Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
recrea
Llegenda del Barça

2009.10.18. 13:33:40

MichaaBee írta:Sőt ha az exbarcásokat is vesszük, akkor 30-ból 7. :)
Egyébként csak Piquét hiányolom belőle, ha Vidics és Terry bekerültek, akkor ő miért nem? Eredmények alapján is jobb és ha csak a 2009-es évet vesszük, akkor rossz meccse nem volt. Lövi a gólokat, mindig megbízható, egymaga levette a pályáról az egész manchesteri csatársort... (És Vidiccsel ellentétben nem ment el rajta BL-döntő...)
Mondasz valamit, nem is beszélve Dani Alvesről :shock: Sztem ő alap. Pl. helyettük: Arshavin, Benzema, Drogba, Giggs, Kaka (még talán ő a Konfi kupa miatt).
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.10.18. 11:44:10

Sőt ha az exbarcásokat is vesszük, akkor 30-ból 7. :)
Egyébként csak Piquét hiányolom belőle, ha Vidics és Terry bekerültek, akkor ő miért nem? Eredmények alapján is jobb és ha csak a 2009-es évet vesszük, akkor rossz meccse nem volt. Lövi a gólokat, mindig megbízható, egymaga levette a pályáról az egész manchesteri csatársort... (És Vidiccsel ellentétben nem ment el rajta BL-döntő...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.10.18. 11:35:01

Na a 30 jelolt az Aranylabdara:

Andrei Arshavin (Rusia, Arsenal)
Karim Benzema (Franta, Lyon, apoi Real Madrid)
Iker Casillas (Spania, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (Portugalia, Manchester United, apoi Real Madrid)
Diego (Brazilia, Werder Bremen, apoi Juventus Torino)
Didier Drogba (Costa de Fildes, Chelsea)
Edin Dzeko (Bosnia, Wolfsburg)
Samuel Eto'o (Camerun, FC Barcelona, apoi Inter Milan)
Cesc Fabregas (Spania, Arsenal)
Fernando Torres (Spania, Liverpool)
Diego Forlan (Uruguay, Atletico Madrid)
Steven Gerrard (Anglia, Liverpool)
Ryan Giggs (Tara Galilor, Manchester United)
Yoann Gourcuff (Franta, Bordeaux)
Thierry Henry (Franta, FC Barcelona)
Zlatan Ibrahimovic (Suedia, Inter Milano, apoi FC Barcelona)
Iniesta (Spania, FC Barcelona)
Julio Cesar (Brazilia, Inter Milano)
Kaka (Brazilia, Milan AC, apoi Real Madrid)
Frank Lampard (Anglia, Chelsea)
Maicon (Brazilia, Inter Milano)
Lionel Messi (Argentina, FC Barcelona)
Luis Fabiano (Brazilia, FC Sevilla)
Franck Ribéry (Franta, Bayern Munchen)
Wayne Rooney (Anglia, Manchester United)
John Terry (Anglia, Chelsea)
Nemanja Vidic (Serbia, Manchester United)
David Villa (Spania, Valencia)
Xavi (Spania, FC Barcelona)
Yaya Touré (Coasta de Fildes, FC Barcelona)

30-bol 6 Barcas! :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.10.17. 00:27:24

Bányász írta:
LG írta:Amugy hihetetlen, h a mai két büntetőpátbajban mennyire pocsék 11-ek voltak. Ok, h fiatalok, de akkor is, ez azért gáz. :oops:
És mégis miért gáz?

Egyébként én még mindig azt mondom,h nem lehet azt mondani egy büntetőre,h jó volt vagy rossz...vagyis a végkimenetele dönti el,h miylen volt az a tizi...

Itt van példának Varga és Koman.Szerintem Varga iszonyat rosszul rúgta de bement.Innentől nincs miről beszélni.Koman meg frankón rúgta...jobban mint Varga csak éppen kipattant a kapufáról.

Szóval sztem elég necces dolog kijelenteni egy tiziről,h sz*r volt.
Arról nem is beszélve, hogy itt mégiscsak vb-éremről volt szó, nem pedig egy tiziről a Dejtár-Patak megye III-as rangadón!
Ilyenkor mindenki lába megremeghet és elfelejthet mindent, amit addig a fociból megtanult.
Idehaza majdnem mindenki nézte a Fiúkat, aki csak tudta és mondjuk nem melóban kellett gályáznia, így pár millióan láthatták a pályán zajló eseményeket.
Elvileg hozzá vannak szokva ehhez a játékosok, de a gyakorlat rendkívül sokszor más tészta.
Mondjuk csak azt nem tudom, hogy itthon miért kellett NB I-es meccseket rendezni a MECCS időpontjában.
Nehogy már játékos, edző, bíró, néző, szertáros, rendező láthassa...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.16. 23:54:07

LG írta:Amugy hihetetlen, h a mai két büntetőpátbajban mennyire pocsék 11-ek voltak. Ok, h fiatalok, de akkor is, ez azért gáz. :oops:
És mégis miért gáz?

