Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.21. 19:28:19

Capon írta:Lehet Messin csattan az ostor a válogatott miatt de mindenki tudja még Argentínában is, hogy ki az igazi felelős (Maradona)
Persze senkinek sem esik jól ha kritizálják főleg nem ha az övéi teszik, de Messihez a kritikák max az újságokon keresztül jutnak el. Nem ott él senki se mondja a szemébe hogy te miattad van az egész. Ideje nagy részét Katalóniában tölti távol a Dél-Amerikai hisztitől. Azért annyira nem kell sajnálni ennek az ügynek is nagyobb a füstje mint a lángja ha értitek mire gondolok.
Nálad van az igazság! Egyetértünk! :)

Maradonát még mindig ajnározzák - többen is fogalmaztak már meg kritikát ellene is, amit úgy reagált le, ahogy... Daniel Vila / az Independiente elnöke / viszont kérvényt is nyújtott be az AFA-hoz, hogy bontsanak szerződést Diegoval... Mi lett belőle? Semmi. Továbbra is Maradona a szöv.kap. és gőgösen osztja az észt. Ezúttal viszont ennél is tovább ment és betámadta Messit - ha valaki szenved úgymond, akkor még rúgjunk is bele, hagy legyen neki még sz@rabb című történet - és ezzel mossa kezeit.
Tény, hogy Messinek nem megy most úgy a játék, ahogy szokott, de sokkal inkább biztatásra volna szüksége, mintsem arra, hogy mindenki egyedül rajta kérje számon a válogatott pocsék szereplését és a Barca átmeneti gyengélkedését...
Ő is egy a tizenegyből igaz, hogy a legjobb, de akkor sem mindenható és főleg nem robot.
Az igazságtalnság pedig mindenkinek ugyanúgy fáj, legyen az bárki - orvos, atutószerelő, takarítónő vagy éppen profi focista.
Szerintem.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2009.10.21. 18:32:16

lionel10M írta:Nem vagyok elfogult.
ezt kinyomtatom és kirakom a falamra : D
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 17:40:06

Az argentinok legnagyobb baja, hogy nem argentin mezben lőtte a gólokat, és játszott jól, hanem Barca mezben, de közben elfelejtik, hogy az U 20-as VB-én és az olimpián is jól játszott.

Lehet Messinek sok, hogy a Barcában és az argentin csapatban is jól teljesítsen?
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 17:37:00

LG írta:Hol irtam, h kiég Messi? Csak megjegyeztem, h anno Ronaldinho is így kezdte. De te már rögtön jöttél sírni...mint mindig, h vki Messire egy rossz szót mer szólni...vicc.
Ezzel a mondatoddal kezded feszegetni a dolgot. Egyáltalán nem sírok.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.21. 17:25:22

Hol irtam, h kiég Messi? Csak megjegyeztem, h anno Ronaldinho is így kezdte. De te már rögtön jöttél sírni...mint mindig, h vki Messire egy rossz szót mer szólni...vicc.
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 17:14:39

LG írta:
matyi02 írta: Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Az a baj, h mikor Ronaldinho kezdett kiégni, róla ugyanilyen kommenteket olvastam anno...
Remélem nem jár úgy, mint a brazil, de ő is hasonló körülmények között indult meg a lejtőn.
Ne haragudj, de butaságot írsz. Messsinek az argentin meccsek miatt vannak rosszabb meccsei.
Kap egy kis pihenőt és összeszedi magát. Azért Messi hajt a pályán. Semmi köze Ronniehoz. Nálad is megy a szájkarate. Már miért égne ki Messi? Semmi köze a kiégéshez.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.21. 17:11:53

LG írta:
matyi02 írta: Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Az a baj, h mikor Ronaldinho kezdett kiégni, róla ugyanilyen kommenteket olvastam anno...
Remélem nem jár úgy, mint a brazil, de ő is hasonló körülmények között indult meg a lejtőn.
22 éves nem hiszem hogy ez fenyegetné
Visca El Barca
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.21. 17:08:58

lionel10M
Barça B

2009.10.21. 16:55:17

Bányász írta:Úgy emlékszem,h amikor Messi bemutatkozott a magyarok ellen(tudjuk hogyan) utána nem kapta a kritikákat,nem törtek pálcát felette stb.Sőt utána se igen volt ez jellemző.De azóta nőttek az elvárások és nőtt a nyomás.

