Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tulajdonképpen mindig "csak" ezek voltak a hibái, de régen minden meccsen legalább 2 őrültséget is produkált, és általában csak ő maga teremtett veszélyt saját kapujáraElBartimaeus írta:Valdésnek 2 hibája van: távoli lövések (ebben is fejlődött azért) és a tömegjeleneteknél a kijövetel.
szerintem távoli lövéseknél is szuper tud lenni, pl a 06/07es szezonban piszkált ki szinte mindent, ami a 16oson kívülről jött. amikor bekap egy távoli potyaízű gólt, az inkább annak köszönhető, hogy sokszor lazázik.ElBartimaeus írta:Valdésnek 2 hibája van: távoli lövések (ebben is fejlődött azért) és a tömegjeleneteknél a kijövetel. Minden másban a legjobb és ezt bátran merem állítani! Nincs még1 olyan kapus, aki a saját 16-osán belül szintem mindent megszerez, kivéd bravúrral hárít 1v1-ben, szenzációsan jön ki a területre belőtt labdákra, stb, stb. Pont ezek kellenek egy Barcába, mert kevesebb a tömegjelenet, mert támad a csapat, kevesebb a távoli lövés kényszer, mert inkább megpróbálják kijátszani ziccerig, de akkor már egy nagyon magabiztos és jó Valdésel kell szembenézniük!
Nem akarok beléd kötni ,de az első mondatod az erős túlzás. Nem volt neki meccsenként 2 hibája (már legalább 2 szezon óta). Igenis sok olyan meccse volt az elmúlt években amit hiba nélkül lehozott. A második mondatoddal egyetértek.Mikaos írta:Nem akarom elkiabálni magamat, de eddig örülök, hogy nincsenek már végre azok az "átlagai" (meccsenként 2 buta hiba).
1 az 1 elleni esetekben mindig is kiemelkedő volt, és mostanában a kirúgásai is rendben vannak. Fejlődött, az fix. Ha így fogja tenni a dolgát, akkor nem lesz kérdés, hogy a spanyol válogatottban legyen a helye.
Na Fernando... Remélem olvasni fogod ezt a hsz-t és hogy láttad a mai meccset. Mert most ő vitte a hátán a csapatot. Kb 7 bravúros védés, vagy 30szor passzolták neki haza a lábdát és én egy rossz megoldásra sem emléxem... Ma bőven jobb teljesítményt nyújtott mint Casillas egész szezonban...Fernando írta:Igen mostanában valóban magabiztos, de azért tegyük hozzá rengeteg dolga nincs. Az meg hogy meccseket nem képes eldönteni... háát. Tudok ellenpéldát is. Tavalyi Chelsea elleni visszavágó? Kicsiket védett... Igazából ezt az oldalát nagyon nem ismerhetjük, mert nincs rákényszerítve, hogy a hátán vigye a csapatot, és nem kell meccseket meghatározó megmozdulásokat produkálnia.
Szerintem a legnehezebb, amit említettél! Minket soha nem szorít be senki a tizenhatosunkra, csak egy-két kósza, de annál nehezebb kísérlettel szokták Őt riogatni, vagy kilépnek és kisebb vagy nagyobb bravúrra van szükség! Szerintem nagyon látványos az eddigi fejlődése és remélem még nincs vége, Barca szintű kapussá érett!Fernando írta:Igen mostanában valóban magabiztos, de azért tegyük hozzá rengeteg dolga nincs.
ez a fizetéses cucc számomra unszimpatikussá tette, de ugyanúgy szorítok neki,h a csapat érdekeit szolgálja, és én is észrevettem amit te, +megőrizte tavalyi magabiztosságát (már a szezon legnagyobb részében), tökéletesen oldja meg eddig a feladatát, rossz szavam nem lehet rá.Capon írta:Nem tartozok a Valdes szeretők közé, gyakran bírálom is. Viszont az elmúlt mérkőzéseken felfigyeltem arra, hogy Valdes nagyon sokat fejlődött a kirúgások terén. Pontosan emberhez vágja ki a labdát. Sajnos nagyon sokszor láttam már tőle, hogy senkitől se zavartatva kivágja a labdát az oldalvonalon. Tényleg szánalmas kirúgásai voltak. Ellenben mostanság meglepően pontosan passzol. Nagy segítség néha, hogy nem kell felcipelni a labdát félpályáig hanem onnan indíthatunk akciót.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.
A mai napon viszont kicsit kapkodott néha miután lassabban próbálta elrúgni a labdát. Megfigyeltem, hogy egyre többször nyugodtan a közelben lévő védőhöz passzolja, nem csak kivágja. Ma ezt akkor sose láttam, amikor Eto'o futott felé!Capon írta:Nem tartozok a Valdes szeretők közé, gyakran bírálom is. Viszont az elmúlt mérkőzéseken felfigyeltem arra, hogy Valdes nagyon sokat fejlődött a kirúgások terén. Pontosan emberhez vágja ki a labdát. Sajnos nagyon sokszor láttam már tőle, hogy senkitől se zavartatva kivágja a labdát az oldalvonalon. Tényleg szánalmas kirúgásai voltak. Ellenben mostanság meglepően pontosan passzol. Nagy segítség néha, hogy nem kell felcipelni a labdát félpályáig hanem onnan indíthatunk akciót.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.