Capon írta:Én valahogy a ő helyét nem látom a 4-3-3-as felállásban. Nem középcsatárt kéne játszani mert úgy elnyomják. Inkább a két támadó mögött tudom elképzelni a srácot. Vagy egy 4-3-2-1-ben szerintem tökéletes lenne Messivel Ibra mögött. Persze ezek csak nüanszok ki hány méterrel áll előrébb vagy hátrébb.
ez egy jó felvetés, valóban kellene picit változtatni a felálláson HA őt stabil játékossá akarjuk faragni,mert tehetsége megvan,de még közel sincs olyan rutinja,és önbizalma,hogy biztos kezdő tudna lenni.
Viszont a felálláson nem igen szoktunk változtatni, pedig a jelenlegiben nem tudom elképzelni,hogy középen,vagy jobb szélen tudna annyit alkotni,hogy valahogyan a kezdőben találja magát. Ibra és Messi mellett nem lehetséges ez. maradt a bal szél...azt vagy erőltetni kellene,vagy nincs jobb ötletem:S
ha ugyanis a bal szélre hozunk télen,vagy jövő nyáron egy sztárt (Ribery,Binho,vagy Silva, Mata (bár ő lehet nem oda) akkor megint csak nem fog eljönn Bojan ideje, egyszerűen nem marad posztja,ahol stabil kezdővé tudna FEJLŐDNI,ÉS VÁLNI .
tudom, még fiatal, viszont valamikor ki kellene majd lépnie a "deapadonottvanbojanazóriásitehetség" kategóriából. ezt a "kilépést" pedig ilyen felállásnál és kezdő csapatnál nem tudom elképzelni.
bal szél egyedül ahol próbálgatni lehetne, nagyon reménykedem,hogy feküdni fog neki,és úgy igazából berobban idén,mert óriási kincs.
na meg persze felállás változtatás,amit írtál, azt is nagyon megnézném,de hát a hagyományok ott vannak...