barcafan0911 írta:Robinho kell ide. Ő tökéletesen képviseli a Barca támadójátékát. Jobban mint Henry. Kellenek az ilyen képességű játékosok előre, hogy megőrizzük ezt a játékstílust. Mellesleg úgy gondolom, hogy Ibra esetében a csapat inkább alkalmazkodik a svéd játékához, mint Ibra a csapatéhoz. Ez pedig negatívum, annak ellenére hogy milyen jól teljesít. Ezért kell ide Robinho, ő a szélen tudja azt játszani amit Messi a jobbon ( persze túlzásokba ne essünk).
Robinho valóban nagyon jó jobbszélső Barca szempontból. Nem vonalszélső, szerintem ez nálunk alap. Jobblábas, befelé cselez és lő, passzol. El is tudja vinni befele, és beadni ha meg az kell. Sőt, habár nem oszt Xavi szintű zsugákat, egypár jó ütempasszra ő is képes

Erősödnénk vele szinte biztos vagyok benne. Magatartást meg Pep vagy a Klub légköre megoldja, ezt már láthattuk.
Az meg, hogy Ibrához alkalmazkodunk, ő nem hozzánk

Nézd meg egy Interes meccsét. Ha 2 méterre volt tőle a védő labdával, akkor se támadta le. Mostmeg a félpáláyig is visszafut ha kell! Plusz ami sajna eltűnt belőle azok a távoli bombái. Mostmár inkább tökéletes paszokat ad akkoris, ha lőhetne... Ez nekem hiányzik, de ez van.

Szóval Ibra nagyon sokat változott a Barca kedvéért. Az meg, hogy a klubnak is kell... Ez logikus. Eto'o tökre más stílus volt. Ő lehajtott fejjel lefutotta a védőket, és beverte egész sokszor a helyzeteit

De Ibra más, ezt fel kell fogni, amint idomul a csapat tökéletesen Ibrához - meg remélem majd Robinhohoz - megint jönnek a gálák szerintem. De addigis "csak" győzni kell. De az a baj, hogy sosem játszunk gálacsapattal, mert vagy Pedro vagy Keita játszik, és habár a Mali egész jól tolja, Pedro viszont - egyenlőre - nem. Ezért kell Robinho, hogy Ini visszamehessen a középpályára, és ezt ne érezze meg a balszélső poszt... Én azt mondom, gyere kicsi Brazil!!!! Már télen!