Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasd el az összes üzenetemet, amit írtam, utána küldj el!!!!! Nekem abból van elegem, hogy semmi tolerancia nincs bennetek!!!!!!! Mára tényleg beffejeztem.House írta:Pontosan, Sanama. Eléggé unalmas már Kinga, amit művelsz, nem kell ahoz új regisztráció, hogy az agyunkra menj.
Messi: Rossz formában van, el kell fogadni, ahogy az egész csapat, nem tudni mennyi ideig, de remélhetőleg minél hamarabb a régi lesz.
Sanama! Elolvastad az előző üzeneteimet????? Utána ess nekem. Tudom, mi a helyzet Messivel kapcsolatban. Nem vagyok vak. A kritikákat nem mindig írom le, és ez nemcsak Messivel van így. MIELŐTT NEKEM ESTEK!!!!Sanama írta:Kinga !
Már az előző regisztrációdnál is mindenki unta ezt a sok badarságot.
Képes vagy elvonatkoztatni attól,hogy Messi szép, Messi okos,aranyos,hibátlan? Sajnos úgylátszik,hogy nem.
Messi is ember, és igenis most rossz formában van. De senki nem mondta,hogy bármi baj lenne,de meg már jössz játszani a megmentőt,mintha fizetnének érte,hogy csak a jókat írd le Leoról.
Hullámvölgyben van Ő is, mint ahogy az egész csapat.
mess2009 írta:egyetértek mindorokke_barca val! eza fórum nem(csak) a parttalan ömlengés, hanem a józan kritika megfogalmazásának is a színtere, te egyébként fából vsakarikát csinálsz, azt írod:Elismerem, hogy Argentínában nem ment neki a játék....stb ezbizony kritika a javából!lionel10M írta:De neked is el kéne gondolkodnod, hogy nem viselkedem úgy, hogy kritikán aluliak legyenek a hozzászólásaim. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Egyáltalán nem tartom önzőnek, sőt örülök neki, hogy küzd. Henry Iniesta, Pedro nem önzők? messiből hihetelen nagy csaptjátékos lett. Elismerem, hogy Argntínában nem ment neki a játék. Látom, mikor nem játszik jól, de nem kezdem el kritizálni.mindorokke_barca írta:lionel10M, nézd: Itt mi nagyrészt a Barcának szurkolunk, ezzel együtt Messinek is, hogy minél többet tudjon hozzátenni a csapat játékához. Amiatt mert, kritikákat fogalmazunk meg a játékával kapcsolatban, nem kellene nekünk esni. Nem szent és nem sérthetetlen és még csak véletlenül sem tökéletes játékos. Engem kifejezetten zavar pl a gyakori önzősége...
Azon kellene elgondolkodnod, hogy az előző két felhasználóneved miért lett banolva, és hogy a 3ik usereddel az első két hsz után, hogy jött rá mindenki, hogy Te vagy vkinga,krokodil22. Ez a makacs védelmezés teljes mértékben fölösleges. Nem oldasz meg vele semmit, sokkal inkább feszültséget keltesz.
Tudod nemcsak én vagyok kiakadva azon, amit az argentin sajtó művel.
ami a témát illeti egyébként abban kifejezetten egyetértek veled, hogy senki ne bántsa azért mert a kapura tör!! sőt én azt a Messit szeretem igazán. néha éppen azt látom, hogy Ibrával együtt sokszor olyankor is passzolnak amikor már nem kellene.
csakhát ha figyelmesen megnézed az utolsó meccsünket bizony alig találsz olyan momentumot amikor igazából kapura tört volna!! néhány keresztbefutás, gyenge lövések , sok eladott labda, rengeteg értelmetlen vissza(alibi) passz...szóval mostanában inkább ilyesmit látunk ,ezek tények de nem jelentik azt -nálam legalábbis, hogy ne tartanám zseninek és ne miatta(is) szurkoljak a csapatnak. én is bízom benne, hogy hamarosan kimászik a gödörből és még sok örömünk lesz benne!
egyetértek mindorokke_barca val! eza fórum nem(csak) a parttalan ömlengés, hanem a józan kritika megfogalmazásának is a színtere, te egyébként fából vsakarikát csinálsz, azt írod:Elismerem, hogy Argentínában nem ment neki a játék....stb ezbizony kritika a javából!lionel10M írta:De neked is el kéne gondolkodnod, hogy nem viselkedem úgy, hogy kritikán aluliak legyenek a hozzászólásaim. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Egyáltalán nem tartom önzőnek, sőt örülök neki, hogy küzd. Henry Iniesta, Pedro nem önzők? messiből hihetelen nagy csaptjátékos lett. Elismerem, hogy Argntínában nem ment neki a játék. Látom, mikor nem játszik jól, de nem kezdem el kritizálni.mindorokke_barca írta:lionel10M, nézd: Itt mi nagyrészt a Barcának szurkolunk, ezzel együtt Messinek is, hogy minél többet tudjon hozzátenni a csapat játékához. Amiatt mert, kritikákat fogalmazunk meg a játékával kapcsolatban, nem kellene nekünk esni. Nem szent és nem sérthetetlen és még csak véletlenül sem tökéletes játékos. Engem kifejezetten zavar pl a gyakori önzősége...
