Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mikor lesz már szeptember?LG írta:Amugy már az nso forumát is elárasztotta a hulyeségeivel...1bol topicokat nyitott(Villareal, Sevilla fanclub, Miért utálják a reálosok és a barcások 1mást) Nem semmi a gyerek.
áááá kitfisto...még véletlenul seamíg nem ír fölöslegesen
Pedig még össze is vontunk párszor párat és töröltünk is....Rivaldinho írta:nem azér mondom kitfisto de nap elején még csak 492 hozzászólásod volt!
Csak megtalálod, hogy ne moderálhassunk mi???Morminho írta:hát ez jó... index.hu: főoldal, főcikk: Kurvák, Szarszag, Forma-1
Tudom!De ne legyen igazad!Cooltiszo írta:Rossz idők mindig lesznek.
De remélem nem lesznek rossz idők.Csak bajnokságot nyerjünk!Cooltiszo írta:Az jó dolog, de majd kiderül, ha akkor is a Barcának fogsz szurkolni, akkor elfogadlak igazi Barca szurkolónak.
a Barcát!Cooltiszo írta:Kifestő: tanulmányozd a Barcát, nem érdekel, csak ne írd le a hülyeségeidet, nemtom kiket idegesít még, de engem nagyon irritálsz(ennek tudod az előzményeit), és akkor gyere vissza fórumozni amikor rosszul megy majd a csapatnak, kiáncxsi lennénk hogy akkor kit istenítenél...
MELYIK ÉV december 26-án?Kitfisto írta:Most 11 vagyok de 12 éves leszek december 26-ánLG írta:A multkor még 12 voltál.11 vokMi van te visszafelé oregszel
![]()
ezért már lehet mondani hogy 12 éves vagyok.
Most 11 vagyok de 12 éves leszek december 26-ánLG írta:A multkor még 12 voltál.11 vokMi van te visszafelé oregszel
![]()
A multkor még 12 voltál.11 vok
na jó!én elmondom a teljes igazságot.Enrique írta:Nem baj ám, minden kezdet nehéz...Kitfisto írta:Elárulom hogy még nem láttam játszani mert csak
egy éve drukkolok a Barcának és még csak hallottam róla.![]()
De legalább egész korán kezdted, pár év múlva már kivülről fogod fújni az összes Bárkást!(Remélem...)
Nem baj ám, minden kezdet nehéz...Kitfisto írta:Elárulom hogy még nem láttam játszani mert csak
egy éve drukkolok a Barcának és még csak hallottam róla.