Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiFan írta:A PC-s verzió igazából a PS vagy Xboxos verzió.. Csak megcsinálták PC-re. Vagyis magyarul ugyan olyan a játék PC-n mint PS3-mon. Csak az a különbség hogy PS-en CSAK konzollal játszhatsz PC-n meg billel is.barcafan93 írta:ps3-on mennyire ajánjátok a pes2010-et? Megéri vagy szerintetek pc-n jobb?
Előre is köszi a válaszokat..![]()
Remélem érthetően motyogtam
A PC-s verzió igazából a PS vagy Xboxos verzió.. Csak megcsinálták PC-re. Vagyis magyarul ugyan olyan a játék PC-n mint PS3-mon. Csak az a különbség hogy PS-en CSAK konzollal játszhatsz PC-n meg billel is.barcafan93 írta:ps3-on mennyire ajánjátok a pes2010-et? Megéri vagy szerintetek pc-n jobb?
Előre is köszi a válaszokat..![]()
mostmár.....azóta eltelt egy kis idő!frost86 írta:Meg a Parate Bay-en meg már szinte az összes torrent oldalon fent vanKardi írta:Eljött a várva várt pillanat elérhető a PES2010 X-Boxra egyenlőre.....holnap várhatóan található lesz pc-re is torrent!.....ha valaki kérdezné hogy hol találtam torrentet akkor a válaszom: PREtorians
Meg a Parate Bay-en meg már szinte az összes torrent oldalon fent vanKardi írta:Eljött a várva várt pillanat elérhető a PES2010 X-Boxra egyenlőre.....holnap várhatóan található lesz pc-re is torrent!.....ha valaki kérdezné hogy hol találtam torrentet akkor a válaszom: PREtorians
Hát, de azokkal a csapatokkal játszhatsz "csak úgy, simán is"!levproff írta: Javítsatok ki ha nem így van, de nem úgy van ez kialakítva, hogy külön van egy olyan rész ahol csak Bajnokok Ligája csapatok vannak!És ott benne lesz!Vagy rosszul tudom?
Mostmár ne töltsd le a 2009-et mert két nap múlva fent lesz a 2010!messi1996 írta:honann lehet letölteni a 09-et?
Igazad van fent van boxra csak olasz nyelvel!Angol még nincs és a pc-s verzió péntekre jön ki elvileg,de lehet,h 1-2 nappal hamarabb fent lesz olyan szerda körül!!!danko94 írta:Érdekes, hogy a PS2-es és az Xbox 360 as verziók már fennvannak torrenten, de a pc-s nincs![]()
Ezt már megtaláltam de azért köszi minden segítségetKardi írta:Mogyi!
A 09ben nincs benne így a dolog egyértelmű, hogy a régebbiekben aztán főleg nincs...ahhogy kijön a PES10 és felrakom megnézem neked, hogy esetleg abban benne van-e! Ugyanakkor a 09hez elérhető már egy fájlt amivel betudod Adem-et tenni a MU-ba...ha érdekel akkor ittvan a link: http://uploading.com/files/7VV2MB1W/Ade ... c.rar.html
Remélem segítettem!
Javítsatok ki ha nem így van, de nem úgy van ez kialakítva, hogy külön van egy olyan rész ahol csak Bajnokok Ligája csapatok vannak!És ott benne lesz!Vagy rosszul tudom?fcbarca0827 írta:Nincs Debrecen?Azt reméltem, hogy azzal, hogy BL csoportkörbe jutottak bekerülnek a játékba... Végülis tavaly a Cluj ez miatt, ott volt (Ebben is benne vannak...
) Meg még olyan csapatok kerültek be, amiket abszolút nem értek... Pl.: Kalmar, meg egy pár kimondhatatlan nevű...
![]()
![]()
Nincs Debrecen?FCBarca88 írta:Válogatott és egyéb csapatok listája.
Én is fifa rajongó vagyok 360-on... a pes elég távol áll a FIFÁhoz boxon, és én pénzt tuti nem adnék ki érte. A PES nekem csak gépen jött be.palesz77 írta: on:
Xboxra érdemes megvenni a PES-t? csak mert nincs Livom, és oda kellenek azért a frissítések nem?mert amúgy tetszettek a videók róla, komolyan gondolkozok. Tudni kell, hogy Fifarajongó vagyok Xboxon... valaki tanácsát elfogdanám
ajánlom figyelmedbe a www.torrent.eval.hu oldalt. beírod a keresésbe, és máris megtaláltad őket. de ha ajánlhatok vmit, akkor a 10-et szedd le demoban, és azt próbáld ki. az mindent visz sztem...Mogyi írta: honnan lehet leszedni a demokat??(09, 08, 07, 06)
sztem nem érdemes mert frissités kell majd ahhogy tudom ittsem lesz a normális nevén pl a chelsea, arsenal...palesz77 írta:off:
oké, így már tudom ki ő...legalábbis az igazolási sztorit ismerem.
on:
Xboxra érdemes megvenni a PES-t? csak mert nincs Livom, és oda kellenek azért a frissítések nem?mert amúgy tetszettek a videók róla, komolyan gondolkozok. Tudni kell, hogy Fifarajongó vagyok Xboxon... valaki tanácsát elfogdanám
off:
palesz77 írta:Bocsi az offért, légyszi ne töröljétek:
Ki ez a játékos Mogyi? Mert én még nem halottam rólaEz nem jelent sokat ugye, de azért érdekel
gondolom valami ifi lehet... Nekem ilyen Thiago a Barcából, Fifában szinte több meccset játszott mint Iniesta
Kardi írta:Kedves Mogyi!![]()
Ajánlom a következő oldalt ahol a roppant értelmes kérdéseidre tudnak válaszolni: http://www.google.hu/