Nekem tegnap ő volt az a játékos, akinél nem nagyon örültem ha labdát kapott

Egy nagyon tehetséges srác rendkívüli gólérzékenységgel - mégha tegnap ki is hagyta a helyztét. Az egyetlen baj vele, hogy szélső létére 1-szer próbált meg megindulni a szélen, és akkor is leszerelték. Most nem azt mondom, hogy a leszerelés a baj. De volt oylan, hogy 3-3 ban mentünk rá a Valenciára kivételesen, és ahelyett, hogy meghúzta volna, visszafordult és Abidalnak passzolt... Ha így folytatja, nem lesz jó vége ennek. Beszélni kéne vele Pepnek, mert a technikája megvan ahhoz, hogy cselezzen, és a sebessége is. Csak szerintem önbizalma nincs hozzá, pedig nagyon kéne néha az a csel. Ha Xavi posztján csinálná, azt mondom jólvan, nem ez a dolga. De a szélen szinte csak ez lenne a dolga(enyhe túlzással).
Öszegezve: A tehetsége megvan ahhoz, hogy egy jó játékos legyen, csak fejben nincs valami rendben - még. Ha így folytatja, Gai-t kéne már inkább játszatni, mert ő biza belemegy az 1-1-be, és a City védőinek is meggyűlt vele a bajuk, akkor egy Spanyol kiscsapat hogyan tartaná őt...? De én bízok Pedroban, remélem összekapja magát, és megmutatja mit is tud igazából.