Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálad van az igazság! Egyetértünk!Capon írta:Lehet Messin csattan az ostor a válogatott miatt de mindenki tudja még Argentínában is, hogy ki az igazi felelős (Maradona)
Persze senkinek sem esik jól ha kritizálják főleg nem ha az övéi teszik, de Messihez a kritikák max az újságokon keresztül jutnak el. Nem ott él senki se mondja a szemébe hogy te miattad van az egész. Ideje nagy részét Katalóniában tölti távol a Dél-Amerikai hisztitől. Azért annyira nem kell sajnálni ennek az ügynek is nagyobb a füstje mint a lángja ha értitek mire gondolok.
ezt kinyomtatom és kirakom a falamra : Dlionel10M írta:Nem vagyok elfogult.
Ezzel a mondatoddal kezded feszegetni a dolgot. Egyáltalán nem sírok.LG írta:Hol irtam, h kiég Messi? Csak megjegyeztem, h anno Ronaldinho is így kezdte. De te már rögtön jöttél sírni...mint mindig, h vki Messire egy rossz szót mer szólni...vicc.
Ne haragudj, de butaságot írsz. Messsinek az argentin meccsek miatt vannak rosszabb meccsei.LG írta:Az a baj, h mikor Ronaldinho kezdett kiégni, róla ugyanilyen kommenteket olvastam anno...matyi02 írta: Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Remélem nem jár úgy, mint a brazil, de ő is hasonló körülmények között indult meg a lejtőn.
22 éves nem hiszem hogy ez fenyegetnéLG írta:Az a baj, h mikor Ronaldinho kezdett kiégni, róla ugyanilyen kommenteket olvastam anno...matyi02 írta: Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Remélem nem jár úgy, mint a brazil, de ő is hasonló körülmények között indult meg a lejtőn.
Az a baj, h mikor Ronaldinho kezdett kiégni, róla ugyanilyen kommenteket olvastam anno...matyi02 írta: Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Pedig az argentinok eléggé azok. Nem is érdemlik meg, hogy Messit lássák. Végre van egy ekkora tehetség, és így bánnak vele. Nem tudod, miket vágtak a fejéhez. Tényleg bíztatni kéne, nem pedig mindent a nyakába varrni, mikor ott vannak a többiek is. Nem is a sajtóra gondoltam, hogy bíztassák, bár megtehetnék. Nem biztos, hogy csak magának köszönheti a kritikákat.Bányász írta:Úgy emlékszem,h amikor Messi bemutatkozott a magyarok ellen(tudjuk hogyan) utána nem kapta a kritikákat,nem törtek pálcát felette stb.Sőt utána se igen volt ez jellemző.De azóta nőttek az elvárások és nőtt a nyomás.
Lehet rosszul játszani egyszer kétszer(sőt akár négyszer is) de valahol érthető,h megtalálja a sajtó amikor már az 5. meccsen se mutat semmit.Szóval a kritikákat csak magának köszönheti.Ha elégedettek lennének a teljesítményével nyilván nem kritizálná senki.(más kérdés,h nem is nagyon tapasztaltam még olyat,h klasszis focistákat biztatott volna a sajtó mert arra ott van az edző,a csapattársak,szurkolók stb...)
Az én elvárásaimról egy szó nem esett.Szóval ne jelentsd ki,h túl sokat várok tőle.Ez a "beszélgetés" most arról szól/t,h próbállak meggyőzni arról,h legyél kevésbé elfogult és próbáld meg elfogadni a jogos kritikákat amik a kedvencedet érik...(ne kezzd el egyből hülyézni az összes argentint stb...)
Bányász írta:Hát mit érdemel?Mit kellene csinálni az argentin sajtónak meg az embereknek?
Mondom én...a kritika a fegyver ellene mert nem túl erős lelkületű ember...
Én gondolom,h rosszul esik neki ez a sok kritika.De ha ezt nem tudja kezelni akkor komoly bajok lesznek/vannak.(bár kétlem,h a kritikák miatt játszik gyengébben,inkább fordítva van a dolog...)
Bányász írta:Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Szerintem nem esik jól egy embernek ha kritizálják.De könyörgöm...profi focista...
Ezek szerint ez a fegyver Messi ellen...a kritika.Mert ha elkezdik kritizálni akkor benyomja a durcit és nem képes focizni...
És az,h vannak még rajta kívül jó focisták az argentinoknál az nem menti fel őt az alól,h rosszul játszik.Sztem.Vagy ha elkezdenék kritizálni Agüerót is akkor minden szép és jó lenne?Nyilván mások az elvárások ezért is kapnak mások kevesebb kritikát.Ezt kéne megérteni.
Messi a legjobb ezért nyilvanvaló, h áll a kritikák kereszttűzében. Mindenki azt várja, h brillirozzon és ezt a válogatottban elég kevésszer teszi meg.lionel10M írta:Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Én is azt mondom, hogy bocsánatot kérhetnének tőle. Nem ezt érdemli, ez biztos. Durva, amit az argentinok csinálnak.gygerike írta:Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963
Ez hihetetlen!nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...
Ez igen (Y) Grat az argentinoknak , ennyit tudnak . Nem hogy örülnének hogy Maradona után van még 1 fantasztikus játékosuk , áá nem minek, inkább b@szogatják. Elég idegesitő. Szerintem nem volt vészes , voltak helyzetei és küzdőtt . Meg Maradona is milyen sz.kapitány ?? Amikor kikaptak nem tok ki ellen megporbálta Messire háritani a felelőséget
Mitől van kiborulva?lionel10M írta:Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.
Megtorpant a kritikák miatt. Állítólag kap egy kis pihenőt. Remélem, jót tesz neki. A legjobb lenne, ha egy nagy gólt rúgna.kanty írta:Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.
És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.
Azért mert valakit kritizálnak neh már bocsánatot kelljen kérni tőle...
.
Az is tény, h ezeknek az elvárásoknak nem könnyű megfelelni és, h Leon most hatalmas a teher és egészen bisztosan ez a játékára is kihat.
Egy nagyon jó szezonkezdet után most egy kicsitt megtorppantDE mindig nem lehet a toppon lenni se, Ő is ember. A lényeg az, h ezekből a viszonlyag nehezebb helyzetekből minnél hamarabb kikászálodjon.
Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.
És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.
Azért mert valakit kritizálnak neh már bocsánatot kelljen kérni tőle...
.
Pont mint a magyarok...Ilyen csicska népet. A saját játékosukat szapulják...