Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mikaos írta:Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is...![]()
Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók.
Ez a kiscsapat az egyik legerősebb európai bajnokság bajnoka, és jelenlegi listavezetője is egyben.higany írta: Es mit varsz egy ilyen, europai viszonylatban, kiscsapattol?
Mert Bojan aztán nagyon nagyot alakított ma... Hirtelen nem is emlékszem értékelhető megmozdulásra tőle, csak pár eladott labdára. Mondjuk abból kijutott bőven az egész társaságnak.lui1698 írta:
Kb. ezt gondolom én is.
Meg azt, hogy bal oldalra kell valaki, de sürgősen, mert ez így nem jó.
Nem láttam a Valencia elleni meccset.
Írták páran meccs alatt, hogy Pedro mennyivel jobb, mint akkor. Hát ha ez jobb volt akkor bele se gondolok milyen volt akkor.![]()
Nagyon idegesít, hogy amint meglát egy védőt megfordul, és hátra passzol. (max. oldalra). Pedig a képességei meglennének.
Hétvégen remélem kicsit pihen, és Bojan kezd helyette.
Kb. ezt gondolom én is.Rivaldo11 írta:Bár volt két kapufánk, és ha csak picit nagyobb szerencsénk van, simán nyerünk, de akkor is: Ez egy nagyon gyenge produkció volt. Ilyen kevés mozgással, körülményesen, nem lehet meccset nyerni.
Nagyon jókor jött ez a pofon, és speciel jobban örülök, hogy itt, és nem a ligában kaptuk.

Es mit varsz egy ilyen, europai viszonylatban, kiscsapattol?Mikaos írta:Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is, most, hogy már "szerencsém" volt megismerni őket. Szóval olyan szép, amikor egy csapat 2 csatára a saját térfele közepén van...vkp pozícióban.
Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók. Sem fejben, sem fizikailag. A félidőben is írtam, hogy feltűnően keveset játszunk a széleken, és ez nem lesz jó, mert a későbbiekben számíthatunk rá, hogy csomóan így akarják majd ölni a játékunkat, mint ezek a...
Természetesen rossz formában vagyunk, ami nem elhanyagolandó tényező, viszont az nem magyarázható ezzel, hogy szélen semmit sem játszottunk.
Ibra gólja király volt, és ez az összes pozitívum, amit fel lehet hozni ezen a meccsen. Ekkor -bevallom- azt hittem, hogy sikerül átlendülnünk.

Kár... Nem baj, nekem van TVU playerem, az mindig jo...palesz77 írta:ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51015&part=sports
csak a net maradt...

ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?

Igy legyen.palesz77 írta:Nagyon jó a kezdő, én a balszélet "féltem" egyedül, reméljük Pedroba önbizalmat tudott pumpálni Pep, mert akkor azzal sem lenne gond... Csak cselezne ma párat jólNa mindegy, erős kezdő, és végre van egy csatár is a kezdőben
Remélem Zlatan góllal "tér" vissza. Hazai pályán jó meccsre számítok, 3-4 gólt be kéne verni
![]()
Jó szurkolást mindenkinek aki ezt nézi
Visca el Barca