Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, nem lehet pénzt ajánlani ami szerintem elég fura.. Meg én azt rohadtúl nem értem hogy miért nem jön hozzám senki?van Bommel írta:Igazolásoknál lehet pénzt ajánlani, vagy azt csak a végén látjuk, amiket el kell fogadni?
gondolom azért mondják inkább a fifát ps3ra, mert a pes10 ugyanaz mindenben gépre mint ps3ra....míg a fifa jobb konzolra ezerszer mint pc-re! remélem segitettem a döntéshozásban.barcafan93 írta:Van aki meg tudja mondani,hogy miért nem ajánják a PES 2010-et ps3-ra? Mert egy csomó hozzászólást olvastam meg véleményt hallgattam és azt mondják,hogy ps3-ra egy nagy [auto_cenzúra] a Pes 2010 inkább a fifa éri megMost kaptam ps3-at és valaki hozzáértő pls segítsen mert kétségbe vagyok esve,mert eddig PES párti voltam,és sztem a PES 2010 tökjó csak idegesít h miért mondják hogy inkább pc-n éri meg:D
HELP PLEASE![]()
Előre is köszönöm
Én tudok adni,msn-re vegyél fel és megbeszéljük.Mogyi írta:valaki tudna küldeni egy linket ahonnan a PES 09! lejött gyorsan??(PC-re)
Elsőnek is a lövéserőt kell megadni, lenyomod a lövés gombot (D) addig amilyen erővel akarod lőni, ha kicsit nyomod lapos lövés lesz, ha tovább nyomod akkor magasabb lövés lesz. Mihelyt megnyomtad a lövés gombot tetszőleges erővel, elkezd nekifutni a játékos a labdának, és ekkor kell az irányt megadni balra vagy jobbra, ill. tv kamerából le vagy fel ugyanígy hosszan nyomva illetve kevésbé hosszan attól függ mennyire akarod szélre helyezni a lövést.levproff írta:Ez engem is érdekelne mert eddig egyet lőttem be azt is középre!van Bommel írta:Mondjátok már meg, hogy kell 11est lőni??![]()
Ja!socio66 írta:Érzésre kell lőni,annyi ideig nyomod a bal,vagy jobb nyilat,amennyire szélre akarod helyezni,és annyi ideig tartod lenyomva a lövő gombot,amilyen erősnek szánod a lövést.
Kik kell tapasztalni,aztán már könnyen megy.
itt egy kép:http://kepfeltoltes.hu/091026/pes_jpg_w ... es.hu_.jpgsjay írta:Keresd meg hogy hová töltötte le a fájlokat és utánna csináld azt amit kell:)Mogyi írta:erre valaki?Mogyi írta:Hello!
lenne egy irtónagy problémám:amit küldött messifan torrentet azt letöltötte a uTorrent és most kiírta h állapot megosztás, és akkor ezzel most mi a halált kezdjek??
vagy ilyenkor mit kell csinálni ha az uTorrent letöltötte??
(nemtudom hogy neke dhogy van meg, osztott isoval vagy összerakottal)
Ez engem is érdekelne mert eddig egyet lőttem be azt is középre!van Bommel írta:Mondjátok már meg, hogy kell 11est lőni??
úgy van h van egy mappa és abban sok filesjay írta:Keresd meg hogy hová töltötte le a fájlokat és utánna csináld azt amit kell:)Mogyi írta:erre valaki?Mogyi írta:Hello!
lenne egy irtónagy problémám:amit küldött messifan torrentet azt letöltötte a uTorrent és most kiírta h állapot megosztás, és akkor ezzel most mi a halált kezdjek??
(nemtudom hogy neke dhogy van meg, osztott isoval vagy összerakottal)
Keresd meg hogy hová töltötte le a fájlokat és utánna csináld azt amit kell:)Mogyi írta:erre valaki?Mogyi írta:Hello!
erre valaki?Mogyi írta:Hello!
Carles Puyol Saforcada írta:üdv
én a pes2008al játszom és szeretnék beújítani. azt szeretném kérdezni, hogy melyiket ajánljátok: pes 2009/pes2010
a ti véleményetek alapján döntök, szóval fontos![]()
Osztom a véleményedet. Szépnek szép lett a játék, meg látni is lehet a potenciált benne, taktikailag is viszonylag korrektül vannak felépítve a csapatok, csak rémesen gyenge lett a kivitelezés. Ez a "hosszú reakcióidő" nálam is kiverte a biztosítékot párszor, nemegyszer tuti gólhelyzetben egyszerűen képtelen a játékosom idejében a labdába rúgni. És ez csak az egyik gondom a sok közül. Eleve szinte mindent elszúrtak, ami nekem az előző verzióban szimpatikus volt. Passzolás, reakcióidő, nehézségi szintek fokozatai (az új PES-ben szvsz már kicsit "fifás" ellenfelek ellen lehet játszani, vagyis ha a gép úgy gondolja, hogy elég nagy a különbség, akkor simán ráerősít az ellenfélre, ami totál nonszensz pl 5-0-nál). A hihetetlen bug-okat már fel sem sorolom, egy korábbi hsz-ben megtettem. Nagy kár ezért a részért, remélem nem jut a PES is a FIFA sorsára:(szergoka írta:Kegyetlenül elszúrták a pes2010-et 1szerűen élvezhetetlen ajáték benne, hihetetlen lassan reagálnak a játékosok, az ellebfél játékosai szinte mindig odaérnek a labdára és megelőzik a játékosaimat. Képtelenség azt a szép 1érintős, rövid passzos játékot játszani mint a 2009-ben, nagyon lassú nehézkes minden és ezáltal idegesítö. Már profi módon is csak egy-két góllal tudok nyerni és azt se szép játékkal, holott a korábbi években top playeren nyomtam szép játékkal.
A szép grafikai újítások a játszhatóság rovására mentek. Pedig szép támadásszövési lehetőségek lennének benne, a játékosok jól helyezkednek, csak lassúak.
szóval hatalmas csalódás nekem ezidáig 10/6
Pedig mennyire vártam már a megjelenést.
Azt hallottam ps3-on élvezhetőbb és nem olyan lassú, már csak ebben reménykedem