkatú is.
A posztja valóban lehet, hogy egy csatár mögött lenne az igazi, ezért örülnék neki, ha Ini-Ibra-Bojan-Messi sor lenne pályán, akkor Ini néha kimehetne szélre, Bojan meg be középre. De amúgy azt sem értem, ha olyan vészesen szörnyű, akkor miért rúgott a szezon elején elég sok gólt? Tudom, hogy nem azok a klaszis gólok voltak, de azért ő is termelt a sérülése előtt. Az meg, hogy a sérülés utáni első meccsén - a cseréket nem számolom, az semmire nem volt jó - nem teljesít úgy, mint a sérülése előtt?! Micsoda bűn! Iniesta pl rögtön csúcsformában játszott nem? Kicsit nagyok lettek az igények... Lehet, hogy nem lesz egy Ibra kaliberű csatár, de egy Villa szintet szerintem megüthet hamarosan. És még nincs itt az ideje, hogy kitörjön a nagyon tehetséges kategóriából, még 20 sincs!!!!! Szóval adjunk már neki időt!! Úgysincs senki, aki veszélyeztetné a fejlődését az ifiből... Pedro talán, mert benne jobban bízik Pep, de elvileg nem egy poszton játszanak.
Amúgy csak plusz infóként írom: A felkészülés alatt Bojan sokszor volt balszélső, és a befelé húzásait Pep is nagyon dícsérte. Ezt tényleg érzi, általában helyzetbe tud kerülni többször egy meccsen. Csak a befejezésnél vannak néha gondok még, mert leszáll a köd. De szerintem ezért is jó, hogy maradt, mert Ibra ebben tud neki segíteni - meg Henry és Messi is.
Egy szó mint száz, szerintem még korai a nagy robbanást várni, egy kis türelem kéne emberek! Egy Ibra kaliberű csatár esetleges kiesése mindencsapatot megviselne, szóval ezt ne hozzuk fel már - pl CR9 kiesése is megviselte a Realt, mert lássuk be, azóta kapnak ki folyton. Csak egy kis bizalom kéne, és türelem, hogy egyáltalán elérje a sérülése előtti formát, aztán lehet szidni megint.. De ne a sérülése utáni első teljes meccsén, ahol az egész csapat gyötrelmesen unalmas volt - kivéve 2-3 embert.
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, remélem azért valaki elolvassa