Lehet rosszul játszani egyszer kétszer(sőt akár négyszer is) de valahol érthető,h megtalálja a sajtó amikor már az 5. meccsen se mutat semmit.Szóval a kritikákat csak magának köszönheti.Ha elégedettek lennének a teljesítményével nyilván nem kritizálná senki.(más kérdés,h nem is nagyon tapasztaltam még olyat,h klasszis focistákat biztatott volna a sajtó mert arra ott van az edző,a csapattársak,szurkolók stb...)

Az én elvárásaimról egy szó nem esett.Szóval ne jelentsd ki,h túl sokat várok tőle.Ez a "beszélgetés" most arról szól/t,h próbállak meggyőzni arról,h legyél kevésbé elfogult és próbáld meg elfogadni a jogos kritikákat amik a kedvencedet érik...(ne kezzd el egyből hülyézni az összes argentint stb...)
Pedig az argentinok eléggé azok. Nem is érdemlik meg, hogy Messit lássák. Végre van egy ekkora tehetség, és így bánnak vele. Nem tudod, miket vágtak a fejéhez. Tényleg bíztatni kéne, nem pedig mindent a nyakába varrni, mikor ott vannak a többiek is. Nem is a sajtóra gondoltam, hogy bíztassák, bár megtehetnék. Nem biztos, hogy csak magának köszönheti a kritikákat.

Nem vagyok elfogult. Más sportolónál sem szeretem. Nemcsak Messivel vagyok ilyen, más sportolónál is. Ronaldóról is amit írnak az emberek, borzasztó.

Az argentin meccsekről annyit, hogy Messi kevés labdát kap. A többi támadó többet. Egy helyzete van egy meccsen. Leo még a pontos befejezők közé tartozik, de ő is ember. Messin állandóan 3-4 védő van a meccseken, és emiatt is nehéz neki.

Nem értem, miért kell ekkora terhet egy 22 éves kölyökre rátenni?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.21. 16:38:12

Úgy emlékszem,h amikor Messi bemutatkozott a magyarok ellen(tudjuk hogyan) utána nem kapta a kritikákat,nem törtek pálcát felette stb.Sőt utána se igen volt ez jellemző.De azóta nőttek az elvárások és nőtt a nyomás.

Lehet rosszul játszani egyszer kétszer(sőt akár négyszer is) de valahol érthető,h megtalálja a sajtó amikor már az 5. meccsen se mutat semmit.Szóval a kritikákat csak magának köszönheti.Ha elégedettek lennének a teljesítményével nyilván nem kritizálná senki.(más kérdés,h nem is nagyon tapasztaltam még olyat,h klasszis focistákat biztatott volna a sajtó mert arra ott van az edző,a csapattársak,szurkolók stb...)

Az én elvárásaimról egy szó nem esett.Szóval ne jelentsd ki,h túl sokat várok tőle.Ez a "beszélgetés" most arról szól/t,h próbállak meggyőzni arról,h legyél kevésbé elfogult és próbáld meg elfogadni a jogos kritikákat amik a kedvencedet érik...(ne kezzd el egyből hülyézni az összes argentint stb...)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 16:25:48

Bányász írta:Hát mit érdemel?Mit kellene csinálni az argentin sajtónak meg az embereknek?

Mondom én...a kritika a fegyver ellene mert nem túl erős lelkületű ember...

Én gondolom,h rosszul esik neki ez a sok kritika.De ha ezt nem tudja kezelni akkor komoly bajok lesznek/vannak.(bár kétlem,h a kritikák miatt játszik gyengébben,inkább fordítva van a dolog...)