Azon kellene elgondolkodnod, hogy az előző két felhasználóneved miért lett banolva, és hogy a 3ik usereddel az első két hsz után, hogy jött rá mindenki, hogy Te vagy vkinga,krokodil22. Ez a makacs védelmezés teljes mértékben fölösleges. Nem oldasz meg vele semmit, sokkal inkább feszültséget keltesz.
Tudod nemcsak én vagyok kiakadva azon, amit az argentin sajtó művel.
Mára befejeztem.lionel10M írta:Miért ne lehetne Messiről írni? Ezen része a weblapnak Messi fóruma. Jó, hogy nem küldesz el!! Létezik a másik ember iránti tisztelet. Ne hidd, hogy csak Messiről írok így. Más fórumon is ilyen vagyok. Nem szeretem, azt, amit a sajtó művel, vagy ha az emberek úgy beszélnek a másikról. Nem muszáj elolvasnod, amit írok. Nem írtam trágár, ronda szavakat.Fecooo írta:nah jó, nekem elegem van ebből már...
Kinga, neked semmi értelme itt fórumoznod, ez nem Messi-fórum, hanem BARCA-FÓRUM! egy fórum nem azért van, h ha egy hsz-ben szerepel Messi neve, akkor neked azonnal írnod kell rá vmit... sztem vagy fejezd be, vagy befejezed... (akár egyik módon, akár másik módon...utóbbi esetben sztem utoljára...)
ON: Leo fáradt, van ilyen, emberből van, ez is tény. azonban Dundiego "érdemeit" se bagatelizáljuk el... egy ilyen játékosokkal rendelkező országból ilyen keretet összehozni...
kap 1-2 meccs pihit, utána a tatárokat megszívatja, ahogy kell majd,,,
Diegoban azt szeretem, hogy hihetetlen akaratereje van, és küzd a csapatért.
Én is azt gondolom, hogy leo fáradt, lesz egy kis pihi, és újra jól fog játszani.
Miért ne lehetne Messiről írni? Ezen része a weblapnak Messi fóruma. Ne hidd, hogy csak Messiről írok így. Más fórumon is ilyen vagyok. Nem szeretem, azt, amit a sajtó művel, vagy ha az emberek úgy beszélnek a másikról. Nem muszáj elolvasnod, amit írok. Nem írtam trágár, ronda szavakat.Fecooo írta:nah jó, nekem elegem van ebből már...
Kinga, neked semmi értelme itt fórumoznod, ez nem Messi-fórum, hanem BARCA-FÓRUM! egy fórum nem azért van, h ha egy hsz-ben szerepel Messi neve, akkor neked azonnal írnod kell rá vmit... sztem vagy fejezd be, vagy befejezed... (akár egyik módon, akár másik módon...utóbbi esetben sztem utoljára...)
ON: Leo fáradt, van ilyen, emberből van, ez is tény. azonban Dundiego "érdemeit" se bagatelizáljuk el... egy ilyen játékosokkal rendelkező országból ilyen keretet összehozni...
kap 1-2 meccs pihit, utána a tatárokat megszívatja, ahogy kell majd,,,
De neked is el kéne gondolkodnod, hogy nem viselkedem úgy, hogy kritikán aluliak legyenek a hozzászólásaim. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Egyáltalán nem tartom önzőnek, sőt örülök neki, hogy küzd. Henry Iniesta, Pedro nem önzők? messiből hihetelen nagy csaptjátékos lett. Elismerem, hogy Argntínában nem ment neki a játék. Látom, mikor nem játszik jól, de nem kezdem el kritizálni.mindorokke_barca írta:lionel10M, nézd: Itt mi nagyrészt a Barcának szurkolunk, ezzel együtt Messinek is, hogy minél többet tudjon hozzátenni a csapat játékához. Amiatt mert, kritikákat fogalmazunk meg a játékával kapcsolatban, nem kellene nekünk esni. Nem szent és nem sérthetetlen és még csak véletlenül sem tökéletes játékos. Engem kifejezetten zavar pl a gyakori önzősége...