Egyébként én még mindig azt mondom,h nem lehet azt mondani egy büntetőre,h jó volt vagy rossz...vagyis a végkimenetele dönti el,h miylen volt az a tizi...

Itt van példának Varga és Koman.Szerintem Varga iszonyat rosszul rúgta de bement.Innentől nincs miről beszélni.Koman meg frankón rúgta...jobban mint Varga csak éppen kipattant a kapufáról.

Szóval sztem elég necces dolog kijelenteni egy tiziről,h sz*r volt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.16. 23:46:08

Amugy hihetetlen, h a mai két büntetőpátbajban mennyire pocsék 11-ek voltak. Ok, h fiatalok, de akkor is, ez azért gáz. :oops:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.16. 22:52:44

Maicont mondjuk sajnálom. Szerintem Ő sokra fogja vinni. Remek fellépítésű támadó. Giuliano, Teixera, és Douglas Costa sem épp gyenge játékosok, de csapatként nekem nem tetszettek. Nagyon nem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.16. 22:50:34

Durva dolog ez a foci...

Azért nem irigylem azokat akik ma kihagyták brazil részről...ezt még egy sikeres profi focistának is nehéz lehet feldolgozni nem még egy gyereknek...

Viszont örülök Ghána győzelmének.És remélem jövőre a VB-n valamelyik afrikai csapat egy hasonló sikert elér.Mondjuk egy dobogót.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
PCsabi
aka Game90

2009.10.16. 22:48:38

Büntetőkkel Ghána nyert!

Brazilok rendesen eltöketlenkedték...

Végülis a világbajnoktól kaptunk ki az elődöntőben :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.16. 22:48:33

Megérdemelte Ghána. Igaztalan, eltúlzott kiállítás után sem törtek össze. Ha az nincs, már a rendes játékidőben verik szerintem a brazilokat.
És persze legalább elmondhatjuk, hogy csak a világbajnok tudott megállítani-éppencsak...
Rivaldo-A Legnagyobb.
danko94
Entrenador del Barça

2009.10.16. 22:46:00

Mekkora tizenegyespárbaj te jó ég!!! :wink: :wink: És ha nincs az a fránya első félidő, akkor most lehet hogy mi ünneplünk ott! :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.16. 22:32:12

Remélem behúzza tizikkel Ghána. Általában szeretem a brazilokat, de ez a csapatuk számomra hihetetlen antipatikus. Azt sem érdemelnék meg, hogy itt legyenek, már a németek lefutballozták őket, itt meg képtelenek élni az ajándék emberelőnyükkel...
Rivaldo-A Legnagyobb.
levproff
Director del Fútbol

2009.10.16. 14:04:55

Kalap1988 írta:Azért a 2006-2007-es szezonban ti néztétek egész az utolsó meccsig a hátunkat és csak egymás elleni jobb eredmény miatt letettetek bajnokok, úh kérem ne túlozzunk. A 2007-2008-as idény rendben van, kritikán aluli barcelona volt, sajnos mondhatjuk abban az évben azt, hogy ti vakok közt, mint félszemű lettetek bajnokok, mert a bl jól megmutatta, hogy hol tartotok. Középszar, sehol sem... Nem volt semmi játék, trágya focit mutattatok, akár csak mi... Csak ti eredményesebben, mert a csapategység és a küzdeni akarás meg volt.
Ugyan ezt irtam én is! :shock: Csak amint megláttam,hogy Te már írtad kitöröltem a hsz-t!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.16. 13:57:17

Kalap elmondta helyettem a választ, és amugy meg eleve nem értem a kifakadást. Ha itt vki kritizálja akármelyik topicban a Madridot, az biztos, h vmelyik madridista itt terem. Nézd már meg, a hollandokat hasonlitottam hozzátok, és sztem korrekt volt a hasonlat. Erre te meg idejöttél, h de a Barcát akkor is megelőztük a bajnokságban. Mondtam én, h nem???
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.16. 13:47:42

