Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy idős Bojannal, és most úgy néz ki, ő tart előrébb, pedig Bojan hamarább robban be. Csak Mario megkapta az elegendő lehetőséget a fejlődésre, sajnos a mi Bojanunk nem.Game90 írta:Inter már 4-0-ra vezet a Palermo ellen az első félidőben.
Balotelli most nagyot játszik: kiharcolt egy büntetőt, 2 gól, 1 gólpassz.
Eto'o 2 gól.
A Milan már nagyon sokszor hozott is az utolsó pillanatokban pontokat, most ők hagytak ott két pontot, ez van. Én nagyon örültem neki, megszakadt egy 3 meccses máksorozatbarca28 írta:áááááh ezt nem hiszem el igy elbukni 2pontot ...![]()
![]()
enyhén voltam ideges....a 90.percig vezettünk erre a hosszabitásba egyenlitett a Napoli.......csak azért is forza rossoneri![]()
![]()
Igen. Elég csalóka kép. A sampdoriával idén másodszorra fordul elő, hogy a nagy csapatok ellen kevesebbet hozott (Fiorentina ellen is ők voltak esélyesek, főleg, hogy akkor még Firenzében a formát keresték). Az Intert megskalpolták, pedig akkor Murinnyóék jobb formában voltak, mint most a Juve. De én sem estem hasra a Juve játékától, az az 5 gól nagyon csalóka, mert több van a Sampban ennél, a Juvéban meg bőven kevesebb.barca99 írta:
Erre toltak nekünk egy erős közepes meccset.
Bár nem nagyon érdekelt, de. Csak én láttam úgy, hogy Diego ide vagy oda, alig van kreativitás a Juvéban? Kb. Barca szinten borították fel a pályát, a Samp alig ment át a felezőn, de amit a Juve a labdával csinált... Tök mindegy, hogy szélről, vagy középről, de ívelték be a csatárnak. Nem ez a meccs fog meggyőzni, hogy engem a Juventus is képes szórakoztatni, bár 5 gól az végülis 5 gól.
Hát meg se lepődtem, hogy a 90.perctől kaptak 2 góltMikaos írta:Nem jó ez nekik...csak a 0-1-es állás a garancia a sikerreCapon írta:Na vezet a Milan 2-0-ra. Kivételesen nem hátrányból kezdik a meccset.![]()
Egyébként előbb-utóbb véget kellett, hogy érjen a rövid menetelésük, amiben azért volt szerencse. De azt hiszem, ez elég volt nekik arra, hogy -ha a bajnoki címért nem is, de: - a dobogóért harcban maradjanak. És ennek örülök. Imádnék látni egy Inter-Juve-Milan harcot, lehetőleg nem Inter-győzelemmel a végén
Erre toltak nekünk egy erős közepes meccset.barca99 írta:Amellett, hogy Pazzi és Cassano kva nagy játékos.gekkodan írta:Del Neri pedig hatalmas edző.Komolyan mondom, a Samp meccsei nagyon élvezetesek, a "hülyegyerek" nagyon jó labdákat oszt, és jól cselez, Pazzini meg veszett gólerős.
Nem jó ez nekik...csak a 0-1-es állás a garancia a sikerreCapon írta:Na vezet a Milan 2-0-ra. Kivételesen nem hátrányból kezdik a meccset.
Amellett, hogy Pazzi és Cassano kva nagy játékos.gekkodan írta:Del Neri pedig hatalmas edző.
Én is Milános vagyok olaszban, de sajna évek óta csak szenvedés amit művelnek a bajnokságban. Idén sem érzem a csapatban hogy odaérjenek legalább a 2. helyre.Livia Drusilla írta:Álom, álom...sajna...barca28 írta: ...Én a Milannak drukkolok a SeriaA-ba már megérdemelne egy bajnoki címet...de ha az nem jön össze akkor lehet hogy a bl-ben alakitanak egyet megint?elképzelhető...majd meglátjuk...
