Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.21. 15:16:14

Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963

Ez hihetetlen! :evil: nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...

Ez igen (Y) Grat az argentinoknak , ennyit tudnak . Nem hogy örülnének hogy Maradona után van még 1 fantasztikus játékosuk , áá nem minek, inkább b@szogatják. Elég idegesitő. Szerintem nem volt vészes , voltak helyzetei és küzdőtt . Meg Maradona is milyen sz.kapitány ?? Amikor kikaptak nem tok ki ellen megporbálta Messire háritani a felelőséget :evil:
Visca El Barca
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2009.10.21. 15:12:05

Ilyen csicska népet. A saját játékosukat szapulják...
Szánalom... Nem kötelező játszatni őt Argentinába... megnézném hogy nélküle hova jutnának.

Lehet hogy Messinek nem megy de HA nem megy az se baj, mert akkor is 3ember foglya és másnap nem marad embere. Nem véletlen a focit 11-en játsszák 1csapatba.
Kép
Navarro
Barça B
Kapcsolat:

2009.10.21. 15:07:49

Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963

Ez hihetetlen! :evil: nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...
pffff. ez lesz ha vki 1x jól focizik...
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.10.21. 14:53:02

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963

Kép
lionel10M
Barça B

2009.10.21. 08:44:33

Cali írta:
lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...
Remélem is, de ez csak akkor lesz, ha sikerül neki gólt lőni, és nem mindig a kapus fogja meg a lövéseit. Mindenesetre szúrkolok neki és a csapatnak.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.10.20. 23:16:07

Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...
Jajj, hát miért kellett ilyen hamar lebuktatni krokodil22-őt? :lol:
Amúgy nem kellene így túlreaglni szerintem Messi állapotát
Cali
Entrenador del Barça

2009.10.20. 23:11:13

lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 23:08:11

El fanático írta:
lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.

Most persze mindenki Messi fejét akarja - Maradona is és a spanyol sajtó is, a drukkerek természetesen szintén, mert kritizálni a legkönnyebb.

De nem ismételem magam újra - azaz mégis egy mondat erejéig:
tedd ki te a szervezeted több órás repülőutaknak, időeltolódásak, előtte és utána állj helyt tétmeccseken és meglátjuk, de inkább ne is te, hanem bármelyik játékos a Rubin Kazanyból...
...mert ők sem játszottak jól, a bírónak és a kapusuknak köszönhetnek mindent.
Pedig messze nincsenek olyan terhelésnek kitéve, mint a mieink.

Egyetértek minden szavaddal. Nem kritizálom, de sajnálom, mert nagyon szenved. nagyon remélem, hogy összeszedi magát. Állítólag kap egy kis pihit a klubbtól. Maradonát is sajnálom, mert ugye őt is kritizálják. Idén a Barca igencsak nagy terhelésnek van kitéve. Ráadásul minden csapat 10 emberrel védekezik.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.10.20. 23:04:13

Szerintem nem kene annyira onzo legyen,es tobbet kene passzolnia...Tul egoista mostanaban,nem jo ez igy... :oops:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 23:03:40

Zsolti írta:
jaja elég nagy bajban van..sztem már a visszavonulsását is fontolgatja... :lol: :lol:
gödör,azt annyi..majd kimászik belőle..nem kell ezt ennire túlragozni csájjee
Remélem, minél előbb, mert így nem szeretem őt látni. Lógó orral járkál a pályán.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.20. 23:02:37

lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.

Most persze mindenki Messi fejét akarja - Maradona is és a spanyol sajtó is, a drukkerek természetesen szintén, mert kritizálni a legkönnyebb.

De nem ismételem magam újra - azaz mégis egy mondat erejéig:
tedd ki te a szervezeted több órás repülőutaknak, időeltolódásak, előtte és utána állj helyt tétmeccseken és meglátjuk, de inkább ne is te, hanem bármelyik játékos a Rubin Kazanyból...
...mert ők sem játszottak jól, a bírónak és a kapusuknak köszönhetnek mindent.
Pedig messze nincsenek olyan terhelésnek kitéve, mint a mieink.
Kép
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 23:02:07

tudomka958 írta:
azt viszont nem lehet rá mondani,hogy nem igyekezett volna...
addig meg nincs baj!
Igen, próbál gólt szerezni, de nincs szerencséje. Nem szeretem, ha egy játékos szenved.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.10.20. 22:59:54

azt viszont nem lehet rá mondani,hogy nem igyekezett volna...
addig meg nincs baj!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.10.20. 22:57:40

jaja elég nagy bajban van..sztem már a visszavonulsását is fontolgatja... :lol: :lol:
gödör,azt annyi..majd kimászik belőle..nem kell ezt ennire túlragozni csájjee
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 22:53:09

Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 22:50:48

ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.15. 01:19:24

megmondta a frankót a komment a meccs elején, Messire kellene épülnie a csapatnak,csakhogy nem futkároznak ott XAVIK,INIESTAK, akik némi terhet leszednek róla, ebben a csapatban egyszűen nem képes varázsolni...yútyúbos vidiket persze összelehetne vágni a válogatottban nyújtott tejesítményéről is,de szntem összehasonlíthatatlanul (eztseíromkitöbbet aszhem) kevesebbet tud mutatni ebben a szürkeségben,mint a Barcában.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.15. 00:27:37

Mikaos írta:
LG írta:Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.
Egy ilyen nagy csapat, mint Argentína képes akár egy elvesztett meccs után VB-t nyerni. Semmiféle következtetés nem vonható le a selejtezők és a VB között. Hiába 100%-os egy csapat a selejtezőkben, ugyanúgy kieshet a VB csoportkörében...
Akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon ez a 100%-os csapat megérdemelte, hogy ott legyen a VB-n, vagy mondjuk inkább az a csapat, amelyik ötlettelenül és gyengén játszott a selejtezőkön, majd a VB döntőig menetelt? :)
Sanama írta:Ha kijutnának sem lenne semmi közük a VB-hez, akkormeg tök mindegy.
Na, ilyet nem lehet kijelenteni például. Sosem lehet tudni. 98-ban nem hiszem, hogy a világon sokan sejtették volna, hogy a selejtezők nélkül "bejutó" !!! Franciaország megnyeri a VB-t.