Az olimpián és az u 20-as válogatottban jól játszott. Az argentin edzők nem tudják kihozni belőle a maximumot. Maradona előtt azt az edfzőt is nem véletlenül küldték el. Az edzőnek oda kell figyelnie a focista lelkivilágára, ő a felelős azért, hogy egy játékos jól teljesítsen. Pszichológusnak kell lennie.Bányász írta:A válogatottban 18 selejtezőn rúgott 4 gólt az utolsót még márciusban(nem biztos,h pontos adatok).
Azért ezt nem lehet csak az edzőre meg a társakra fogni.
Különben meg akkor igazán fontos vezéregyéniséggé válni amikor a társak gyengébbek...
Mivel a sajtó nemigen kritizálta eddig Leot, és ezért neki ez egy pofon. A sajtónak nagy felelőssége van ebben. Tudom, hogy nemcsak vele művelik. Utálom is a médiát, pont azért, amit írtál. Hiénák, és semmi és senki nem érdekli őket. Az újság eladható legyen. Az, hogy mennnyit tett le az az ember az asztalra, az nem számít. De ha így rászállnak, akkor teljesíteni is nehéz. Nagy a teher rajta.miihii írta:Az igaz,h a sajtónak nagyon nagy szerepe van a dolgoknak,de ez sztem pár tíz éve már nem újdonság.lionel10M írta:
Egyetértek veled is. Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy válogtottban, vagy klubszinten dönt el meccseket. Igaz, hogy ő a legjobb, de könyörgöm még csak 22 éves. Nagyon fiatal, és az az igazság, hogy kevés ember az, aki ilyen fiatalon húzóember egy válogatottban. Nagyon érzékeny lelkületű. Sok nyilatkozatot olvasok tőle, és abból is látom.
Azt kell mondjam, hogíy a sajtó nagyon hibás abban, amit Leoval tesz. Miért kell egy 22 éves "kölyköt" ekkora tehernek kitenni?
Biztos vagyok benne, hogy rendezni fogja a sorait. A társai remélem, segítenek neki. Ibra adhatna a lelkiejéből neki. Nagyon tetszett, hogy a társai megvédték. alve, Valdez, Ibra. Ibra jó fej volt, hívta a svéd válogatottba.
Szerintem túl is vállalta magát, mert a Barcában is sok meccse van, ráadásul a rengeteget kell utaznia. A szíve húzza, hogy argentin mezben játszon.
Vamos Leo!!!!!![]()
Minél jobban teljesít vki,annál inkább vetik górcső alá,egyre élesebb szemmel figyelik és sokkal kritikusabban szemlélik.Talán nem csak Messiről olvasol cikkeket,így gondolom tisztában vagy ezzel.És nem fognak attól kíméletesebben bánni vele,mert x vagy y éves.
Esetenként még fiatalabban is szárnyra kapnak playák,akiket kiemelten kezel a média.Pozitív és negatív értelemben is.
A világ legjobbjainak ezzel együtt kell tudni élni,nem csak futballban,hanem mindenhol.Ez is velejárója a világsztárságnak,tudni kell kezelni.Én ezt persze könnyen írom,mert ez a veszély engem nem fenyegetDe ő napi szinten közszereplője a médiának,szokhatja a hírverést maga körül.Az más kérdés,h ezúttal nem éppen pozitív hangvételben írnak róla,de sajna ez is a része.Nem ez lesz az utolsó eset,h megtalálják,ezt látatlanban garantálom.
Fel kell dolgoznia ezt,mert könyörtelen hiénák a firkászok,nekik nem számít,h ki kerül a tolluk célkeresztjébe.
Elő kell rukkolni a jobbik formával,h elkussoltassa őket és kész.Ő maga is sokat tud tenni azért,h ne kritizálják.Igaz,ez az argentín eset kicsit más tészta (mint írtam,emiatt első körben nem őt kéne megtalálni),de le fog csillapodni a bugi hamarosan.
Az igaz,h a sajtónak nagyon nagy szerepe van a dolgoknak,de ez sztem pár tíz éve már nem újdonság.lionel10M írta:
Egyetértek veled is. Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy válogtottban, vagy klubszinten dönt el meccseket. Igaz, hogy ő a legjobb, de könyörgöm még csak 22 éves. Nagyon fiatal, és az az igazság, hogy kevés ember az, aki ilyen fiatalon húzóember egy válogatottban. Nagyon érzékeny lelkületű. Sok nyilatkozatot olvasok tőle, és abból is látom.