Miért érdemlik meg?barca28 írta:már megérdemelne egy bajnoki címet...de ha az nem jön össze akkor lehet hogy a bl-ben alakitanak egyet megint?
Álom, álom...sajna...barca28 írta: ...Én a Milannak drukkolok a SeriaA-ba már megérdemelne egy bajnoki címet...de ha az nem jön össze akkor lehet hogy a bl-ben alakitanak egyet megint?elképzelhető...majd meglátjuk...
Barcaman14 írta:Most vettem észre, hogy Olaszországban bajnoki fordulót rendeznek!
A Milán meg könnyen megéghet a Napoli ellen ma este!
Bizonyosan megnézte. Csak mindenki tudja, h Inter szurker vagy, így jött ide az Inter.LG írta:Hogy jön ide az Inter?Fecooo írta:nem akarok vitát generálni, de LG süt rólad az "Inter-drukkerség"
én se kedvelem se a milant, se az intert, de nem írok így egyikről se, pedig a műgirnyó-féle csapatok(ez alól az inter se kivétel...) "játékaival" vallatni lehetne...
szóval én a helyedben nem fikáznám annyira a milant, pláne, h az inter se különb, "csak" eredményesebb...Szó nem volt róla
Nézd meg mire írtam a hsz-t
Hogy jön ide az Inter?Fecooo írta:nem akarok vitát generálni, de LG süt rólad az "Inter-drukkerség"
én se kedvelem se a milant, se az intert, de nem írok így egyikről se, pedig a műgirnyó-féle csapatok(ez alól az inter se kivétel...) "játékaival" vallatni lehetne...
szóval én a helyedben nem fikáznám annyira a milant, pláne, h az inter se különb, "csak" eredményesebb...
Mikivel értek egyet, a Milan mióta én követem a futballt, nem játszott még támadófocit, ugyanezt a [auto_cenzúra] adta el, h eredményesen, hol nem. Szerencsére mostanában inkább nem, de most 3 meccset csak bemakkoltak zsinórban.Mikaos írta:Én úgy érzem, hogy a rombusz-alakzatos-rövidpasszos-kiugratásos (akár lesipuskásos is!) gólok inkább a támadóbb felfogásban férnek el, mint a defenzívebb jellegűben.ozsimiki írta:az meg a másik pikantéria,hogy ezt Te írod,és pont rájuk, amikor pl egy M.U.t meg oltasz amikor csak lehet. elárulom neked, még a deffenzívebb M.U. is lényegesen közelebb áll a FOCI-hoz,mint a Milan. legyen az 2001,2004,2005,vagy épp 2009.
Az első három időpontoddal nem igazán értek egyet, 2009-el viszont egyértelműen igen. Ezért is írtam, hogy sajnálom a jelenlegi szenvedésüket, hogy ennyire pocsékul játszanak.
Nem tudom, nekem a 200X-es Milanból is inkább a támadó jelleg van meg. Persze nem olyan stílusban, mint a Barca v. Arsenal.
Az, hogy sokszor szerencséjük volt: aláírom. De attól még a játékuk nem lesz defenzív és kontrás.
Te így emlékezel, én egész máshogy, bőven defenzív kép jött le róluk hosszú évek alatt nekem. szóval ebben nem fogunk egyetérteni. Ozsi
Én úgy érzem, hogy a rombusz-alakzatos-rövidpasszos-kiugratásos (akár lesipuskásos is!) gólok inkább a támadóbb felfogásban férnek el, mint a defenzívebb jellegűben.ozsimiki írta:az meg a másik pikantéria,hogy ezt Te írod,és pont rájuk, amikor pl egy M.U.t meg oltasz amikor csak lehet. elárulom neked, még a deffenzívebb M.U. is lényegesen közelebb áll a FOCI-hoz,mint a Milan. legyen az 2001,2004,2005,vagy épp 2009.