Realista24 írta:
Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Annak a középszar túlsztárolt rm-nek a hátát néztétek két évig a bajnokságban az elmúlt években (hacsak az elmúlt 3at nézzük)... :roll:
Azért a 2006-2007-es szezonban ti néztétek egész az utolsó meccsig a hátunkat és csak egymás elleni jobb eredmény miatt letettetek bajnokok, úh kérem ne túlozzunk. A 2007-2008-as idény rendben van, kritikán aluli barcelona volt, sajnos mondhatjuk abban az évben azt, hogy ti vakok közt, mint félszemű lettetek bajnokok, mert a bl jól megmutatta, hogy hol tartotok. Középszar, sehol sem... Nem volt semmi játék, trágya focit mutattatok, akár csak mi... Csak ti eredményesebben, mert a csapategység és a küzdeni akarás meg volt.
Realista24
Jugador del Barça

2009.10.16. 13:43:50

Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Annak a középszar túlsztárolt rm-nek a hátát néztétek két évig a bajnokságban az elmúlt években (hacsak az elmúlt 3at nézzük)... :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.16. 12:54:15

LG írta:
Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)
A portugálok játszó csapat? Ne haragudj, de te láttad őket mostanában játszani? Mert én ezt a szenvedés nem nevezném annak, és kb. 2004-s EB óta csinálják ezt. A VBn mondjuk ott voltak a 4ben, de ott sem szép játékkal, hanem inkább 1-0s győzelmekkel meneteltek.
Persze papíron Portugália szépen játszik, a németek angolok meg csúnya erőfocit, csak a valóságban ez máshogy nyilvánul meg.

Miki! A 2000-s holland csapatot még én is nagyon bírtam, ők EB győzelmet érdemeltek volna. De azóta meg sem tudják közelíteni azt a szintet, meg a keretük, most sztem max egy erős közepes, akkor meg teli voltak világklasszisokkal, elég hacsak a Barcában játszó hollandokra gondolunk.
Persze igazad van szenvednek egy ideje, de mégis szívesebben nézem őket, mint a másik kettőt. Mert a játékosok adottak, csak az összhang nem sajnos.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.16. 12:52:27

Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)
A portugálok játszó csapat? Ne haragudj, de te láttad őket mostanában játszani? Mert én ezt a szenvedés nem nevezném annak, és kb. 2004-s EB óta csinálják ezt. A VBn mondjuk ott voltak a 4ben, de ott sem szép játékkal, hanem inkább 1-0s győzelmekkel meneteltek.
Persze papíron Portugália szépen játszik, a németek angolok meg csúnya erőfocit, csak a valóságban ez máshogy nyilvánul meg.

Miki! A 2000-s holland csapatot még én is nagyon bírtam, ők EB győzelmet érdemeltek volna. De azóta meg sem tudják közelíteni azt a szintet, meg a keretük, most sztem max egy erős közepes, akkor meg teli voltak világklasszisokkal, elég hacsak a Barcában játszó hollandokra gondolunk.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.16. 12:36:11

http://momento24.com/en/2009/10/16/dani ... signation/

Daniel Vila az Independiente elnöke Maradona lemondását - és az AFA-nak írt levelében a szerződésének felbontását követeli, mivel szerinte Maradona nagyon rosszul dirigálja a válogatottat. A játokosoknak ugyanakkor gratulál a VBre való kijutáshoz. Szerinte az egész világ egyetért abban, hogy Maradonának mennie kell.

Ez amúgy mind szép és jó, de a jó öreg Diegot nem olan könnyű ám kirúgatni, a múltja miatt - meg a nagy pofája miatt - magadják neki az esélyt, ha elb.ssza, akkor majd elviszi a balhét, de az AFAnál bevállalják a totális lebőgést is - úgy tűnik. Nem értem, mintha félnének Maradona haragjától, vagymi... :roll:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.16. 12:00:08

ozsimiki írta:Hollandokat én is bírom, rég óta, tény,hogy pl a 2000es EB-s válogatottba jóval több olyan playa volt,akit kifejezetten szerettem,de magát a csapatot is szeretem,szóval a Brazilok,Spanyolok,Portugálokkal egyetemben, nekik is fogok drukkolni.

az ebén a csoportban nagyon jók voltak, viszont sajnos tényleg összezuhantak az egyenes kieséses szakaszban,remélem vébén tudják tartani a szintet, persze legyen is szint, azaz mutassanak megint vmi szépet a csoportban is.

