Elképzelhető,h Leo vízválasztóhoz érkezett.
Természetesen eddig is igen nagy volt rajta a nyomás,hiszen a világ egyik legjobbjának tartják évek óta.És egyre inkább.Ahogy feltűnt,rakétaként emelkedett a pályája.Elkezdett minden arannyá válni a kezében....Illetve lábában
Az elvárások megvoltak,de nem igazán volt miért kritizálni.Fantasztikus dolgokat művel folyamat szinten.
Tavaly már rengetegen a világ legjobbjának mondták,de mégis még CR-ről szólt az idény.Idén már (sztem) vitán felül a legjobb playa a bolygón.Ennek köszönhetően még inkább megnőttek az elvárások és sokkal inkább rá hegyeződik ki a firkászok,szurkolók,ellenszurkolók,védők,... szeme.Nagyon nehéz hosszú távon egyenletesen olyan szintet hozni,amit ő produkál.Főleg,h egyre inkább rá is készülnek az ellenfelek,vadásszák igencsak.
A sajtó is kiemelten kezeli,így nagyobb a visszhangja,ha pölö 2-3-4 meccsen nem azt látják tőle,mint általában.És most,h Argentínával majdnem befürödtek (szvsz inkább Diego miatt...),egyértelmű,h jobban megtalálják az emberek.
De a legnagyobbaknak ezzel együtt kell tudni élni.Mindegyiket folyamatosan kritizálják vmi miatt.Ha mást nem,koholnak vmit.
Ez valahol ismeretlen dolog Messinek sztem.Tényleg érzékenyebb playának tűnik,lelkisebbnek,mint az átlag.Ez csak egy megérzés,nem ismerem személyesen

Emiatt tényleg nehezebb dolozhatja fel,ha savat kap.Főleg,mivel eddig még talán nem naon volt olyan,h megtalálják Leót.És ráadásul olyan miatt,ami nem egyértelműen az ő hibája.
A mutatott játéka nem olyan rossz sztem,bár kissé idény eleji forma (az ő szintjén).A válogatottban amennyit láttam,az alapján azt mondom,h nem feltétlenül a játékával van baj,hanem a társak minőségével.Elöl erősek,de ahogy megyünk hátrébb,már nem olyan fényes a legénység.Na meg Maradona sem tűnik egy nagy ötletnek a kapitányi szerepre.
A világ legjobbjától viszont valahol joggal várható el,h igenis ő döntse el a meccset,ha ott van a pályán.Emlékeztek rá tavalyról,h hányszor volt,h beállt és onnét eldőlt a meccs

Többnyire meg is felel az elvárásoknak,és hiszem,h ezután is meg fog tudni.
Rövid időn belül lecsengenek a hányattatott körülmények közt továbbjutó argentínok dolgai.Egy-két meccsen most pihentetném a kisgyereket,rendezze magában a sorait.Kicsi töltődés után,csak ide koncentrálva ismét elkapja a fonalat.
Ebben nagy segítségére lesznek a Blaugrana tagjai,akik ha szintén egy kicsit jobban belelendülnek,naggyá teszik egymást.
Nem lesz gond...
FEL A FEJJEL,LEO!A BARCA CSALÁD,A CULÉK VELED VANNAK!
Hátha olvassa