Titinho írta:
Írország–Franciaország
Portugália–Bosznia-Hercegovina
Görögország–Ukrajna
Oroszország–Szlovénia
Az oroszok szerintem tuti kijutnak, ha a franciák nem szedik össze magukat, akkor könnyen okozhatnak az írek meglepetést, a Portugál - Bosznia-Herc. ez tényleg egy kétesélyes meccs, ahol nem is lenne "olyan nagy" meglepetés, ha a portugálok kiesnének, látván mit produkáltak a selejtezők folyamán.
Görögország-Ukrajna, megmondom őszintén, hogy reménykedtem benne, hogy az ukránok a görögöket kapják, szerintem ez a görög csapat az, akitől legkevésbé tartok és ráadásul ellenük az ukránoknak nagyobb esélyt adok mint 50-50. Láttam a meccsüket az angolok és a horvátok ellen is, és igen, nem hogy úgymond partnerei voltak, hanem még a meccs alapján a horvátok ellen pl. esélyesei is voltak, Angliát meg, meg is verték (jó persze piros lap meg angol részről tét nélküli, de az ukránok bedarálták az angolokat, esélyük sem volt, hiába tükröz az eredmény egy szoros meccset) szóval összetudják szedni magukat ha kell. Igaz a fehéroroszok ellen nem a két legjobb meccsüket játszották
Aztán nehogy rám cáfoljanak a görög "vénemberek" és az igen kiemelkedő rutinjukkal behúzzák a továbbjutást