Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKMCarles Puyol Saforcada írta:VALAKI EGY TELEPÍTŐ KÓDOT TUDNA ADNI A PES 2009-hez? gYORSAN
chonggy rosszul írta, C 2x lenyomva (én nagyjából 5-6x szoktam lenyomni és tuti h kéri)mr. írta:mr. írta:
Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)
Nálam soha nem teszi fel azt a mocskos kezétAkkor azt mondd meg mit csinálsz még ugyanazzal a gombbal amivel labdát kérsz. Gondolom nem csak arra jó
Nálam soha nem teszi fel azt a mocskos kezétchonggy írta:nálam felteszi...mr. írta:
Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)attól függ,mikor...ha pl a kapusnál van a laszti,úgy 50 százalék...pontrugásoknál ritkábban,játékban peedig elég sűrűn,persze csak ha közel van a laszti...
nálam felteszi...mr. írta:
Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)
Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)chonggy írta:a C-vel...mr. írta:Mivel lehet labdát kérni? Előre is köszi a választ.
ja,és köszi szépen Kardi,mostmár tudom,hova is szerződtem a BaL-ben...
a C-vel...mr. írta:Mivel lehet labdát kérni? Előre is köszi a választ.
Lehet persze,érdemes beszerezni egy gamepadot,illetve böngészni a peshungary.com-ot.Egyébként bill.-el egyedül bicikli cselt+roulette-t lehet ha jól tudom.Kapus mellet egyébként a labdát belsős lövéssel lehet elrúgni,ami xbox gamepadnál RB+ X.csababarca írta:jah,és cselezni lehet e?
Itt egy nagyon jó patch ami tartalmazza az angol és spanyol bajnokságot már ilettve a németet is részlegesen:chonggy írta:valami patch létezik esetleg??hogy a csapatok neve rendes legyen??és hogy kell telepiteni??csak exe,és kész??
na ez engem is érdekelne!csababarca írta:melyik billentyűzet kombinációval lehet elhelyezni a lasztit kapus mellett?
menj prora ott ua mint eddig....levproff írta:Látom a kapusok nálad sem bravúroznak!FCBarca88 írta:pár jelenet az első ML szezonomból:
Goal mix![]()
Azt tetszik a mostani PES-be, hogy az ellenfél védői tolatnak és így engednek lőni!
Abból nagy gólok szoktak lenni!![]()
tenném még hozzá gyorsan www.torrentz.comyoukos írta:Ilovetorrents.com
freereges
Crackek nincsenek rajta de játékok konzoltól pc ig....
a többire meg google
estleg probáld meg még a www.thepiratebay.com -otlui1698 írta:Van egy tökjó oldal.Mogyi írta:Hello!
pls valaki küldjön egy linket ahonnan a PES 09! gyorsan lejött
Előre is köszönöm!
www.google.hu
Ajánlom minden kétségbeesett keresgélő fiatalnak.
Amúgy nézd még meg ezeket:
http://thepiratebay.org/
http://www.mininova.org/
http://isohunt.com/
stb. stb.
Van egy tökjó oldal.Mogyi írta:Hello!
pls valaki küldjön egy linket ahonnan a PES 09! gyorsan lejött
Előre is köszönöm!
Látom a kapusok nálad sem bravúroznak!FCBarca88 írta:pár jelenet az első ML szezonomból:
Goal mix