Mindenkinek: természetesen a "Messi nélkül nincs VB" kijelentésem valóban túlzó volt. Elsősorban Messi miatt "aggódom" és nem az argentinok, és nem is a VB miatt.
Csak három dolgot jegyeznék meg: az argentin egy hatalmas lúzer válogatott, az előző két vébén is agyon voltak sztárolva, és beégtek. A másik, a védelmük annyira gyenge, h még a klasszis támadóikkal sem tudják ellensúlyozni. A harmadik, h edzőjük nagyon nincs toppon a szakmában. Szóval reménykedni lehet, de én azt üzenem az argentin fanoknak, ne reménykedjenek, mert a vége ISMÉT sirás-rivás lesz, és fogak csikorgatása.

A hsz első feléhez: Van abban is igazság, amit te mondasz. A selejtezők alapján nem lehet felmérni az erőviszonyokat. De nekem nagyon nem szimpazikus, amit pl. az argentinok meg a portugálok művelnek. Mind2nek hatalmas mák kellett, h egyátalán esélyük legyen kijutni.
És igenis kijár a kritika Messinek, és Ronaldonak, mert nemcsak a VBn kell villogni, elősször ki is kell oda jutni.
Pl. 2002ben megnyerték a brazilok, de ha a selejtezőkben nem húzza ki őket a ganajból egy bizonyos Romario, ott sem lettek volna :roll:
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.14. 23:33:00

levproff írta:Hát nagyon remélem,hogy ki jut a VB-re!Ma (holnap :) ) szurkolni fogok neki(k),hogy meglegyen!

(valaki felvilágosítana engem,hogy mi van akkor az Argentínokkal ha nyernek mivan ha X-elnek és mi van akkkor ha kikapnak)
A "Nemzetközi labdarúgás, válogatottak..." topicban a válasz a kérdésedre! :)
Andris írta: No énis spanyol argentín döntőt akarnék. Smile

Messivel egy jó átlagos csapat mindig VB esélyes lesz. Ha bejutnak, ottlesznek, odateszik magukat.
Így legyen!!! Ámen! [-o<
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.10.14. 23:26:56

No énis spanyol argentín döntőt akarnék. :)

Messivel egy jó átlagos csapat mindig VB esélyes lesz. Ha bejutnak, ottlesznek, odateszik magukat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2009.10.14. 23:21:34

Hát nagyon remélem,hogy ki jut a VB-re!Ma (holnap :) ) szurkolni fogok neki(k),hogy meglegyen!

(valaki felvilágosítana engem,hogy mi van akkor az Argentínokkal ha nyernek mivan ha X-elnek és mi van akkkor ha kikapnak)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.14. 23:15:38

LG írta:Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.
Egy ilyen nagy csapat, mint Argentína képes akár egy elvesztett meccs után VB-t nyerni. Semmiféle következtetés nem vonható le a selejtezők és a VB között. Hiába 100%-os egy csapat a selejtezőkben, ugyanúgy kieshet a VB csoportkörében...
Akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon ez a 100%-os csapat megérdemelte, hogy ott legyen a VB-n, vagy mondjuk inkább az a csapat, amelyik ötlettelenül és gyengén játszott a selejtezőkön, majd a VB döntőig menetelt? :)
Sanama írta:Ha kijutnának sem lenne semmi közük a VB-hez, akkormeg tök mindegy.
Na, ilyet nem lehet kijelenteni például. Sosem lehet tudni. 98-ban nem hiszem, hogy a világon sokan sejtették volna, hogy a selejtezők nélkül "bejutó" !!! Franciaország megnyeri a VB-t.

Mindenkinek: természetesen a "Messi nélkül nincs VB" kijelentésem valóban túlzó volt. Elsősorban Messi miatt "aggódom" és nem az argentinok, és nem is a VB miatt.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.14. 20:18:19

LG-vel értek egyet. Inkább legyen a VB-n egy jó "kis" (nagyon nagy idéző jel) csapat mint egy szenvedő unalmas óriás. Hiányoznának az Argentinok de nélkülük is meg lesz rendezve a torna és senki nem fog a kardjába dőlni pedig én nekik és a Spanyoloknak drukkoltam volna.
Messi meg ha mégsem megy a VB-ra akkor legalább pihen, ilyen is ritkán fordul elő vele.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.14. 20:10:07

Most mi az,hogy Messi nélkül nem VB a VB?
Dehogynem. Akkor ottlesz a lelátón maximum.

Ha kijutnának sem lenne semmi közük a VB-hez, akkormeg tök mindegy.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.14. 20:08:16

Mikaos írta:Bárcsak lőne egy döntő gólt, amivel továbbjut Argentína. Nem akarom, hogy ****-sák őt otthonában. Az ránk is kihatna vélhetően.
Másrészt meg neki ott a helye a VB-n. Messi nélkül nincs VB - semmit nem érne.
Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.
Válasz küldése