Az első gól előtt adott egy hatalmas keresztlabdát, az is pompásra sikeredett.

Idény elején lehengerlő volt, aztán megsérült. Azóta keresi önmagát. Nekem a mai meccsen is tetszett a játéka, csak nem volt nagyon mérvadó a dolog, mert egy már megtört csapat ellen állt be. De beállása után sztem Pedro aktívabb lett, tehát jól mozgott Krkic és ráadásul jól ki is vette a részét a kényszerítőkből, volt egy-két zseniális labdája 15 perc alatt, csak sajnos Messi elszúrta az egyiket, a többire meg nem emlékszem.kanty írta:Nagyon görcsösen játszott ma.
Látszik rajta, h nagyon akar bizonyitani, de ez a teljesitményét hátráltatja.
Érzi ő is, h egy esetleges rossz szezonnal nem lesz biztos a helye jövőre.
Én sajnálnom, h nincs formába. Nagyon birom a stilusát és úgy érzem, h egy nagy tehetség. Remélem hamarosan valami változni fog nála, pozitiv értelembe.
Itt a pont.Colos írta:Mellesleg Ibra ennyi idősen még a Malmöben játszott (8 meccsen 3 gólt szerzett a szezonban). Ha már "muszáj" hasonlítgatni...
Hát ezen megakadt a szemem. Semmi személyeskedés, csak saját vélemény.albicelesteX írta:Fiatal még,fejlődhet még, de idáig ez pocsék!Kölcsönbe el kellett volna engedni,küldeni,menni,kérni hogy mehessen!Azért nem egy Messi ez már most látszik!Lehet Ő is ilyen üstökös lesz!Azért valljuk be mondjuk egy BL meccsen vagy egy bajnokin is mikor vagyunk nyugodtabbak, ha Ő kezd vagy ha Ibra?Ha akkora ász lenne!Akkor nem lenne meleg a pite egy esetlege Ibra sérülés esetén!De sajnos meleg...
Valószínű, mert egyáltalán nem megy neki centerben. Az ifjúsági csapatokat felesleges összehasonlítani a "nagyokkal"! Javaslom, nézd meg az első fordulós Gijon elleni meccset, Bojan játékát és posztját. Utána meg nézd meg a tegnapelőtti produkcióját.chi omega írta:bojan soha nem játszott balszélsőt. minden edzőjénél középcsatár, az ifjúsági csapatokat is beleértve. dehát biztos ők a hülyék.recrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
Azért ilyen testalkattal más bármelyik ifi korosztályban játszani, meg más európa legjobb 31, és spanyolország legjobb 19 felnőtt-profi csapata ellen tolni.chi omega írta:bojan soha nem játszott balszélsőt. minden edzőjénél középcsatár, az ifjúsági csapatokat is beleértve. dehát biztos ők a hülyék.recrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
bojan soha nem játszott balszélsőt. minden edzőjénél középcsatár, az ifjúsági csapatokat is beleértve. dehát biztos ők a hülyék.recrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??
Azért ez így szerintem kicsit erős. Akkora sztár mint Messi? Na ne már. Én speciel semmi kiemelkedőt nem látok benne, ami miatt Messi nyomába érhetne. Nem rossz játékos ugyan és még fiatal is, de szerintem nem ugyanaz a kategória. És azzal is vitatkoznék, hogy a természetével ne lennének gondok. Én Messi-t a mai napig nem látom úgy kiakadni 1-2 szabálytalanság, vagy elrontott helyzet miatt, mint Bojan-t. És nem csak Messi-t, hanem a Bojan-hoz hasonló korú fiatalokat sem. 2007 óta mindenki a nagy dobásra vár tőle, hogy majd most megmutatja, de aztán megint semmi. Csak nehogy ő is az a bizonyos "örök igéret" maradjon.barca28 írta:nem csak őő Fabregas isgygerike írta:Én bizok benne, fiatal, tehetséges és jó játszott a sérülése előtt. Minden esély megvan rá hogy majd 1 pár meccs mulva ott folytatja. Én személy szerint nem örülnék ha elmenne , remélem egyedül dos Santos volt olyan türelmetlen![]()
Más: _Minden esélye megvan hogy akkora sztár legyen mint Messi a körülmények adottak a tehetsége vitathatalan és a természetével sincs semmi gond..drukkolok neki én lennék a legboldogabb ha végre megérne a srác
Továbbmegyek: jól érzi a passzok ritmusait, aránylag jól tartja a labdátrecrea írta:Lehet, hogy leírták már előttem páran, nem olvasom vissza! Bojan nem középcsatár (nálam!), hanem szélső, balszélső. Gyors, jól cselez, nem fárad, agilis és nem való középre, ahol a hentes középső védőkkel kell verekedni!!! Ez nekem annyira szembetűnő. Másnak is??