Brazilokkal szemben részemről egyáltalán nincs olyan elvárás,mint lett volna 2006ban, de szerintem bármire képesek lehetnek,de annyira én nem érzem,h mindenki őket tartaná esélyesnek, ezért fogják megnyerni :lol: Spanyolok bivalyok,remélem hogy ez a két válogatott játsza a döntőt.

ilyen elődöntő lenne számomra az álom (persze nem ilyen lesz,ez biztos)

Brazília-Hollandia
Spanyolország-Portugália

aztán Spanyol-Brazil döntő... ott meg röpködnének a re raisek...
A spanyolok mellett én is a brazilokat érzem a legesélyesebbnek, míg mondjuk a németeket utánuk rögtön, harmadikként számítom az esélyesek közé. Anglia szereplése sztem most meglepetés lesz, mégpedig Capello miatt. Németesen, vagy inkább olaszosan fognak előremenni. Olyan meccseket is megnyernek majd, ahol közük sincs kis túlzással meccshez. Legalábbis én ezt érzem. Rooney pedig húzóember lesz, ez talán kijelenthető. Spanyolok nálam az abszolút favoritok, keretben és technikai tudásban a legjobb csapat. simán össze lehet állítani két olyan középpályát is a keretből, amely bármely más csapatban kezdő lenne. Hihetetlen milyen erős a keret és milyen formában vannak a játékosok. Azonban a brazilok most csapatszellemben és összerakottságban ( hogy csúnyán fejezzem ki magamat) bőven felveszik a versenyt. Sőt az embernek az az érzése, hogy bármikor bárki elő tud lépni vezéregyéniséggé és megnyeri meccset (játsszon bárhol, gondoljuk őt bármilyen gyengébb képességű játékosnak). Ez az ami a spanyoloknál szvsz talán nincs meg. Legalábbis a konföderációs kupa ezt mutatta. Sokkal jobban játszottak az USA-nál, mégsem volt olyan ember, aki előlépett volna eldönteni a meccset. Remélem ez a vb-re megváltozik. Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.16. 11:40:51

Hollandokat én is bírom, rég óta, tény,hogy pl a 2000es EB-s válogatottba jóval több olyan playa volt,akit kifejezetten szerettem,de magát a csapatot is szeretem,szóval a Brazilok,Spanyolok,Portugálokkal egyetemben, nekik is fogok drukkolni.

az ebén a csoportban nagyon jók voltak, viszont sajnos tényleg összezuhantak az egyenes kieséses szakaszban,remélem vébén tudják tartani a szintet, persze legyen is szint, azaz mutassanak megint vmi szépet a csoportban is.

Brazilokkal szemben részemről egyáltalán nincs olyan elvárás,mint lett volna 2006ban, de szerintem bármire képesek lehetnek,de annyira én nem érzem,h mindenki őket tartaná esélyesnek, ezért fogják megnyerni :lol: Spanyolok bivalyok,remélem hogy ez a két válogatott játsza a döntőt.

ilyen elődöntő lenne számomra az álom (persze nem ilyen lesz,ez biztos)

Brazília-Hollandia
Spanyolország-Portugália

aztán Spanyol-Brazil döntő... ott meg röpködnének a re raisek...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.16. 11:13:54

VictorValdes19 írta:
LG írta:Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Abban igazad van, hogy nincs egy igazi húzóember a csapatban, aki meccseket tudna eldönteni a fontos pillanatokban, de akkor pölö a németeknél van ilyen játékos :?: :wink:
A németeknél van vezér (Ballack), ezen kívül hihetetlen győztes tipusok játszanak abban a csapatban. Csak akkor szenvednek vereséget, ha náluk egyértelműen jobb csapat le tudja őket játszani a pályáról. Egyetlen esetre emlékszem, amikor olyan meccset vesztettek, ahol a játék képe alapján nyerhettek volna: A vb elődöntőt az olaszok ellen.
A hollandok ellenben a nyomás alatt olyanok, mint a portugálok. Úgy esnek össze, mint a vizes zokni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andrisr10
Barça B

2009.10.16. 08:18:39

Krojf nem kis kép :) :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.10.16. 03:54:39

Elmennétek ide szurkolni?
www.footballspotter.com/worst-football
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Andrisr10
Barça B

2009.10.16. 00:18:38

Az a "drogos" a világ futballjának egyik legnagyobb legendája, hát nem tudom illő dolog-e így beszélni róla :?: :roll: ...persze én is tisztában vagyok a múltjával, de akkor is egy ZSENI. (a "kis" Leót is hozzá hasonlítják, nem ok nélkül ugye...)

Csak ennyit akartam, szúrta a szemem ez a kijelentés... remélem nincs harag :P
Lezárt