Azt kell mondjam, hogíy a sajtó nagyon hibás abban, amit Leoval tesz. Miért kell egy 22 éves "kölyköt" ekkora tehernek kitenni?
Biztos vagyok benne, hogy rendezni fogja a sorait. A társai remélem, segítenek neki. Ibra adhatna a lelkiejéből neki. Nagyon tetszett, hogy a társai megvédték. alve, Valdez, Ibra. Ibra jó fej volt, hívta a svéd válogatottba.
Szerintem túl is vállalta magát, mert a Barcában is sok meccse van, ráadásul a rengeteget kell utaznia. A szíve húzza, hogy argentin mezben játszon.
Vamos Leo!!!!!
Figyelj! Olvasd el a korábbi hozzászólásaimat, meg pár másikat, mert velük értek egyet. A fő oldalon is vannak, akik kibuktak az argentinok kritizálása miatt. MESSI NEM ROBOT, HANEM EMBER, ÉS MÉG NAGYON FIATAL! Mi az, hogy Messi profi focista, és el ell tudni fogadnia? Már ne is haragudj, de nem értek veled egyet, és úgy látom, vannak mások, akik szintén nem.balazsfoci írta:hát sztem meg nevetséges hogy így véded, mint egy farkas a kölykét. Profi futballistának és egy ilyen sztárnak fel kell tudni ezeket a dolgokat dolgozni. Ettől (is) profik. Te amúgy lány vagy?Csak azért mert sztem te nem értesz a focihoz. A kűzdés nem ugyanaz mintha egy az egy ellen cselezne az ember. Gattuso egy igazi kűzdős játékos de nem egy cselgép. Messi sokszor nem passzol amikor viszont jobb lenne egy passz. De hogy nehogy félreértsd, nem azt mondom hogy nem jó ahogy csinálja hanem azt hogy nem mindig jókor alkalmazza a cselezőkészségét. Szerencsére kisebb arányban cselez rosszkor mint jókor de volt olyan meccs ahol úgy éreztem hogy csak azért cselez hogy csakazértis megmutassa azt hogy el tudja vinni. pl. Barca-AtMad szezon eleji meccsen vagy Argentin-Brazilon. De Téged még senki nem tudott meggyőzni arról hogy Messinek is van hibája, hát pont én foglak?
Már miért lennék emiatt nevetséges? Nem hiszem, hogy az lennék.balazsfoci írta:lionel10M: Te az anyuája vagy messinek sztem. Inkognitóban.Legalábbis úgy viselkedsz, ami sztem nevetséges. Te akarod megvédeni attól amitől sztem nem kell, mivel tudja mivel jár a híresség. Ő már nem egy gyerek. Engem ha 22 évesen gyereknek neveztek volna akkor kikértem volna magamnak. Sztem Messi nem gyerek, csak lojális a munkaadójához (Barca), és magához a focihoz. Nem hiszem hogy a Te védelmedre lenne szüksége. El kell fogadni hogy gyengébben teljesít már néhány mérkőzés óta, de ez nem jelent semmi komolyat sztem. Az lenne a helytelen viselkedés ha most a szurkolók fehér zászlót bontanának neki ahogy anno Ronaldinhonál. Egy játékosnak ha nem megy attól még nem kell eligazolnia. Ronnie más eset ebbe ne menjünk bele. És véleményem szerint Messi túl sokat cselez mostanában. Ha többet passzolna kiismerhetetlenebb lenne a játéka mégjobban. A cselei szenzációsak hozzáteszem, és kellenek is de ha mindig ezt csinálja akkor számítanak rá egy idő után.
Egyetértek veled is. Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy válogtottban, vagy klubszinten dönt el meccseket. Igaz, hogy ő a legjobb, de könyörgöm még csak 22 éves. Nagyon fiatal, és az az igazság, hogy kevés ember az, aki ilyen fiatalon húzóember egy válogatottban. Nagyon érzékeny lelkületű. Sok nyilatkozatot olvasok tőle, és abból is látom.miihii írta:Elképzelhető,h Leo vízválasztóhoz érkezett.
Természetesen eddig is igen nagy volt rajta a nyomás,hiszen a világ egyik legjobbjának tartják évek óta.És egyre inkább.Ahogy feltűnt,rakétaként emelkedett a pályája.Elkezdett minden arannyá válni a kezében....Illetve lábában![]()
Az elvárások megvoltak,de nem igazán volt miért kritizálni.Fantasztikus dolgokat művel folyamat szinten.
