Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem pacth! Csak a fejét rakja bele, de ha alapba nincs benne akkor más játékos helyett kéne átírni!Mogyi írta:itt egy patch
http://www.pes-patch.com/2009/04/adem-l ... nesia.html
kérem valaki próbálja ki nekem h működik-e a játékban
csak mert nekem nem akar összejönni a letöltés és így nemtom kipróbálni viszont megöl a kíváncsiság
(a PES 09!-hez van)
Előre is köszi
Ezen felül csak nekem tűnik úgy, h a test-test elleni küzdelmeket soha nem nyerik meg a játékosaim? pl. a ellenfél simán leviszi szélre és senki nem áll be eléPuyol05 írta: na ezzel vitatkoznék. nálam pont most csapta ki a biztosítékot! ha én csúszok, vagy amgy akarok szerelni, akkor azt mindig lefújja, + még lap, nagy ritkán nem kapok, de ugyan azt a szabálytalanságot az ellennek befújja!!!ez hihetetlen számomra. eddig 2 11-est kaptam, amiből 1 gól lett, szabadrúgást is kaptam már egy párat, de kb a 10-t nem kaptam annak, mint amit ellenem fújtak be. szóval számomra ez az egy hiba van a játékba. de ez viszont nagyon ott van. a későn regálással meg nekem nincs gondom. csak még azzal, hogy ha egy játékosa az ellennek megkapja a labdát, akkor az az első dolga hogy lefut a vonal mellé és ott próbálja meg elvinni a labdát. ha ez egyszer kétszer fordulna elő, azt mondom: "oké"! na de hogy majdnem minden egyes alkalommal az már egy kicsit sok. és még is kivel érjem utol pl Kakát, vagy Cr-t?
![]()
![]()
a másik meg: kapjak gólt én is, sőt kapjak ki én is mert nem mindig csak nyerni kell, hiszen ugy nem lehet ujakat tanulni, de hogy ilyen csicska gólokat kapjak mindig, az már felgfoghatatlan számonra.Jön a csatár, az egyik bekkem szabályosan faltolja de mire észbe kap, hogy hol a labda addigra a támadó már régen felkele és továbbment. rosszabbik esetben 3-an 4-en mennek rá és mégis mindig átpattan valahogy a labda a lábak között! hazugság nélkül eddig kb 15 gólt kaptam a bajnokságban, és már majdnem a vége felé járok, de még egy normálisat nem kaptam. az összes olyan volt, hogy valahogy bepattant, vagy 8 ember között valahogy átvitte, és senki nem rugta ki előle...
![]()
bocsi, hogy hosszú lett csak egy kicsit kibuktam már...![]()
akkor várj, amíg lesz görbe. figyelj arra, hogy sokat játszon és akkor elkezd felfele menni majdBarcaádám írta:mind2 edzőm lv 5 ös ami max támadónak megfelelően van beállítva görbe nincs 1 hónapja van csak nálam...
min
mind2 edzőm lv 5 ös ami max támadónak megfelelően van beállítva görbe nincs 1 hónapja van csak nálam...Puyol05 írta:nézd meg a Training-nél, hogy milyen edzések, és hogy vannak beállítva. és az sem mind1, hogy a edződ milyen szinten van. mert ha ezen akartál spórolni, hogy levetted az edzőt minimumra majdnem, akkor megszívtad sztem. de nézz be az edzéshez. és nézd mega fejlődési görbéjét is.Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.
MLben veettem egy elég jó 21 éves sokoldalú japán játékost.
jól játszik, de az edzések és meccsek után nem fejlődik semmit nem gyűjt tapasztalatot(pontokat) és eléggé piroslik lefele.
ez hogy lehet hogy elég jó játékos 21 éves és nem fejlődik???
kérem akinek van ötlete írjon mindenképp nem akarom hogy kidobott pénz legyen !
nézd meg a Training-nél, hogy milyen edzések, és hogy vannak beállítva. és az sem mind1, hogy a edződ milyen szinten van. mert ha ezen akartál spórolni, hogy levetted az edzőt minimumra majdnem, akkor megszívtad sztem. de nézz be az edzéshez. és nézd mega fejlődési görbéjét is.Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.
MLben veettem egy elég jó 21 éves sokoldalú japán játékost.
jól játszik, de az edzések és meccsek után nem fejlődik semmit nem gyűjt tapasztalatot(pontokat) és eléggé piroslik lefele.
ez hogy lehet hogy elég jó játékos 21 éves és nem fejlődik???
kérem akinek van ötlete írjon mindenképp nem akarom hogy kidobott pénz legyen !
olvass visszább egy kicsitcsaby23 írta:Valaki tudna nekem telepítő kódot adni a PES 10-hez??Előre is köszönöm...
nekem mind1 csak adjatok én mindet kipróbálomfaithnomore írta:hát attól is függ milyen neted van...hiába adok neked olyan linket ami gyors, ha nem bírja a neted soha nem fogsz leszedni 2 óra alatt
most, hogy mondom mintha én is láttam volna valahol..azthiszem BaL mód elején a beáálításoknál..de nem biztosbarca_bome írta: de mintha valahol láttam volna a játékban, hogy auto replay: on, de lehet csak káprázott a szemem, nem is tudom miért nem kapcsoltam ki akkor.
de ugye azt tudod, hogy az az izé az arra van, hogy a visszajátszásaidat el tudjad menteni? én azt soha nem kapcsolnám ki, mert akkor nem lenne mit később visszanéznibarca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?
nekem sem ördöngősség, csak egy gól gazdag meccsen már-már idegesít, ennyi, és ha ki lehet kapcsolni, akkor élnék a lehetőséggel!levproff írta:nekem nem olyan nagy ördöngőség...amúgy szerintem nem lehet bár még nem is kerestem rá.barca_bome írta:de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.
nekem nem olyan nagy ördöngőség...amúgy szerintem nem lehet bár még nem is kerestem rá.barca_bome írta:de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.
de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.levproff írta:persze..meg nyomod a escape-t.barca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?
persze..meg nyomod a escape-t.barca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?
na ezzel vitatkoznék. nálam pont most csapta ki a biztosítékot! ha én csúszok, vagy amgy akarok szerelni, akkor azt mindig lefújja, + még lap, nagy ritkán nem kapok, de ugyan azt a szabálytalanságot az ellennek befújja!!!chonggy írta:am sztem a játék legnagyobb hiányossága pont ez,hogy sosem semmit nem fúj le a bíró...
vlxe írta:Üdv!
Ti kaptatok már tízenegyest? Mert én letoltam 50 meccset és volt számtalanszor olyan szitú, ami szerintem tizit ért volna, de semmit nem kaptam meg.
ja,azt elfelejtettem mondani...meg nem is tudtam,hogy ha 1x nyomod,nem megy,mert én elsőből 5-6x nyomtam,azóta is...mr. írta: senki ne,m mondta hogy2* kell megnyomni azt a gombot
Duplán kell megnyomni a C-t, és felteszi a kezét is.mr. írta:Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)