HALLOTTÁL ARRÓL, HOGY A MÁSIKAT BÍZTATNI KÉNE? KITARTANI MELLETTE, ÉS NEM RÖGTÖN ELFORDULNI TŐLE? ARRÓL MEG NEM TEHET, HOGY NEM OLYAN ERŐS LELKÜLETŰ. AZT GONDOLOM, HOGY TÚL SOKAT VÁRSZ TŐLE. BAJOK VANNAK VELE. hIDD EL, A KRITIKÁK MIATT TORPANT MEG. Nem láttál képet róla a sport.es-en. Bocsánat, de megnyomtam a capslockot.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.21. 16:11:07

Lehet Messin csattan az ostor a válogatott miatt de mindenki tudja még Argentínában is, hogy ki az igazi felelős (Maradona)
Persze senkinek sem esik jól ha kritizálják főleg nem ha az övéi teszik, de Messihez a kritikák max az újságokon keresztül jutnak el. Nem ott él senki se mondja a szemébe hogy te miattad van az egész. Ideje nagy részét Katalóniában tölti távol a Dél-Amerikai hisztitől. Azért annyira nem kell sajnálni ennek az ügynek is nagyobb a füstje mint a lángja ha értitek mire gondolok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bányász

2009.10.21. 16:09:08

Hát mit érdemel?Mit kellene csinálni az argentin sajtónak meg az embereknek?

Mondom én...a kritika a fegyver ellene mert nem túl erős lelkületű ember...

Én gondolom,h rosszul esik neki ez a sok kritika.De ha ezt nem tudja kezelni akkor komoly bajok lesznek/vannak.(bár kétlem,h a kritikák miatt játszik gyengébben,inkább fordítva van a dolog...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.10.21. 16:12:46-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 16:02:44

Bányász írta:
lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.

Szerintem nem esik jól egy embernek ha kritizálják.De könyörgöm...profi focista...

Ezek szerint ez a fegyver Messi ellen...a kritika.Mert ha elkezdik kritizálni akkor benyomja a durcit és nem képes focizni...

És az,h vannak még rajta kívül jó focisták az argentinoknál az nem menti fel őt az alól,h rosszul játszik.Sztem.Vagy ha elkezdenék kritizálni Agüerót is akkor minden szép és jó lenne?Nyilván mások az elvárások ezért is kapnak mások kevesebb kritikát.Ezt kéne megérteni.

Azt gondolom, hogy Messi nem az az erős lelkületű ember. neked meg nagy a szád. Tudod, könnyen írod ezt. miért ne lehetnemegérteni? Ő IS EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor sem ezt érdemli.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.21. 15:58:03

lionel10M írta:Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Messi a legjobb ezért nyilvanvaló, h áll a kritikák kereszttűzében. Mindenki azt várja, h brillirozzon és ezt a válogatottban elég kevésszer teszi meg.
Az is igaz, haz argentin nép egy temperamentumos nemzet. Sokkal jobban felnagyitják a dolgokat.
Nem Messi az első akivel szemben igy viselkednek és nem is az utolsó.
Attól (is) klasszis játékos, h az ilyen mértékű nyomásnak megtud felelni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bányász

2009.10.21. 15:57:09

lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.

Szerintem nem esik jól egy embernek ha kritizálják.De könyörgöm...profi focista...

Ezek szerint ez a fegyver Messi ellen...a kritika.Mert ha elkezdik kritizálni akkor benyomja a durcit és nem képes focizni...

És az,h vannak még rajta kívül jó focisták az argentinoknál az nem menti fel őt az alól,h rosszul játszik.Sztem.Vagy ha elkezdenék kritizálni Agüerót is akkor minden szép és jó lenne?Nyilván mások az elvárások ezért is kapnak mások kevesebb kritikát.Ezt kéne megérteni.
Kép

Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.10.21. 15:52:59

Ezek az argentínok!!! Hihetetlen, hogy tényleg így gondolják. Szerintem ők em hiszik el, hogy ez így van, és valóban Messi koránt sincs csúcsformában, de azért nem kéne ekkore terhet rakni rá, had élvezze a játékot, mindent nem csinálhat ő egyedül. Az ok amiért kinézték maguknak az argentínok, hogy gyenge a válogatott, és okot akarnak találni. Pont kapora jött Messi gyengélkedése. Nem akrom elhinni, hogy egy vb-nek így akarnak nekivágni. Remélem addigra alakul a csapat.
Szóval ne Messit bántsák, hanem nézzenek magukba.
Remélem, hogy mielőbb alakul Messi formája!!!
Ő a legjobb, ehhez nem fér kétség részemről!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 15:48:50

Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 15:41:10

gygerike írta:
Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963

Ez hihetetlen! :evil: nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...

