lui1698 írta:Na, ebben a pillanatban regeltem én is Hattrickre.
Kíváncsi vagyok rá. Kipróbálom, ártani nem árthat.
ha vki ráér, írhatna pár gondolatot, hogy mi-merre hány méter?
Menedzser képzőt mindenképpen végezd el!
Én amit tanácsolnék még, hogy ezt az idényt hagyd elúszni, ne is törődj vele, csak gyűjtsd a pénzt. Én épp 2 idény közt regeltem, utólag kicsit bánom, mert kevesebb pénzem volt játékosokra.
Selejtet ne vegyél!
Én egy középszerű edzőt szereztem és ahogy elnéztem nem számít annyival sokkal többet egy jó edző, mint egy középszerű, inkább majd a segítők, de erre visszatérek majd később.
Nézd meg a súgóban, hogy milyen posztra milyen képességek szükségesek a jó játékhoz, azok alapján egy megfelelő-jó értékekkel rendelkező játékost vehetsz, aki nagyon hasznos lehet később. Szerintem egy ilyen képességű játékos simán elég 7. osztályba, a következő idényre meg összeszedhetsz egy erősebb keretet, első cél sztem a feljutás, nem az egyből VI. osztályban is erős csapat összeállítása.
Edzésnek én is ajánlom a kapusedzést, mert őket a legkönnyebb edzeni és egész jó kis pénzt lehet belőle csinálni. Az edzésekkel kapcsolatban
itt találsz segítséget, leírást, előrejelzést. Ez alapján is dönthetsz az edzésről. Itt láthatod, hogy segédedzők nagyon sokat számítanak, érdemes sok szakemberrel dolgozni, de vigyázz, ne menj csődbe! Eleinte fenyegethet ez a veszély, csép lassan növeld a segédedzők számát! (Én majdnem megszívtam...)
Még nagyon sok segítséget nyújthat egy segédprogram, ami segít megmondani, hogy ki milyen erős lenne azon a poszton, meg még egyéb információkkal is szolgál: Hattrick Organizer.
Még gyorsan annyit, hogy nekem is az idei az első szezonom és 2. vagyok úgy, hogy akár az elsőt is megvehetném már, tehát nem kell feltétlenül bukni az első szezonban, csak hogy MichaaBee-vel ne értsek egyet.