Tavaly már rengetegen a világ legjobbjának mondták,de mégis még CR-ről szólt az idény.Idén már (sztem) vitán felül a legjobb playa a bolygón.Ennek köszönhetően még inkább megnőttek az elvárások és sokkal inkább rá hegyeződik ki a firkászok,szurkolók,ellenszurkolók,védők,... szeme.Nagyon nehéz hosszú távon egyenletesen olyan szintet hozni,amit ő produkál.Főleg,h egyre inkább rá is készülnek az ellenfelek,vadásszák igencsak.
A sajtó is kiemelten kezeli,így nagyobb a visszhangja,ha pölö 2-3-4 meccsen nem azt látják tőle,mint általában.És most,h Argentínával majdnem befürödtek (szvsz inkább Diego miatt...),egyértelmű,h jobban megtalálják az emberek.
De a legnagyobbaknak ezzel együtt kell tudni élni.Mindegyiket folyamatosan kritizálják vmi miatt.Ha mást nem,koholnak vmit.
Ez valahol ismeretlen dolog Messinek sztem.Tényleg érzékenyebb playának tűnik,lelkisebbnek,mint az átlag.Ez csak egy megérzés,nem ismerem személyesenEmiatt tényleg nehezebb dolozhatja fel,ha savat kap.Főleg,mivel eddig még talán nem naon volt olyan,h megtalálják Leót.És ráadásul olyan miatt,ami nem egyértelműen az ő hibája.
A mutatott játéka nem olyan rossz sztem,bár kissé idény eleji forma (az ő szintjén).A válogatottban amennyit láttam,az alapján azt mondom,h nem feltétlenül a játékával van baj,hanem a társak minőségével.Elöl erősek,de ahogy megyünk hátrébb,már nem olyan fényes a legénység.Na meg Maradona sem tűnik egy nagy ötletnek a kapitányi szerepre.
A világ legjobbjától viszont valahol joggal várható el,h igenis ő döntse el a meccset,ha ott van a pályán.Emlékeztek rá tavalyról,h hányszor volt,h beállt és onnét eldőlt a meccsTöbbnyire meg is felel az elvárásoknak,és hiszem,h ezután is meg fog tudni.
Rövid időn belül lecsengenek a hányattatott körülmények közt továbbjutó argentínok dolgai.Egy-két meccsen most pihentetném a kisgyereket,rendezze magában a sorait.Kicsi töltődés után,csak ide koncentrálva ismét elkapja a fonalat.
Ebben nagy segítségére lesznek a Blaugrana tagjai,akik ha szintén egy kicsit jobban belelendülnek,naggyá teszik egymást.
Nem lesz gond...![]()
FEL A FEJJEL,LEO!A BARCA CSALÁD,A CULÉK VELED VANNAK!
Hátha olvassa
El fanático írta:Nálad van az igazság! Egyetértünk!Capon írta:Lehet Messin csattan az ostor a válogatott miatt de mindenki tudja még Argentínában is, hogy ki az igazi felelős (Maradona)
Persze senkinek sem esik jól ha kritizálják főleg nem ha az övéi teszik, de Messihez a kritikák max az újságokon keresztül jutnak el. Nem ott él senki se mondja a szemébe hogy te miattad van az egész. Ideje nagy részét Katalóniában tölti távol a Dél-Amerikai hisztitől. Azért annyira nem kell sajnálni ennek az ügynek is nagyobb a füstje mint a lángja ha értitek mire gondolok.![]()
Maradonát még mindig ajnározzák - többen is fogalmaztak már meg kritikát ellene is, amit úgy reagált le, ahogy... Daniel Vila / az Independiente elnöke / viszont kérvényt is nyújtott be az AFA-hoz, hogy bontsanak szerződést Diegoval... Mi lett belőle? Semmi. Továbbra is Maradona a szöv.kap. és gőgösen osztja az észt. Ezúttal viszont ennél is tovább ment és betámadta Messit - ha valaki szenved úgymond, akkor még rúgjunk is bele, hagy legyen neki még sz@rabb című történet - és ezzel mossa kezeit.
Tény, hogy Messinek nem megy most úgy a játék, ahogy szokott, de sokkal inkább biztatásra volna szüksége, mintsem arra, hogy mindenki egyedül rajta kérje számon a válogatott pocsék szereplését és a Barca átmeneti gyengélkedését...
Ő is egy a tizenegyből igaz, hogy a legjobb, de akkor sem mindenható és főleg nem robot.
Az igazságtalnság pedig mindenkinek ugyanúgy fáj, legyen az bárki - orvos, atutószerelő, takarítónő vagy éppen profi focista.
Szerintem.