Ez igen (Y) Grat az argentinoknak , ennyit tudnak . Nem hogy örülnének hogy Maradona után van még 1 fantasztikus játékosuk , áá nem minek, inkább b@szogatják. Elég idegesitő. Szerintem nem volt vészes , voltak helyzetei és küzdőtt . Meg Maradona is milyen sz.kapitány ?? Amikor kikaptak nem tok ki ellen megporbálta Messire háritani a felelőséget :evil:
Én is azt mondom, hogy bocsánatot kérhetnének tőle. Nem ezt érdemli, ez biztos. Durva, amit az argentinok csinálnak.
Bányász

2009.10.21. 15:40:51

lionel10M írta:Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.
Mitől van kiborulva?

Abban igazad van,h nem egy játékos van az argentinoknál...de kitől várják a csodát az argentinok?A világ legjobbjától az aranylabda legfőbb várományosától vagy Otamenditől?

Ráadásul Messi a legtöbb esetben a Barcában brillírozik míg ha "hazamegy" focizni akkor azért elvétve nyújt klasszis teljesítményt.Szóval nem csoda,h ki vannak bukva rá(kb Hajnal Tomi feeeling).

Szerintem az argentinok többsége lesz*rja(már bocs),h Messi a Barcában mit tett le az asztalra.Mert ahhoz kis túlzással semmi közük.Ők csak azt látják,h a nemzeti csapatban szinte semmit nem tesz le az asztalra.

A világ legjobbjaként joggal várják el tőle,h birkózzon meg a nagy nyomással ami rá nehezedik sztem...

Én nem kezdek semmit.Nem fogalmaztam meg kritikát.Csak elmondom a véleményemet azzal kapcsolatban,h sztem miért viselkedik így az argentin sajtó...

Amit Ti is megértenétek sztem ha kevésbé lennétek elfogultak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.10.21. 15:43:30-kor.
Kép

lionel10M
Barça B

2009.10.21. 15:37:47

kanty írta:
Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.

És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.

Azért mert valakit kritizálnak neh már bocsánatot kelljen kérni tőle...
.
Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.
Az is tény, h ezeknek az elvárásoknak nem könnyű megfelelni és, h Leon most hatalmas a teher és egészen bisztosan ez a játékára is kihat.

Egy nagyon jó szezonkezdet után most egy kicsitt megtorppant :cry: DE mindig nem lehet a toppon lenni se, Ő is ember. A lényeg az, h ezekből a viszonlyag nehezebb helyzetekből minnél hamarabb kikászálodjon.
Megtorpant a kritikák miatt. Állítólag kap egy kis pihenőt. Remélem, jót tesz neki. A legjobb lenne, ha egy nagy gólt rúgna.
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 15:27:04

Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.21. 15:25:37

Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.

És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.

.
Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.
Az is tény, h ezeknek az elvárásoknak nem könnyű megfelelni és, h Leon most hatalmas a teher és egészen bisztosan ez a játékára is kihat.

Egy nagyon jó szezonkezdet után most egy kicsitt megtorppant :cry: DE mindig nem lehet a toppon lenni se, Ő is ember. A lényeg az, h ezekből a viszonlyag nehezebb helyzetekből minnél hamarabb kikászálodjon.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Navarro
Barça B
Kapcsolat:

2009.10.21. 15:25:09

ha Messi-t okolják akk nem csak őt kéne. az ár régen rossz ha 1 játékosra alapul 1 csapat
Kép
Bányász

2009.10.21. 15:19:08

Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.

Ilyen csicska népet. A saját játékosukat szapulják...
Pont mint a magyarok...
Kép

Válasz küldése