Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Innen csak egyenként lehet leszedni??palesz77 írta:A 3. évad megy. Ajánlom ezt az oldalt, az 5. évadból az új részek 1-2 nap után van feliratos részként... Plusz az előző 4 évad teljes. Ajánlós minden fannak(köztük nekem is)gygerike írta: Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajtaNAgy fan vagyok. Am ez hanyadik évad amit most adnak?
![]()
itt
A 3. évad megy. Ajánlom ezt az oldalt, az 5. évadból az új részek 1-2 nap után van feliratos részként... Plusz az előző 4 évad teljes. Ajánlós minden fannak(köztük nekem is)gygerike írta: Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajtaNAgy fan vagyok. Am ez hanyadik évad amit most adnak?
Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajtaEl fanático írta:A " Scrubs" nálunk Dokik címen futó sorozat is jó, azzal a Dr. House-szerűen utálatos dokival, a többi karakter sem rossz különben...
Az "Így jártam anyátokkal"-t meguntam egy idő után, a "Nevem:Earl"-t is, pedig eleinte még bejöttek...
Na,ha már így bereklámoztam,meg is néztem ma.miihii írta:
Látatlanban debobok egy címet,ami jónak tűnik:
The Elite Squad-Elit halálosztók
Az Isten városa írójától származik és a leírás alapján hasonló lehet.Ergo jóféle![]()
Úgy látszik Kiefer Sutherland - ügyében nem vagy túlságosan képben, kicsit olvass utána a dolognak.Perrero írta:Na ja, tuti alkesz... Ennyi erővel mindenki alkoholista aki néha berúgEl fanático írta:Nem újdonság, de még csak most sikerült megnéznem:
Tükrök ( 7 / 10 )
Egy jó kis thriller - bár több helyen horrornak írják, de szerintem "csak" thriller.
Többeket zavart, hogy Kiefer Sutherland a világmegmentő Jack Bauer után másféle karaktert alakít - amúgy az alkoholizmusa ellen küzdő figura nem áll távol tőle, ha a valós életével is összehasonlítást végzünk.
Maga a film klisés - számomra nem túl zavaróan, de én nem is azért néztem meg, hogy megkeressem azokat a pontokat, ahol bele lehetne kötni.
Néha azért nehéz volt nem észrevenni a párhuzamot például a Poltergreist-al.
Összességében azt mondom, soha rosszabbat.
ha ez tetszett, nézd meg az eredetit (1951)faithnomore írta:Day the earth stood still
egész jó film Keanu Reeves-el
Eccerű.ozsimiki írta:Csillagpor, Képlet: holnap elemzésre kerül![]()
Miihii! Rég jöttél ajánlókkal, én lusta vagyok magam utána járni,és az eddigi felvezetőid 95%ban jó filmeket takartak...
egyre több rossz filmet nézel,vagy egyre kevesebb filmet fedezel fel?
hasonmás nekem is csalódásWillisnél nekem a mérce már megmarad a drágán add az életed "sorozatnál" és ahhoz képest édeskevés.
Nekem annyit se ért.Semmi csavar, semmi izgalom, értelmetlen.Will Smith robotfilm utánzata akart lenni, csak ameddig az 10/10 addig ez 10/2.miihii írta:Surrogates-Hasonmás
Hááát,nem egy olyan nagy szám.Az előzetes alapján nagyobb durranást vártam.Egyszernézős...
Nálam is 10/10 a film. Szerintem is nagyon jó. A csillagport pedig énis csak ajánlani tudom. Eszméletlen jó film.kennyke04 írta:Hasonlóan érzek vele, csak valahogy a másik végén, szvsz nagyon gyenge, de hát ízlések és pofonoksoadroli írta:A Képlet c. filmet látta valaki?
Én most néztem meg,valami hihetetlen jó volt
Hasonlóan érzek vele, csak valahogy a másik végén, szvsz nagyon gyenge, de hát ízlések és pofonoksoadroli írta:A Képlet c. filmet látta valaki?
Én most néztem meg,valami hihetetlen jó volt